تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1180 از 2376 اولاول ... 18068010801130117011761177117811791180118111821183118411901230128016802180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,791 به 11,800 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

عليزاده: با برزيلى ها رقابت مى كنم
    على عليزاده مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: در شرايط خيلى خوبى قرار داشتيم كه بدون شك تعطيلى ليگ باعث افت ما مى شود.وى خاطر نشان ساخت: پس از كسب نتايج بسيار خوب در ۸ بازى گذشته روند مطلوبى را در پيش گرفته بوديم كه مطمئناً اين روند با مشكل روبه رو خواهد شد.وى افزود: در حال حاضر نيز ۲ نوبت در روز تمرين مى كنيم تا بتوانيم شرايط تيم را در حد مطلوب نگاه داريم.وى ادامه داد: مربيان تيم نيز سعى دارند با برگزارى ديدارهاى تداركاتى در اين مدت شرايط فنى تيم را حفظ كنند.عليزاده در خصوص غايبان استقلال در تمرينات اين تيم گفت: نيمى از اين بازيكنان افراد دعوت شده به تيم ملى هستند و ساير افراد نيز با صلاح ديد كادر فنى و با كسب اجازه از قلعه نويى در تمرينات حضور پيدا نمى كنند و بازيكنان مصدوم استقلال نظير جبارى نيز در حال انجام تمرينات سبك هستند.وى افرود: به اعتقاد من اين عدم حضور بازيكنان در تمرينات تيم باعث ناهماهنگى نخواهد شد.وى تصريح كرد: من نيز به شخصه از رقابت ها باعث با هر بازيكنى از جمله برزيلى لذت مى برم و اين رقابت ها باعث بالا رفتن شرايط فنى بازيكنان در نهايت خواهد شد.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

طالب لو: اگر پولم را ندهيد مقابل فولاد بازى نمى كنم
    وحيد طالب لو دروازه بان استقلال تهران كه در ابتداى فصل هم براى رسيدن به مبلغ مورد نظرش حاضر به تمديد قرارداد نبود، يك بار ديگر بر سر مسائل مالى با اين تيم به مشكل برخورده است. از ما نشنيده بگيريد گويا داستان اين طور آغاز شده كه وحيد طالب لو پيش از آنكه تمرينات تيم ملى شروع شود حساب بانكى خود را چك مى كند تا ببيند مسئولان استقلال كه قول داده بودند طلب وى را به حسابش واريز كنند به حرف خود عمل كرده اند يا خير اما وقتى با حساب خالى مواجه مى شود از ناراحتى با سرپرست وسرمربى استقلال تماس گرفته و آنها را تهديد مى كند كه اگر پولش را ندهند مقابل فولاد خوزستان بازى نخواهد كرد و استقلالى ها مى توانند بدون او به بازى بپردازند.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به دليل دو روز غيبت غيرموجه
    برهانى ۲ ميليون تومان جريمه شد

ايران ورزشى- آرش برهانى از تعطيلات ليگ استفاده كرد و به دبى سفر كرد و به همين خاطر دو روز در تمرينات استقلال غايب بود. از اين رو قلعه نويى كه به شدت از بى نظمى بازيكنان بيزار است علاوه بر اين كه صبح ديروز اجازه تمرين به برهانى نداد، از باشگاه خواست به نشانه تنبيه برهانى را ۲ ميليون تومان جريمه كند. اين جريمه از قرارداد برهانى كسر مى شود تا حساب كار دست مهاجم ۹گله استقلال بيايد

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نظرى جويبارى: برهانى جريمه نمى شود
    ايران ورزشى- دقايقى پس از پايان تمرين ديروز استقلال به اطلاع سرپرست اين تيم رسيد كه اخبارى در خصوص جريمه مالى برهانى از سوى باشگاه منتشر شده است. خبرى با اين مضمون كه برهانى به خاطر سفر به امارات و غيبت در تمرينات استقلال دوميليون تومان جريمه شده است. اما نظرى جويبارى با تكذيب اين خبر گفت: برهانى با هماهنگى كادرفنى در تمرينات شركت نكرده و به همين دليل هم قرار نيست كه از سوى باشگاه با جريمه مالى روبه رو شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نورى فر: بازيكنان برزيلى كوچك نيستند
    ايران ورزشى- محمد نورى فر مدير فعال روابط عمومى باشگاه استقلال درباره بازيكنان برزيلى توضيحاتى مى دهد: «دو بازيكن برزيلى مدنظر ما كه چندى قبل مورد تأييد نماينده باشگاه در اين كشور قرار گرفته اند به زودى به ايران مى آيند.اولين بازيكن موردنظر ما مانوئل ۳۰ ساله است كه همبازى جان واريو در برزيل بوده و سابقه بازى در ليگ چين و ۷ سال سابقه بازى در سوپرليگ پرتغال را دارد. اين بازيكن در تيم گيمارش پرتغال سابقه طولانى دارد ضمن آنكه در سال ۹۸-97 نيز در تيم آيندهوون سابقه بازى دارد. فابيوبالا ۲۷ ساله بازيكن ديگر برزيلى مدنظر ماست كه ۵ فصل سابقه بازى در تيم فلوميننزه برزيل را دارد. اين بازيكن يك فصل همبازى روماريو در برزيل بوده و جدا از بازى در پست فوروارد در پست هافبك نفوذى و گوش راست هم بازى مى كند.»نورى فر در خاتمه در رابطه با حضور بازيكنان برزيلى ادامه داد: «بازيكنان برزيلى مدنظر ما بازيكنان كوچكى نيستند. فابيوبالا به احتمال زياد در هفته جارى براى حضور در تمرينات استقلال به ايران خواهد آمد و براى بازيكن ديگر نيز دعوت نامه اى به برزيل فرستاده خواهد شد تا ديگر بازيكن مدنظر ما نيز به ايران بيايد.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اخبار کوتاه از استقلال تهران

* سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران اعلام کرد که "علی دایی" سرمربی تیم ملی را در انتخاب بازیکنان مورد علاقه اش را درک می کنم و نباید از او بی جهت انتقاد کرد.

* سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران دیروز در حاشیه تمرین تیم خود با مربی بدنساز تیم پرسپولیس تهران گفت و گو کرد.
    در حالی که بازیکنان استقلال صبح در مجموعه انقلاب در حال تمرین بودند، پرویز کماسی مربی بدنساز پرسپولیس با امیر قلعه نویی روبرو شد و آنها دقایقی با یکدیگر به صحبت پرداختند.
    *مجتبی جباری که به دلیل مصدومیت و درد از ناحیه مفصل پا در حال حاضر تمرین نمی کند شنبه هفته آینده آزمایش دیگری را انجام می دهد تا از بابت مشخص شدن میزان مصدومیت خیال آسوده ای داشته باشد.
    به گفته امین نوروزی مصدومیت جباری از ناحیه پای عمل کرده او نیست و ناحیه آسیب دیده مشکل خاصی ندارد.
    * بر خلاف این که گفته می شد مصدومیت هادی شکوری در تمرینات روز گذشته این تیم جدی است، به گفته پزشک این تیم، وی مشکلی ندارد و می تواند به تمرینات خود ادامه دهد.
    *كوشكي، نادعلي و بيات بازيكناني بودند كه زير نظر نوروزي تمرينات خود را پيگيري كردند

* كوشكي، نادعلي و بيات بازيكناني بودند كه زير نظر نوروزي تمرينات خود را پيگيري كردند.
    * درتمرین صبح استقلال ۱۰ بازیکن به دلایل مختلف غایب بودند.

* بهشاد ياورزاده بازيكن سابق آبي پوشان كه در حال حاضر در تيمي حضور ندارد، با اجازه قلعه نويي از امروز در تمرينات استقلال شركت كرد و ظاهرا قرار است از اين به بعد در تمرينات اين تيم حضور داشته باشد.
    * 20۰هوادار در اين جلسه تمريني حضور داشتند و در حمايت از آرش برهاني، عليه علي دايي شعار سرداده و به سرمربي تيم ملي دعوت اين بازيكن را گوشزد كردند.

* فابيو جانواريو درباره اين كه گفته مي شود باشگاه از وي براي جذب بازيكنان برزيلي مشورت خواسته است، اظهار داشت: چنين خبري صحت ندارد و در اين باره حرفي به باشگاه نزده ام.

* ميلاد نوري در باره خبر دريافت پيشنهاد از ابومسلم مشهد، اظهار داشت: هنوز تصميمي در اين باره نگرفته ام. هم اكنون با تمام قدرت در حال تمرين با استقلال هستم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اميري: ويژگي مهم واعظ تمام وقت بودنش است

بهرام اميري" که به تازگي حکم خود را از مدير عامل استقلال تهران دريافت اظهار داشت: روز گذشته جلسه اي با آقاي واعظ آشتياني داشتم.ايشان از من درخواست کردند که براي کمک به باشگاه استقلال وارد مجموعه شوم که بنده هم با افتخار قبول کردم. وي افزود: از روز شنبه در باشگاه استقلال تهران حاضر مي شوم و هر کمکي نيز از دستم بر بيايد،براي اين تيم انجام مي دهم. امير عنوان کرد:در گفت و گو با واعظ آشتياني متوجه شدم که ايشان به صورت تمام وقت در خدمت استقلال است. من که از نزديک با کارهاي اجرايي استقلال آشنا هستم،مي دانم که حضور تمام وقت يک مدير چقدر به نفع باشگاه است. اميدوارم او در استقلال موفق باشد و با قدرت به کارش ادامه دهد

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مهرداد پولادي : تا پايان قراردادم در استقلال مي‌مانم

مهرداد پولادي گفت: با توجه به مذاكراتي كه روز گذشته با قلعه‌نويي داشتم قرار شد تا پايان قراردادم در استقلال بمانم.بازيكن تيم فوتبال استقلال اظهار داشت: در حال حاضر وضعيت بسيار خوبي دارم و تمرينات خوي را انجام داده ام و از لحاظ روحي نيز در شرايط ايده آلي قرار دارم.وي ادامه داد: روز گذشته با امير قلعه نويي سرمربي تيم صحبت كردم وضعيت خودم معلوم شود و قلعه نويي از من خواست تا در تيم بمانم و به من احتياج دارد.پولادي افزود: به همين دليل و با توجه به مذاكراتي كه با سرمربي استقلال انجام دادم تصميم گرفتم كه تا پايان قراردادم در اين تيم محبوب بازي كنم.وي خاطر نشان كرد: هم اكنون استقلال در شرايط بسيار ايده آلي برخوردار است و تلاش مي كند تا در بازي مقابل فولاد 3 امتياز بازي را كسب كند و جايگاه خود را ارتقا ببخشد

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نبينم تاپيك بخوابه !!!
    پس كجاييد اي پسران ( و البته دختر ) آبي ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خوشحالم که میشنوم سعید بیات داره با تیم تمرین میکنم!
    از سبک بازیش خیلی خوشم میاد امیدوارم هرچه سریعتر اماده بشه و در کنار کاظمی مرکز زمین تیم را بیمه کنند.

جای داش روان خواه هم شدیدا خالی هست فکرش را بکن روان خواه هم در کنار جانواریو ،جباری، اکبرپور و خسرو حیدری بازی کنه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •