تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1180 از 2014 اولاول ... 1806801080113011701176117711781179118011811182118311841190123012801680 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,791 به 11,800 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پنجعلى: با اين وضعيت پرسپوليس بايد بى خيال جام باشد!

محمد پنجعلى، بازيكن اسبق و پيشكسوت پرسپوليس درباره عملكرد اين تيم گفت: اگر پرسپوليس به همين روند ادامه دهد حتما جام را در ليگ برتر از دست خواهد داد.وى همچنين خاطرنشان كرد: پرسپوليس واقعا بد بازى مى كند و اين عملكرد قطعا روى بازى هاى اين تيم در آسيا تاثير بسزايى دارد. با اين رويه در آسيا هم پرسپوليس شكست مى خورد.وى افزود: اكنون تمام ابزار لازم براى رسيدن به قهرمانى در دستان قطبى است و او بايد بداند كه چگونه از اين ابزار استفاده كند. ضعف دفاع را همه مى دانند دليلى ندارد تا همچنان روى ايده هاى خود پافشارى كند.پنجعلى در مورد سوالى مبنى بر تغيير در كادر فنى پرسپوليس بيان كرد: كنار گذاشتن قطبى در اين مرحله مى تواند آخرين راه حل باشد. فكر مى كنم وقتى مى شود مشكل را به راحتى حل كرد نيازى به تغيير وجود ندارد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نصرتى:

به پرسپوليس فكر مى كنم اما رضايتنامه ام را نمى دهند

محمد نصرتى ، مدافع فصل گذشته پرسپوليس را به طور كامل مى شناسيد؛ بازيكنى كه در مقاطعى از فصل پيش به عنوان آچار فرانسه در چند پست با پيراهن پرسپوليس به ميدان رفت اما در پايان فصل ايران را ترك كرد و با النصر امارات قرارداد بست اما بعد از ۴ ، ۵ ماه كه از اين انتقال گذشت هم مسئولان پرسپوليس به علت از دست دادن محمد نصرتى پشيمانند و هم اين بازيكن. مصاحبه زير را بخوانيد تا همه چيز را متوجه شويد:
    • گفته مى شود پرسپوليسى ها باب مذاكره را با شما باز كردند تا مجدداً برگردى پرسپوليس. اين قضيه صحت دارد؟
    - به هيچ وجه. آنها اصلاً با من حرف نزدند. من هم از دوستانى كه با من تماس گرفتند متوجه شدم قضيه چيست.
    • اگر تصور كنيم كه پرسپوليسى ها بخواهند با شما مذاكره كنند، آيا با توجه به شرايط موجود به پرسپوليس باز مى گرديد؟
    - اگر بخواهيم در مورد بازگشت حرف بزنيم بايد چند نكته را مدنظر قرار دهيم. قرارداد من با النصر يك ساله است و اگر بخواهم به پرسپوليس بازگردم باز اين قضيه منوط به رضايت مديران النصر است و در وهله دوم پرسپوليسى ها بايد اول به من پيشنهاد دهند و بعد من در اين خصوص حرف بزنم!
    • فكر مى كنى بتوانى براى بازگشت به پرسپوليس رضايتنامه بگيرى؟
    - بعيد مى دانم بتوانم اين مشكل را به راحتى حل كنم.
    • احساست در اين مورد چيست؟
    - واقعاً دوست دارم برگردم. دلم در امارات نيست من مدتهاست به پرسپوليس فكر مى كنم.
    • با توجه به اينكه مديران باشگاه هاى اماراتى به دقت مصاحبه لژيونرهاى ايرانى در امارات را مى خوانند به نظرت حرف هايى كه زدى برايت دردسرساز نمى شود؟
    - دردسرساز نمى شود اما بايد بگويم واقعاً بازى كردن در ليگ امارات براى مدافعان بسيار سخت است. شما ببينيد يك مهاجم تيم العين كه ما با آنها هفته گذشته ۲-۲ مساوى كرديم ۱۶ ميليون دلار قيمت داشت و مهاجم ديگرشان نيز ۷ ميليون دلار! به همين دليل است كه مى گويم كار براى مدافعان تيم ما بسيار سخت است. اگر در پرسپوليس مقابل بازيكنان باانگيزه مى ايستاديم اينجا بايد ۶ برابر فشار آن ديدارها را تحمل كنيم. من در امارات اذيت مى شوم و به پرسپوليس فكر مى كنم.
    • هزينه هايى كه النصر در ابتداى فصل داشته بى شك زياد بود اما چرا به همان ميزان نتوانست نتيجه بگيرد. دليل اين امر چيست؟
    - اين باشگاه هزينه هايى داشته اما نه به اندازه تيم هايى مثل العين و الجزيره. آنها تيمشان را براى قهرمانى بسته اند اما تيم النصر اينطور نيست. ما ۵ بازى انجام داديم و ۲ پيروزى، ۲ شكست و يك تساوى در كارنامه خود داريم. اين نتايج براى النصر خوب است اما براى قهرمانى كافى نيست.
    • چند هفته اى هم مصدوم بودى. حالا شرايطتت چطور است؟
    - خيلى بهتر شده ام. خوشبختانه در النصر يك فيزيوتراپ خوب و يك ماساژور حرفه اى ايرانى داريم كه مدت مصدوميتم را كاهش داده اند.
    • با توجه به آنچه در ابتداى حرف هايمان گفتى بايد بازگشتت به پرسپوليس را نزديك دانست؟
    - اگر شرايط طورى رقم بخورد كه بتوانم برگردم حتماً اين كار را انجام مى دهم چون در امارات از فوتبال بازى كردن لذت نمى برم هر چند پولى كه در اين زمان گرفتم راضى كننده بود اما ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

رحمان فردا پرسپوليسى مى شود

رضايى : دفاع چپ پرسپوليس مى شوم

اختلاف مصطفوى با قطبى و هدايتى بار ديگر بالا گرفته است. محض يادآورى بايد عرض كنيم كه دعواهاى دنباله دار هدايتى و مصطفوى بر سر جذب رحمان رضايى استارت خورد؛ آنجا كه هدايتى بدون اطلاع ساير اعضاى هيأت مديره، مديرعامل و سرمربى تيم پرسپوليس باب مذاكره با رحمان رضايى را باز كرد و «الم شنگه ها» به راه انداخت. به همين خاطر موضوع حضور رحمان در پرسپوليس براى مدتى مسكوت ماند اما پس از بازى پرسپوليس و صباباترى قطبى كه اوضاع دفاعى تيمش را بسيار وخيم مى ديد، صلاح را بر آن دانست تا خودش با رحمان رضايى تماس بگيرد. قطبى پس از احوالپرسى هاى متداول از رحمان رضايى مى پرسد كه آيا مى تواند در پست دفاع چپ براى پرسپوليس بازى كند؟ قطبى معتقد است كه در ايران هيچ دفاع چپ كاملى وجود ندارد. رحمان در جواب مى گويد: من ۷۰ تا بازى در ليگ ايتاليا در دفاع چپ بازى كرده ام؛ ليگ ايران كه براى من مثل آب خوردن است. شرايط بدنى من نيز عالى است و حتى از بازيكنان شما جلوترم. قطبى پس از استماع صحبت هاى رحمان رضايى به هيات مديره ok مى دهد كه در اسرع وقت با رحمان رضايى قرارداد ببندند. اين موضوع وقتى به گوش داريوش مصطفوى، مديرعامل پرسپوليس مى رسد به شدت نارحت مى شود. مصطفوى كه با يك آژانس قرار گذاشته بود تا يك مدافع توگويى را به ايران بياورد، فى الفور با رحمان رضايى تماس مى گيرد و به او مى گويد تا زمانى كه من به تو نگفته ام به پرسپوليس نيا اما رحمان مى گويد كه حرف هايش را با قطبى زده و بهتر است كه مصطفوى سنگ هايش را با قطبى وا بكند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

گزارش تمرين پرسپوليس

ليدرها قهر كردند

تمرين پرسپوليس روز گذشته قرار بود ساعت ۱۱ آغاز شود اما تأخير بازيكنان سبب شد تا تمرين با ۲۰ دقيقه تأخير شروع شود.
    غايبان ملى پوش و مصدوم
    كريم باقرى، عليرضا نيكبخت و مازيار زارع به دليل حضور در كاروان تيم ملى در تمرين پرسپوليس غايب بودند. مهدى واعظى ، حميد على عسكرى و الونگ به خاطر مصدوميت در تيم حاضر نشدند. همچنين مجتبى شيرى و عليرضا حقيقى به دليل آسيب ديدگى با لباس شخصى نظاره گر تمرين هم تيمى هاى خود بودند. گفتنى است، شيرى از ناحيه كمر مصدوم است.
    شرح تمرين
    بعد از اينكه قطبى چند دقيقه اى با بازيكنان به گفت و گو پرداخت، بازيكنان ابتدا زيرنظر كماسى با دويدن و انجام حركات كششى بدن خود را گرم كردند. در ادامه نفرات به ۴ گروه تقسيم شدند و تمرين پرش از موانع را در دستور كار خود قرار دادند. بعد از آن سرخپوشان به ۲ گروه ذخيره ها و اصلى ها تقسيم شدند؛ اصلى ها زيرنظر قطبى، حفظ توپ، پرسينگ و سپك تاكرا بازى كردند ذخيره ها نيز تحت نظر پيروانى به سانتر از جناحين و پاسكارى پرداختند.
    پژمان جمشيدى
    پژمان جمشيدى، بازيكن سال هاى گذشته پرسپوليس كه امسال در فولاد بازى مى كند با تعطيلى چند روزه تمرينات در تهران به سر مى برد. او روز گذشته در تمرين پرسپوليس حاضر شد و با سرخپوشان به خوش و بش پرداخت. گويا او دچار مصدوميت شده و براى نشان دادن پاى آسيب ديده اش به ملاقات زرينه آمده بود.
    50 هوادار بدون ليدر
    حدود ۵۰ هوادار در تمرين حضور داشتند كه تنها به تشويق تيم پرداختند. گفتنى است در ميان آنها هيچ ليدرى ديده نمى شد. طبق شنيده ها ليدرها فعلاً با تيم قهر كرده اند. هواداران حاضر به بازيكنان هيچ توجهى نداشتند و حركات آنها، عكس العملى را از سوى تماشاگران در پى نداشت.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با تصميم هيأت مديره پرسپوليس؛

«ژاك الونگ » جايگزين « ديكارمو » مى شود

بازيكن كامرونى تيم فوتبال پرسپوليس پس از طى دوران مصدوميت، به زودى در فهرست اين تيم جايگزين مهاجم برزيلى خواهد شد. پس از آنكه در نشست ۳ جانبه هدايتى ، مصطفوى و قطبى مقرر شد ديكارمو مهاجم برزيلى پرسپوليس از اين تيم كنار گذاشته شود، سرمربى سرخپوشان با جايگزينى ژاك الونگ در اين تيم موافقت كرد. براين اساس قرار است نام اين مدافع - هافبك كامرونى به فهرست بازيكنان اين فصل تيم فوتبال پرسپوليس افزوده شود تا وى بتواند در ادامه رقابتهاى ليگ برتر سرخپوشان را همراهى كند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

شايد تمرينات پرسپوليس تعطيل نشود

با لغو بازيهاى هفته پانزدهم ليگ برتر و برگزارى ديدارهاى تيم ملى در مقدماتى جام جهانى بعد از هفته چهاردهم تيم ها چند روزى را به استراحت خواهند پرداخت. پرسپوليس نيز از اين قاعده مستثنى نبود و طبق برنامه قرار بود شنبه و يكشنبه تمرينات تيم تعطيل و قطبى راهى امارات شود. بعد از عملكرد نامطلوب تيم مقابل صباباترى مربيان تشخيص دادند تعطيلى تمرينات ۲ روزى به تعويق بيفتد طبق شنيده ها مصطفوى با تعطيلى صد درصد مخالف است. قرار است قطبى جلسه اى با مديرعامل تيم داشته باشد تا او را براى اين استراحت ۲ روزه قانع كند. ناگفته نماند كه قطبى يكشنبه عازم امارات است.

پروفشنال lindows's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با نظر رئيس جمهوري

وزارت صنايع به پرسپوليس و استقلال پول پرداخت كرد

خبرگزاري فارس: با نظر رئيس جمهوري وزارت صنايع به دو باشگاه پرسپوليس و استقلال كمك مالي كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، وزارت صنايع با تاييد و تاكيد محمود احمدي نژاد به دو باشگاه پرسپوليس و استقلال كمك مالي انجام داد.
    اين پول كه مبلغ آن يك ميليارد تومان به هر باشگاه است از طريق سازمان تربيت بدني به اين دو باشگاه داده شده است.
    اين كمك در پي درخواست دو باشگاه از احمدي نژاد براي رفع مشكلات مالي صورت گرفته است. دو باشگاه اين پول را امروز دريافت كرده اند.

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مرزبان: از افشين قطبى به فيفا شكايت مى كنم

عليرضا مرزبان مربى سابق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به دليل حرف هاى بى ربط و دروغ پس از بازى با صبا باترى از قطبى به فيفا شكايت مى كنم. وى همچنين اظهار داشت: بالاترين مدرك مربيگرى جهان را دارم و استاد من شخص بزرگى به نام روته مولر است. در ۵ كلاس معتبر فيفا و ۱۰ كنگره معتبر جهان با اسناد و مدارك معتبر شركت كرده ام. وى افزود: قطبى مى خواهد رسانه ها را به بازى بكشاند و خودش را شيرين كند. او مى خواهد با اكاذيب و مصاحبه هايش از اخراج و بار مسئوليت فرار كند. اين مسأله را بعد از بازى با صبا باترى ثابت كرد. مرزبان عنوان كرد: در تيم دسته دومى بوندسليگا و زير نظر ولس گاين فرانك در زمان حضور سيروس دين محمدى در آلمان به عنوان دستيار بودم. در تمام تيم ها مخصوصا در دسته سوم آلمان سرمربى بودم. مثل قطبى يك آناليزور نبودم كه مدركم را ۲ سال از ترس به كسى نشان ندهم. مربى سابق پرسپوليس عنوان كرد: همه مى دانند با اصرار حميد استيلى به تيم بزرگى مثل پرسپوليس آمدم تا علم خودم را به اين تيم تزريق كنم. خوشبختانه مثل آقاى قطبى دنبال بهانه و تهمت زدن به كسى نبودم. وى گفت: فصل گذشته در دفاع وسط سپهر حيدرى و نصرتى بودند و نورى نيز در جناح چپ بود. چرا بهترين خط دفاع را داشتيم؟ تيم ها آرزوى گلزنى به ما را داشتند چون قدرت تاكتيكى بالا را به خوبى پياده مى كرديم. فرق من و استيلى با قطبى اين است. مرزبان ادامه داد: مربى مى تواند از لحاظ روحى، روانى و تاكتيكى، تيمى را بعد از يك يا دو باخت اصلاح كند؛ اما آقاى قطبى با اين همه مهره و تلاش هيأت مديره، چرا تا امروز اين تيم را تخريب كرده تا روزى برسد كه هواداران تمام باشگاه را به خاطر او زير سوال ببرند. مرزبان خاطر نشان ساخت: به هيچ عنوان يك بدنساز يا آناليزور نيستم؛ بلكه فقط به خاطر پرسپوليس و استيلى اين مسئوليت را قبول كردم. حالا آقاى قطبى پس از كنفرانس مطبوعاتى اش اسم مرا مى گويد كه به هيچ عنوان كنار او كمك مربى نبودم. وى درباره عملكرد ديكارمو در اين فصل، عنوان كرد: او بد بازى مى كند. يك روز مى گويند كفش يا جوراب ندارد. روز ديگر حمايت نكردن مسئولان و هواداران را بهانه مى كنند. فصل گذشته با اصرار ايشان، ۲ بازيكن خارجى را جذب كرديم. از آقاى قطبى مى پرسم چرا آراندا فقط پول گرفت و روى نيمكت نشست؟ يا ماته بعد از چند بازى از فوتبال محو شد؟ معلوم است ايشان به دنبال چيست؟ مربى سابق پرسپوليس درباره شكايت از قطبى گفت: او بايد حرف هايش را مقابل رسانه هاى گروهى پس بگيرد. در غير اينصورت از وى به مراجع قضايى و فيفا تا ۲ روز ديگر شكايت مى كنم و اعلام مى كنم كه دروغگويى بزرگ است و در ايران كارهايى را انجام داده كه غيرقابل تصور است. وى افزود: از قطبى خواهش مى كنم همانطور كه بارها گفتم مدارك فوتبال خود را با من در يكى از شبكه هاى تلويزيونى به نمايش بگذارد تا مردم همه چيز را بفهمند.
    Last edited by franch; 10-11-2008 at 12:33.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مربي يك شغله هستم
    عبدي: دست قطبي براي حريفان رو شده است
    خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم فوتبال داماش گيلان گفت: دست قطبي براي حريفان رو شده و بايد در پرسپوليس تغيير تاكتيك بدهد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، حسين عبدي پس از مراسم معارفه اش به عنوان سرمربي تيم داماش گيلان، عنوان كرد: با برنامه و هدف قدم به اين تيم گذاشته ام. قراردادم را با تيم ويند لغو كرده ام تا به طور تمام وقت در خدمت داماش باشم.
    وي در خصوص حضور استانكو به عنوان مدير فني در اين تيم، اظهار داشت: در پرسپوليس شاگرد او بوده ام. مشكلي با ايشان ندارم و به تمام نكاتي كه به من گوشزد كند، عمل خواهم كرد.
    سرمربي داماش در مورد جذب بازيكنان جديد عنوان كرد: فيلم بازي ها را ديده ام. تصور نمي‌كنم نيازي به جذب بازيكن جديد داشته باشيم. با چند جلسه مي توان مشكلات را برطرف كرد. پس از آن اگر نيازي به بازيكن داشتيم، در اين مورد اقدام خواهيم كرد.
    عبدي در خصوص پرسپوليس گفت: اين تيم فصل گذشته قهرمان ليگ برتر شده و حريفان به خوبي نقاط ضعف و قوتش را مي شناسند. به عنوان يك شاگرد به قطبي مي گويم بهتر است در اين تيم تغيير تاكتيك بدهد زيرا دستش براي حريفان رو شده است. البته قصد دخالت يا فضولي در كار ايشان را ندارم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كادر فنى پرسپوليس مشكل بدنى بازيكنان را تاييد نمى كند

پس از آنكه خبرهاى جلسه جمعه شب داريوش مصطفوى، حسين هدايتى و افشين قطبى به بيرون درز پيدا كرد و مشخص شد مديران اين تيم نسبت به بدنسازى و نحوه تمرينات بدنى بازيكنان اشكالاتى را وارد مى دانند كادر فنى پرسپوليس نيز در لفافه از عملكرد مديران اين تيم ايراد گرفتند. آنچه از نشانه هاى اين بحث برمى آيد نارضايتى طرفين از يكديگر است چرا كه مربيان پرسپوليس اشكال برنامه هاى بدنسازى را تاييد نمى كنند. بى شك طى روزهاى آينده اين اختلافات گسترده تر مى شود و ابعاد تازه اى به خود خواهد گرفت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •