تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 942 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168218618 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه mjpt1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

حالا جالبي قظيه اينه که من زنگ زدم ايرانسل گفتن که خطم رو يک طرفه کردن . بعد از دو روز آقا دزده زنگ زده به من ( با خط خودم ) بهم مي گه چقدر حاضري پول بدي خطت رو بهت برگردونم :((

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12 دستگيري سارق

حالا جالبي قظيه اينه که من زنگ زدم ايرانسل گفتن که خطم رو يک طرفه کردن . بعد از دو روز آقا دزده زنگ زده به من ( با خط خودم ) بهم مي گه چقدر حاضري پول بدي خطت رو بهت برگردونم :((
    خواهشا اين بحثو ديگه تمومش كن
    آخه كدوم دزد دوونه اي زنگ ميزنه ميگه به خاطر سيم كارتت چه قدر حاضري پول بدي,حالا اگه براي گوشيت بود يه چيزي

تو هم اگه حرفات سر كاري نباشه يه راه بيشتر نداري,بايد بري ايرانسل بگي كه سيم كارتت رو مسدود كنن و بعد در خواست رديابي گوشيت رو بدي تا شايد گوشيت پيدا بشه(حالا گوشيت چي هست؟),ولي سيم كارتت مشكلي نداره اگه اعلام سرقت بكني يه شماره ديگه بهت ميدن بعد قبلي رو ميسوزونن

البته يه راه ديگه هم داري
    ميتوني كارو پليسي بكني
    باهاش يه جا قرار بذار كه بهش پول بدي بعد خفتشو بچسب(البته به شرطي كه آقا دزده عضو P30 World نباشه كه نقشت لو بره)

به هر حال اميدوارم كه گوشيت پيدا بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض يه سؤال

نرخ مكالمه ارتباطات سيار با ايرانسل مثل ارتباطات سيار با ارتباطات سياره يا نرخش گرونتره؟

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

13

نرخ مكالمه ارتباطات سيار با ايرانسل مثل ارتباطات سيار با ارتباطات سياره يا نرخش گرونتره؟
    نه فرق داره ... از ارتباطات سیار به ایرانسل هر دقیقه 85 تومان در میاد . تو پرینت مکالمات خط ارتباطات سیار که گرفتم زده بود . از تلفن ثابت به ایرانسل هم هر دقیقه 90 تومان حساب می کنه . می تونید از تلفن کارتی به ایرانسل زنگ بزنید و ببنید بعد از یک دقیقه صحبت کردن 90 تومان از اعتبار کارت کم می کنه که دقیقا 2 برابر خط های دولتی هست . این هم میشه گفت یکی از معایب ایرانسل هست .

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    من موبایل n70 دارم و سیمکارت ایرانسل روش گذاشتم.
    حالا هر کاریمیکنم نمی توانم mms و gprs را فعال کنم لطفا به من بگوید باید چکار کنم

Banned Silwestern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه فرق داره ... از ارتباطات سیار به ایرانسل هر دقیقه 85 تومان در میاد . تو پرینت مکالمات خط ارتباطات سیار که گرفتم زده بود . از تلفن ثابت به ایرانسل هم هر دقیقه 90 تومان حساب می کنه . می تونید از تلفن کارتی به ایرانسل زنگ بزنید و ببنید بعد از یک دقیقه صحبت کردن 90 تومان از اعتبار کارت کم می کنه که دقیقا 2 برابر خط های دولتی هست . این هم میشه گفت یکی از معایب ایرانسل هست .
    اینکه مخابرات مزخرف ایران اینطوری حساب میکنه از معایب ایرانسله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

نه داداش... ما با ایرانسل به هر جایی از ایران چه همراه چه ثابت زنگ میزنیم فقط 49 تومن...

لابد شما اگه با همراهت به یه شهری 1000 کیلومتر اونطرف تر زنگ بزنی همون 45 تومن واست میفته آره؟؟؟؟

حالا تعصب رو کنار بزاریم...

من قبض موبایلم (‌915 ) همیشه حدود 15 تومن متوسط واسم می اومد....

از وقتی ایرانسل گرفتم متوسط 9 تومن واسم میاد

حالا فرض کنیم که اگه ایرانسل تعرفه رو گرون کنه نهایتا میشه همون 15 تومن به طور متوسط !! خب مشکلی نیست

حداقل با خیال راحت مسیح میفرستیم و از کیفیت صدای خفن حالشو می بریم !!!!

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: سرانجام پس از بررسي‌هاي لازم و انجام كار كارشناسي توسط كارشناسان سازمان، تعرفه‌ 15 ريالي به ازاي ارسال و دريافت هر كيلوبايت داده، امروز به ايرانسل ابلاغ شد.

لطف‌الله سبوحي در گفت‌وگو با ايسنا، درباره‌ تعرفه‌هاي پيشنهادي ايرانسل به اين سازمان كه بر اساس سايت رسمي اين شركت، هزينه ارسال و دريافت هر كيلوبايت داده مبلغ 30 ريال عنوان شده بود، اظهار كرد: از نظر سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تعرفه 15 ريالي اجرايي است و تعرفه‌هاي استفاده از اين سرويس با اين رقم محاسبه خواهد شد.

وي گفت: سازمان براي انتخاب اين رقم مطالعات لازم را انجام داد؛ در اين رابطه مقايسه‌هايي نيز با ديگر كشورها صورت گرفته و پس از انجام اين مطالعات اين تعرفه به ايرانسل ابلاغ شد.

منبع : سایت بازتاب

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

1

معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: سرانجام پس از بررسي‌هاي لازم و انجام كار كارشناسي توسط كارشناسان سازمان، تعرفه‌ 15 ريالي به ازاي ارسال و دريافت هر كيلوبايت داده، امروز به ايرانسل ابلاغ شد.

لطف‌الله سبوحي در گفت‌وگو با ايسنا، درباره‌ تعرفه‌هاي پيشنهادي ايرانسل به اين سازمان كه بر اساس سايت رسمي اين شركت، هزينه ارسال و دريافت هر كيلوبايت داده مبلغ 30 ريال عنوان شده بود، اظهار كرد: از نظر سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تعرفه 15 ريالي اجرايي است و تعرفه‌هاي استفاده از اين سرويس با اين رقم محاسبه خواهد شد.

وي گفت: سازمان براي انتخاب اين رقم مطالعات لازم را انجام داد؛ در اين رابطه مقايسه‌هايي نيز با ديگر كشورها صورت گرفته و پس از انجام اين مطالعات اين تعرفه به ايرانسل ابلاغ شد.

منبع : سایت بازتاب

ایول بابا ایول جدا اگه اینکار بشه دیگه خیلی خوب میشه.فکر کنم برا همینم هس ایرانسل هنوز GPRS اش مجانیه وایساده تا قیمتش تصویب شه.دم سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوي گرم! اما ایرانسل اول نرخشا 6 تومن داده بوده !

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

13

اینکه مخابرات مزخرف ایران اینطوری حساب میکنه از معایب ایرانسله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

نه داداش... ما با ایرانسل به هر جایی از ایران چه همراه چه ثابت زنگ میزنیم فقط 49 تومن...

لابد شما اگه با همراهت به یه شهری 1000 کیلومتر اونطرف تر زنگ بزنی همون 45 تومن واست میفته آره؟؟؟؟

حالا تعصب رو کنار بزاریم...

من قبض موبایلم (‌915 ) همیشه حدود 15 تومن متوسط واسم می اومد....

از وقتی ایرانسل گرفتم متوسط 9 تومن واسم میاد

حالا فرض کنیم که اگه ایرانسل تعرفه رو گرون کنه نهایتا میشه همون 15 تومن به طور متوسط !! خب مشکلی نیست

حداقل با خیال راحت مسیح میفرستیم و از کیفیت صدای خفن حالشو می بریم !!!!
    من خودم سیم کارت ایرانسل دارم و این را هم که گفتم تست کردم و الکی نمی گم . من هم از تلفن ثابت و موبایل مخابرات به ایرانسل گفتم که 90 تومان حساب میشه و بله این هم عیب ایرانسل هست که هیچ اعتراضی نسبت به این موضوع نداره . ایرانسل باید از سازمان تنظیم مقررات بخواهد که تعرفه از ثابت و موبایل مخابرات به ایرانسل را کاهش بده و همان 50 تومان حساب کنه . شما اگر با تلفن ثابت به یک ایرانسل زنگ بزنید و 12 دقیقه صحبت کنید باید حدود 1000 تومان پرداخت کنید ولی برای موبایل مخابرات 480 تومان میشه . ایرانسل در مقابل این موضوع سکوت کرده و هیچ شکایتی هم نمی کنه .

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض مهلت 48 ساعته سازمان تنظیم مقررات رادیویی به ایرانسل

ایرانسل 48 ساعت دیگه فرصت داره تا نحوه محاسبه مکالمه رو از دقیقه به ثانیه تغییر بده و گرنه از رشد شبکه ایرانسل جلوگیری میشه
    آخرش هم ایرانسل Stand By میشه(خدافظ Edge-gprs-mms-صدای من بهتره پول قبضم هم بیشتره! از کی تا حالا؟ از وقتی ایرانسل اومده!!!!!! )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •