حالا جالبي قظيه اينه که من زنگ زدم ايرانسل گفتن که خطم رو يک طرفه کردن . بعد از دو روز آقا دزده زنگ زده به من ( با خط خودم ) بهم مي گه چقدر حاضري پول بدي خطت رو بهت برگردونم :((
حالا جالبي قظيه اينه که من زنگ زدم ايرانسل گفتن که خطم رو يک طرفه کردن . بعد از دو روز آقا دزده زنگ زده به من ( با خط خودم ) بهم مي گه چقدر حاضري پول بدي خطت رو بهت برگردونم :((
خواهشا اين بحثو ديگه تمومش كن
آخه كدوم دزد دوونه اي زنگ ميزنه ميگه به خاطر سيم كارتت چه قدر حاضري پول بدي,حالا اگه براي گوشيت بود يه چيزي
تو هم اگه حرفات سر كاري نباشه يه راه بيشتر نداري,بايد بري ايرانسل بگي كه سيم كارتت رو مسدود كنن و بعد در خواست رديابي گوشيت رو بدي تا شايد گوشيت پيدا بشه(حالا گوشيت چي هست؟),ولي سيم كارتت مشكلي نداره اگه اعلام سرقت بكني يه شماره ديگه بهت ميدن بعد قبلي رو ميسوزونن
البته يه راه ديگه هم داري
ميتوني كارو پليسي بكني
باهاش يه جا قرار بذار كه بهش پول بدي بعد خفتشو بچسب(البته به شرطي كه آقا دزده عضو P30 World نباشه كه نقشت لو بره)
به هر حال اميدوارم كه گوشيت پيدا بشه
نرخ مكالمه ارتباطات سيار با ايرانسل مثل ارتباطات سيار با ارتباطات سياره يا نرخش گرونتره؟
نه فرق داره ... از ارتباطات سیار به ایرانسل هر دقیقه 85 تومان در میاد . تو پرینت مکالمات خط ارتباطات سیار که گرفتم زده بود . از تلفن ثابت به ایرانسل هم هر دقیقه 90 تومان حساب می کنه . می تونید از تلفن کارتی به ایرانسل زنگ بزنید و ببنید بعد از یک دقیقه صحبت کردن 90 تومان از اعتبار کارت کم می کنه که دقیقا 2 برابر خط های دولتی هست . این هم میشه گفت یکی از معایب ایرانسل هست .
سلام
من موبایل n70 دارم و سیمکارت ایرانسل روش گذاشتم.
حالا هر کاریمیکنم نمی توانم mms و gprs را فعال کنم لطفا به من بگوید باید چکار کنم
اینکه مخابرات مزخرف ایران اینطوری حساب میکنه از معایب ایرانسله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
نه داداش... ما با ایرانسل به هر جایی از ایران چه همراه چه ثابت زنگ میزنیم فقط 49 تومن...
لابد شما اگه با همراهت به یه شهری 1000 کیلومتر اونطرف تر زنگ بزنی همون 45 تومن واست میفته آره؟؟؟؟
حالا تعصب رو کنار بزاریم...
من قبض موبایلم (915 ) همیشه حدود 15 تومن متوسط واسم می اومد....
از وقتی ایرانسل گرفتم متوسط 9 تومن واسم میاد
حالا فرض کنیم که اگه ایرانسل تعرفه رو گرون کنه نهایتا میشه همون 15 تومن به طور متوسط !! خب مشکلی نیست
حداقل با خیال راحت مسیح میفرستیم و از کیفیت صدای خفن حالشو می بریم !!!!
معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: سرانجام پس از بررسيهاي لازم و انجام كار كارشناسي توسط كارشناسان سازمان، تعرفه 15 ريالي به ازاي ارسال و دريافت هر كيلوبايت داده، امروز به ايرانسل ابلاغ شد.
لطفالله سبوحي در گفتوگو با ايسنا، درباره تعرفههاي پيشنهادي ايرانسل به اين سازمان كه بر اساس سايت رسمي اين شركت، هزينه ارسال و دريافت هر كيلوبايت داده مبلغ 30 ريال عنوان شده بود، اظهار كرد: از نظر سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تعرفه 15 ريالي اجرايي است و تعرفههاي استفاده از اين سرويس با اين رقم محاسبه خواهد شد.
وي گفت: سازمان براي انتخاب اين رقم مطالعات لازم را انجام داد؛ در اين رابطه مقايسههايي نيز با ديگر كشورها صورت گرفته و پس از انجام اين مطالعات اين تعرفه به ايرانسل ابلاغ شد.
منبع : سایت بازتاب
ایول بابا ایول جدا اگه اینکار بشه دیگه خیلی خوب میشه.فکر کنم برا همینم هس ایرانسل هنوز GPRS اش مجانیه وایساده تا قیمتش تصویب شه.دم سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوي گرم! اما ایرانسل اول نرخشا 6 تومن داده بوده !
من خودم سیم کارت ایرانسل دارم و این را هم که گفتم تست کردم و الکی نمی گم . من هم از تلفن ثابت و موبایل مخابرات به ایرانسل گفتم که 90 تومان حساب میشه و بله این هم عیب ایرانسل هست که هیچ اعتراضی نسبت به این موضوع نداره . ایرانسل باید از سازمان تنظیم مقررات بخواهد که تعرفه از ثابت و موبایل مخابرات به ایرانسل را کاهش بده و همان 50 تومان حساب کنه . شما اگر با تلفن ثابت به یک ایرانسل زنگ بزنید و 12 دقیقه صحبت کنید باید حدود 1000 تومان پرداخت کنید ولی برای موبایل مخابرات 480 تومان میشه . ایرانسل در مقابل این موضوع سکوت کرده و هیچ شکایتی هم نمی کنه .
ایرانسل 48 ساعت دیگه فرصت داره تا نحوه محاسبه مکالمه رو از دقیقه به ثانیه تغییر بده و گرنه از رشد شبکه ایرانسل جلوگیری میشه
آخرش هم ایرانسل Stand By میشه(خدافظ Edge-gprs-mms-صدای من بهتره پول قبضم هم بیشتره! از کی تا حالا؟ از وقتی ایرانسل اومده!!!!!!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)