جميعا سلام!آقا من امروز رفتم يه n70 خريدم؛يه سوال برام پيش اومده و اون هم اينكه اين گوشي چقدر فراگير شده؟يعني اگر درجه تابلو شدگي k750 رو 100 بگيريم!! درصد n70 چنده؟
ضمنا من سري موزيكشو امروز از علاالدين با گارانتي طلايي خريد 300 خوبه؟
جميعا سلام!آقا من امروز رفتم يه n70 خريدم؛يه سوال برام پيش اومده و اون هم اينكه اين گوشي چقدر فراگير شده؟يعني اگر درجه تابلو شدگي k750 رو 100 بگيريم!! درصد n70 چنده؟
ضمنا من سري موزيكشو امروز از علاالدين با گارانتي طلايي خريد 300 خوبه؟
با سلام وخسته نباشید خدمت دوستان عزیز من یک گوشی ان70 موزیکال دارم که خیلی ازش راضیم فقط یک سوال داشتم که من چگونه میتوانم برنامه های رادیو را بر روی گوشی ذخیره کنم آیا برنامه ای وجود دارد اگر هست لطفا دوستان لینک دانلود و روش کارکردن با برنامه را در سایت قرار دهند فکر میکنم همچین برنامه ای اگر وجود داشته باشد بدردبخور باشد
با تشکر ازهمکارییتان
جدا؟اين قدر زياده؟
ولي تو تهران كه اينجوري نيست.من خودم فكر كردم شايد 30 يا حتي كمتر
البته نسبتا گوشي قديمي اي هست!
سلام من يه مشكل وحشتناك با n70 دارم لطفا منو راهنمايي كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پارسال که من خریدم 320 هزار مایش بود و به همین خاطر زیاد نبود وای امروز 240 قیمت معمولیش.
به نظر من قیمت گوشی که تو این مایه ها باشه خوب زیاد میشه.
برای نمونه شده مثل پراید...نمیدونم متوجه شدی یانه؟
نظر شما چیه؟
اقا من سه هفته پیش N70 music فنلاند (که تا حدودی مطمئنم که اصله) رو خریدم 275000
البته با گارانتی تعمییر(جالب نیست).
باسلام.ميخواستم بپرسم ان70موزيك درموزيك پليرش استريو وايدنينگ و لودنس داره؟اين مشخصات در ان73موزيك هست.![]()
برای کسانی که از سرعت از صفحه نمایش n70 راضی نیستندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و کسانی که تم موزیک را می خواهند
در حالت سايلنت هم دوباره صداي شاتل دوربين مي آد!
راه حل ديگه اي نبود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)