دیروز DLC اول با نام the signal منتشر شد که در شبکه لایو 560MSP قیمتش هستش. دوستانی که دانلود کردن ما رو بی خبر نزارن
دیروز DLC اول با نام the signal منتشر شد که در شبکه لایو 560MSP قیمتش هستش. دوستانی که دانلود کردن ما رو بی خبر نزارن
به هیچ وجه نمیشه بدون دانلود از مایگروساقت گیرش اورد ؟ مثلا یکی بگیره ابلودش کنه جایی!!
نمرات ALAN WAKE : THE SIGNAL
IGN : 90
Worth Playing : 90
Totally360 : 90
Eurogamer Italy : 90
GameTrailers : 85
Gaming Age : 83
GamerNode : 80
Gameblog.fr : 80
Meristation : 80
ZTGameDomain : 78
GamingXP : 78
3DJuegos : 74
GameSpot : 70
Eurogamer Portugal : 70
Gamereactor Sweden : 70
Telegraph : 60
Eurogamer: 60
میانگین نمرات بر اساس 17 نقد :
metascore : 77
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام،
دانلودش کردم 2-3 روز پیش،540 پوینت میخواست،نسخه بعدی یعنی the writer، 560 تا میخواد.
خیلیییییییییییییییی کوتاه بود!(3 ساعته تمومید!)
محتوای مخفی: ممکنه داستان لو بره!
جالبه که توش حتی سایه ی خود alan هم سایه داره!!
محتوای مخفی: داستان لو میره ها!: د ی
خوب برادر من دیگه از این بهتر چی میشه !!!!!!!! فکر کنم خیلی از نکات گنگ داستان رفع شه
بازيش به نظر من خيلي يك نواخته بعد از يكي دو ساعت آدم خسته ميشه.شبيه مخلوطي از سايلنت هيل به اضافه تنها در تاريكيه.من كه كلي منتظرش بودم با ديدنش پاك نا اميد شدم.هنوز تمومش نكردم تا اوجايي رفتم كه دمه خونه آلن اون پرنده ها بهمون خمله ميكنن و بايد با منور و چراغ قوه دكشون كنيم.
ولي انصافا لوكيشناش خيلي با خاله گرچه همشون شبيه همن و جنگلو خوب ترسناك از آب در آوردن
من 2 هفته هست تمام کردم .... انقدر از دست اون آدم های تبر بدست ها فرار کردم که نگو چون بازی باعث هیجان و استرس و ترس میشه جالب هست... فقط شب ها بازی کنید که به اوج برسید ...و بازی با لامپ های خاموش خانه ....![]()
بازیش زیاد ترسناک نیست یعنی اصلا به ترس سایلنت هیل نمیرسه ...
باید اسم بازی رو با Alone in the dark عوض میکردن ...
ولی در کل بازی خوبیه ...
بازیو دیروز تموم کردم !
حالم بد شد انقدر تو تاریکی با چراغ قوه بودم ! فک کنم چشام 6-7 نمره ضعیف شده باشن ! : دی
بازی بدی نبود اما پایانش ضد حال زد بم ! این همه من تحمل کردم تا آخرشو ببینم که اونم هیچی معلوم نشد ازش ... هیییی ...
حالا نسخه ی بعدیش اومد شما ها بگیرید تعریف کنید من دیگه حال بازی ندارم![]()
حجمش چقدره؟ ببينم با اينترنتم ميتونم دانلودش كنم يا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)