در ضمن من چطوری و یا از کدوم سایت می تونم ببینم که رجیستری اون سایت تورنت باز شده تا من بتونم توش عضو بشم یه سایتی سراغ ندارید که این کار می کنه!!!
ممنون میشم......
در ضمن من چطوری و یا از کدوم سایت می تونم ببینم که رجیستری اون سایت تورنت باز شده تا من بتونم توش عضو بشم یه سایتی سراغ ندارید که این کار می کنه!!!
ممنون میشم......
اروری چیزی نمیده؟؟ احتمالا مشکل از کدک هستش k-lite رو امتحان کنید
نه به کشور ربطی نداره بدون آپلود هم می تونید دانلود داشته باشید البته تو ترکرهای عمومی تو ترکرهای خصوصی اگه آپلود نداشته باشید بن میشید احتمالا مشکل از تنظیمات تورنتتون هستش اونو چک کنید راهنماش هم تو همینجا هست اگه بگردید پیداش می کنید یه سایت هم واسه ی دانلود گیم من معرفی گرده بودم تو اون عضو بشید و اونم امتحان کنید اینطوری لاقل از نظر ترکر خیالتون راحت میشه
پيمان جان از راهنماييت ممنون
من تا حالا با KMPlayer مشكل نداشتم
ولي اين دفعه مشكل از KMPlayer بود
با پلير ديگه صدا خوب بود
دستت درد نكنه
سعی میکنم از این به بعد ترکر های خصوصی که عضویت رو فعال کردن رو اینجا بزارم البته اینایی که مزارم الان فعال هستن و شاید موقعی که شما چک میکنین بعضی هاش بسته باشن
TV torrent tracker w/ 3,256 torrentsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام - آقا دستتون درد نکنه - اصلا تا اون برنامه رو اومد نصب کنم یه اخطار هائی مبنی بر حذف یه سری برنامه ها رو داد که تا اونا رو حذف کردم دوباره فیلم اجرا شد -
اما یه سوال دیگه
این فیلم ها با پسوند avi هستند , چطوری DVD درست کنم ؟
این سوال شما زیاد به تورنت ربطی ندارهاما یه سوال دیگه
این فیلم ها با پسوند avi هستند , چطوری DVD درست کنم ؟
داخل همین انجمن ( فیلم ) سرچ کنی جوابت رو پیدا میکنی
سلام .ببخشید من از کجا بدونم این فایل فیلم پرده ای است یا نه؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
ترکرش خصوصیه پس میشه به اونچیزی که تو نام فایل نوشته اعتماد کرد همینطور میتونی کامنت های کسایی که فایل رو دانلود کردن رو بخونی احتمالا نوشته کیفیتش چطوره
یه چنتا سایت بودن که مشخصات و اسکرین شات های فیلم های اپلود شده رو تورنت رو مینوشتن اګه پیدا شون کردم میزام ، توو اون سایت ها هم میتونی چک کنی
البته saw 4فکر نمی کنم هنوز غیر پرده ای اون اومده باشه
اين هم لينك اختصاصي گوگل براي سرچ تورنت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by senjed1349; 04-11-2007 at 13:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)