دوست عزیز آقا رضا
تشکر میکنم
دوست عزیز آقا رضا
تشکر میکنم
سلام به آقا مهدي گلنوشته شده توسط mehdi_7070
آموزش Wtm اينجوريه كه تويه help برنامه نوشته و معمولا بهترين راهنماست
اول فايلهاي پوشه image- imp رو داخل ايميجي كه مي خواي قفلدار بشه مي ريزي هرقدر بيشتر باشه قفلت قويتره بعد مي ياي تويه برنامه image رو انتخاب مي كني بعد كليد protect رو فشار مي دي و بعد از پايان كار سيدي شما قفل داره و به سختي رايت مي شه همين
البته اساس كارش مثل همون copykiller است از رايت raw جلوگيري مي كنه مي توني اتوران پروتكت هم باهاش درست كني البته همون قفل اتوران copykiller هم اگر فايل با اسم setup رو استخراج كني و در جاي ديگه بزاري راحت اجرا مي شه
ما در خدمتيم اگه سوالي باشه
آقا مهدي سلام من اوون آموزش مربوط به شناسايي قفل رو خوندم اما كافي نبوده اگه ميشه راهنمايي بيشتري كنيد
دوستان عزيز سلام
اگه يكي لطف كنه و اون قسمت چك كردن اتورون copykiller را اموزش بده ممنون ميشم
دوست عزیز خیلی ساده است اون فایلهائی که همراه برنامه روی سی دی ریخته میشن weak sector هائی هستند که در هنگام رایت روی سی دی نمی رن و برنامه چک می کنه اگه بودند سی دی اصلی اگه نبودند سی دی رایتی البته خیلی راحت قابل کرک استنوشته شده توسط ehsan30
اقا مهدي
ميشه شكل قفل نگهبان و اونايي كه در آموزش شناسايي قفل گفته بوديد يه جا بذاريد منم ببينم.
IRANI118 جاننوشته شده توسط IRANI118
دارم تما لینک ها رو درست می کنم یه کم صبر کن در ضمن پروفایل های جدید رو برای cd cops رو هم می زارم
-----------------------------------------------------
راستی دوستان کسی نمی دونه قفل cd cops رو با چه نرم افزاری می زارن
----------------------------------------------------
برای رایت می تونی از clon cd v3.2.1.1 استفاده کنی و با استفاده از پروفایل قفل نگهبان که من گذاشتمنوشته شده توسط IRANI118
و فعال کردن گزینه cue در کلون سی دی براحتی قابل رایت است .
مهدی جاننوشته شده توسط mehdi_7070
برای اینکه همه بتونن از مقاله شما استفاده کنن کد ها و سیو ویزوال بیسیک رو همراه با توضیحات بزارید
درسته که می گید از vb سر در نمیارید ولی همین اندازه که این رو درست کردید توضیح بدید
ممنون
-------------------------------------------------------------
ضمناً دوستان از این بعد بخاطر اینکه قفل یه سی دی رو چند بار بررسی نکنیم هر کدوم بعد از شکستن
هر قفل سی دی جزئیات کار رو همرا با روش شکستن قفل بصورت یک فایل PDF برای همه قرار بدید
اقا مهدي چه جوري همه قفلارو با اين كلون 2.5 ميشكني؟ ما هر كاري مي كنيم نمي شه.
دوم اينكه ميشه اين كرك clony xxl را بذاری من از لینکای قبلی نتونستم دانلود کنم.ببینم یه فری ویر دارم نمی دونم به چه زبونیه؟
سوم اینکه بلایند رایت با بلایند سویت فرق داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)