vdsl رو روی interleave میبندن پینگش به نسبت بالاست. من دوستم vdsl داره، معمولاً پینگش 10-15 میلی ثانیه از من بیشتره
vdsl رو روی interleave میبندن پینگش به نسبت بالاست. من دوستم vdsl داره، معمولاً پینگش 10-15 میلی ثانیه از من بیشتره
می تونی سرعت، نویز و سایر ویژگی های vdsl را با مودم های پیشرفته تر تغییر دهی, اما دو سه مگابایت سرعت بیشتر و دو سه دقیقه دانلود سریعتر واقعاً ارزش هزینه اضافی مودم گران قیمت نداره
مثل رانندگی در اتوبان، کسی حد مجاز سرعت را می شکند و 5 دقیقه زودتر به مقصد می رسد، ارزش نداره
همین سرعت با مودم مخابرات غنیمتهخیلی بهتر از adsl
خوب ما هم امروز حضوری رفتیم مخابرات و درخواست تبدیل به VDSL دادیم و طرح به 400 گیگ در ماه تغییر دادیم کارمند اونجا بهم گفت همین امروز وصل میشه یا تا فردا صبح الان پنل کاربری چک کردم زده ارسال به مرکز حالا سوالی که دارم اینه اگر مودم من VDSL باشه وقتی وصل کنن خود مودم خودکار میشناسه یا باید تنظیمات خاصی براش انجام بدم این هم مدل مودم من هست :ASUS AC 51
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
باید تو منیو مودم adsl به vdsl تغییر بدی و تنظیمات مربوطه انجام بدی, نام کاربری و پاسورد عوض نمیشه, اونا را حتماً یادداشت بکن
بهتره asus connection wizard مودم را استفاده کنی, خودش تنظیمات را انجام میده, نام کاربری و پاسورد باید بدی
یا اینکه مودم را reset کنی , خودش تنظیمات را انجام میده و نام کاربری و پاسورد باید بدی
Last edited by dadash42; 21-04-2020 at 14:25.
البته این پینگ با فندقشکن هست.
قبلا رو ADSL میزان پینگ خیلی متغییر بود الان گزارش های برنامه SPEEDTEST رو نگاه کردم از 12 بوده تا 27 البته بیشتر دور و بر 17 تا 19 بوده. روی VDSL الان پینگ تقریبا ثابت شده و روی 20 و 19 هستش.
در مورد نویز و نرخ میرایی خط هم تو پست های قبل عکس گذاشتم. هم از زمانی که کلا ADSL بود و هم زمانی که خط VDSL شد ولی مودم هنوز ADSL بود و از الان که مودم هم VDSL شده.
ADSL نویز 14 میرایی 12
VDSL با مودم ADSL نویز 10 میرایی 3
VDSL نویز 21 و میرایی 30
البته وقتی هنوز سرعت مودم VDSL از مرکز روی 18 بسته شده بود و سرعت جدیدم راه نیفتاده بود نویز روی 36 و میرایی 12 بود.
نیویورک سرور SPEEDTEST مولتی بدون قندشکن پینگ 180 سرعت 28
سینگل 177 سرعت 14
با قندشکن 180 سرعت 38 سینگل
مولتی 180 سرعت 50
نوع vdsl دست خودم نیست سرویس کلا vdsl2 هست منتها اگه زنگ بزنی به 2020 و درخواست بدی با توجه به کشش خط میتونن سرعت دانلود و آپلود و تا حدودی پینگ رو برات تغییر بدن.
تنظیمات مودم شما نمیدونم چه شکلیه ولی اگر به صورت خودکار سوئیچ نشد باید interface مربوط به adsl رو پاک کنی و از طریق Wizard یه اینترفیس جدید بسازی و به جای ATM از گزینه PTM استفاده کنی و PPPoE رو انتخاب و یوزر و پسورد مخابرات و وارد کنی و تنظیمات و ذخیره کنی و این که درحالت PTM که مربوط به vdsl هست حتی نیازی به وارد کردن vci. vpi هم نیست. اگر همه تنظیمات رو کاملا درست انجام دادی و اتصال برقرار نشد باید به جای pppoe گزینه Bridge رو انتخاب کنی و ذخیره کنی بعد یه کانکشن Broadband بسازی و یوزر و پسورد مخابرات رو اونجا وارد کنی و کانکت بشی بعد یه ارور میده که کد اون ارور رو باید زنگ بزنی 2020 به کارشناس پشتیبانی بگی اونم کد ارور رو برای مرکز میفرسته و از مرکز برات اینترنت و وصل میکنن البته فکر نکنم کارت به اونجاها بکشه به احتمال زیاد بعد از تنظیم pppoe خودش وصل میشه.
سلام..
این مقدار نویز توانایی VDSL داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بله![]()
سلام لطفا اسپم ندین و تاپیک رو الکی بالا نیارید
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)