والا تجدید نظر اول رو که زدم ولی هیچ خبری نیست
اخرشم جواب سر بالا دادن گفتن هر وقت حل شد خبر میدیم!
Sent from my iPad using Tapatalk
والا تجدید نظر اول رو که زدم ولی هیچ خبری نیست
اخرشم جواب سر بالا دادن گفتن هر وقت حل شد خبر میدیم!
Sent from my iPad using Tapatalk
زنگ بزن ۱۹۵ تلفنی بگو خیلی وقته گذشته اینجوریه
واسه منم نوشته بودن شبکه مشکل داره تا حل بشه خبر میدیم منم زنگ زدم باید کفش آهنی بپوشی بری به جنگشون
ممنون از راهنمایی
چند وقت پیش از cra.ir یه پیامک گرفتم که تعداد خط شما در همراه اول صفره
شصتم خبردار شد که احتمالا مشکل همینه و همراه اخر شماره من را در لگولاتوری ثبت نکرده
منم رفتم گیر دادم به این موضوع هر چی هم طرف گفت این مسج الکی هست گفتم نه باید دقیق چک کنی
خلاصه زد تو سیستم و گفت نه همه چی اوکی هست اما دو دقیقه بعد دیدم برام مسج اومد که شماره .... به کد ملی ... برای شما در سیستم به تاریخ ۹۵/۱۰/۲۰ ثبت گردید!!!
یعنی تازه مشاره منو ثبت کرده به دروغ میگه همه چی اوکی هست.
سریع رفتم تو سایت رایتل ثبت نام رو زدم بدون مشکل ثبت نام انجام شد!
فقط یه سوال الان که اینترنتی ثبت نام ترابرد کردم میتونم برم یکی از این مراکز سیم رایتل رو سریع بگیرم یا باید صبر کنم تا خودشون پست کنن؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by bigbang001; 09-01-2017 at 14:13.
آقا این تاپیک خیلی باحاله.. هر دفه میام کلی میخندم![]()
فوق العاده بود..
انصافا راهکاراتون به درد میخوره![]()
سلام
آخر مجبور شدم برم امور مشترکین همراه اول و اونجا یه فرم بهم داد و گفت که حتما باید پر بشه اوجا فرم رو پر کرد و یک دقیقه بعد پیامک تایید ترابرد برام اومد و فرداش سیم کارتی که دستم بود فعال شد!
نمیدونم اگه ترابرد حضوری و پر کردن فرم اجباریه چرا روش غیر حضوری میذارن؟
تازه سیم کارتشون هم 4g نیست انگار و فکر کنم باید تعویض بشه و هزینه داره
مشکل فعال شدن خط و اینترنت هم نداشتم
فقط نمیدونم چرا پیامک تایید برنامه my mci یا همون همراه من نمیاد!
برنامه همراه من از اساس مشکل داره فکر کنه بهتره از اول بنویسنش خیلی بهتره براشون ... نظرات رو درموردش در کافه بازار بخون دستتون میاد
رگولاتوری: بالغ بر نیمی از درخواست های ترابردپذیری تکمیل شده است
بعد از اعلام اجرایی شدن طرح ترابردپذیری بسیاری از کاربران اینطور گلایه داشتند که انتقال خطوط موبایل شان به اپراتورهای دیگر آنقدرها هم ساده نیست و انجام این کار با موانعی همراه است.
حالا سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از رفع اشکالات موجود در این راستا خبر داده و اعلام نموده که 55 درصد از درخواست های مشترکان برای ترابرد کردن شماره هایشان تکمیل شده است.
طبق گفته معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری فرایند ترابردپذیری شماره های تلفن همراه در کشور از این پس به صورت مستمر مورد نظارت و پایش قرار می گیرد.
وی با اشاره به اشکالاتی که در ماه های نخست در اجرای این طرح وجود داشت، اعلام نمود که بعد از برگزاری جلسات مستمر با حضور مجریان امر، عملکرد سیستم ترابردپذیری مورد بررسی قرار گرفته و اشکالات موجود شناسایی و رفع شده اند.
حسین فلاح جوشقانی در ادامه به آمار درخواست های انجام شده برای ترابرد اشاره کرد و اعلام نمود: میزان ترابرد تکمیل شده از ۲۴ درصد به ۵۵ درصد در حال حاضر رسیده است و ۴۵ درصد عدم تکمیل ترابرد نیز به دلیل انصراف خود مشترکان و یا رد درخواست ترابرد به دلایل قوانین تجاری ترابردپذیری است و اپراتورها در این زمینه کوتاهی نکرده اند.
فلاح جوشقانی احراز نشدن هویت مانند تطابق نداشتن مشخصات اعلام شده با مشخصات دارنده شماره، رعایت نکردن ترابرد نظیر به نظیر مانند درخواست ترابرد سیمکارت دایمی به اعتباری و بالعکس، فعال نبودن سیمکارت، فعالبودن کمتر از سه ماه سیمکارت شماره مورد درخواست برای ترابرد و پرداخت نکردن به موقع صورتحساب اولیه صادر شده از اپراتور فرستنده توسط مشترک در سیم کارتهای دائمی را از دلایل رد درخواست ترابرد عنوان کرد.
من هفته پیش درخواست بازگشت به ایرانسل دادم
3 روز پیش پیام اومد بزودی سیمکارت غیرفعال میشه از سیمکارت جدید خودتون استفاده کنین و همون روز هم سیمکارتم قطع شد
الان با گذشت 3 روز هنوز سیمکارت ایرانسل رو تحویل نگرفتم
زنگ که زدم یه شماره پیگیری دادن و تا حالا که هیچ کاری نکردن
نمایندگی اصلی هم رفتم گفتن چون غیرحضوری درخواست دادی کاری نمیتونیم بکنیم
کسی تا حالا چنین مشکلی براش پیش اومده؟
واقعا
اصلا وضعیت این ترابرد جکی شده برای خودش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)