تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 130 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 1299

نام تاپيک: مشکلات در مورد انــواع مـانـيـتــــــــــور

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوست عزیزم بابت هم راهنمایی شما ممنون واقعا نمیدونم چطوری تشکر کنم

دوست عزیزم مطمنا از کابل و از سر ابی رنک کابل همون دیتا که به کارت گرافیگ میخوره یکی از پایه هاش کامل شکست با مانیتور دیگه تمیز و نشون میده مانتیور خودم سالم بون کابل تست کردم رنگها درست و

سوکت ابی رو یدکی شو خریدم فقط نقشه میخوام تا سیم کشی کنم خودم تعمیرات موبایل دارم
    نقششو من یک زمانی داشتم نمیدونم کجاست بگردم پیدا کنم میزارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    http://www.kadooskala.ir/

پيش فرض

دوست عزیز اگه بتونی کمی زودتر نقشه رو پیدا کنی لطف میکنی بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوست عزیز اگه بتونی کمی زودتر نقشه رو پیدا کنی لطف میکنی بازم ممنون
    متاسفانه پیدا نشد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من یه مانیتور سامسونگ مدل s23a560h plus گرفتم موقعی که ایکس باکس رو از طریق کابل HDMI بهش وصل میکنم تصویر یه جورایی ماته و جزییات رو خوب نشون نمیده از همین کابل HDMI روی تلوزیون LED تست کرم کیفیتش خیلی بهتر بود و اصلا مات نبود تصویر

ممنون میشم راهنماییم کنین که مشکل از کجاست؟

داره خودمونی میشه Explode's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض سامسونگ T220P SyncMaster

سلام مانیتور من مدل سامسونگ T220P SyncMaster هست چند روزیه که رنگهای تقریبا خاکستری رو به رنگ قرمز نشون میده... قبلا یک تلویزیون LED Xvision داشتم که رنگهای سیاه رو سبز نشون میداد...خوشبختانه با گارانتی که داشت مشکل حل شد و به گفته تعمیرکار بردش عوض شد!!! حالا میخواسنم از بچه هایی که میدونن بپرسم مشکل مانیتور سامسونگی که گفتم از چی میتونه باشه و احتمالا چقدر خرج رو دستم میذاره؟!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    http://www.kadooskala.ir/

پيش فرض

دوست عزیز یک راهنمایی کنید مرسی ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام درخواست كمك فوري من يه مانيتور ال جي f700b crt دارم از قسمت بالا جسم سنگيني افتاد روش و مدار قسمت بالاي لامپ تصويرش كه پر از سم تك رشته و چند رشته است از وسط شكست هواسم نبود زدمش به برق ببينم درسته يا نه كه متاسفانه براي 20 ثانيه يه نور ضعيف گرد مانند تو خالي وسط صفحه روشن شد بعدش اون نور از بين رفت و يه بوي سوختگي ضعيفي ازش بلند شد سريع از برق كشيدم و بازش كردم و اون مدار كوچك پر سيم بالاي لامپ تصوير رو در اوردم و جاهاي شكسته رو كه ارتباط شون قطع شده بود لحيم كردم و دوباره بستمش و زدم به برق ولي متاسفانه لامپ تصوير و چراخ دكمه پاورش روشن نميشه و همش صداي تيك تيك از تو قطعه بزرگ گوشه مدار كه يه سيم كلفت از توش وصل شده به لامپ تصوير به گوش ميرسه خواهش مي كنم بهم بگين به طور دقيق كدوم قطعه اش سوخته تا عوضش كنم درست بشه منتظرم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام درخواست كمك فوري من يه مانيتور ال جي f700b crt دارم از قسمت بالا جسم سنگيني افتاد روش و مدار قسمت بالاي لامپ تصويرش كه پر از سم تك رشته و چند رشته است از وسط شكست هواسم نبود زدمش به برق ببينم درسته يا نه كه متاسفانه براي 20 ثانيه يه نور ضعيف گرد مانند تو خالي وسط صفحه روشن شد بعدش اون نور از بين رفت و يه بوي سوختگي ضعيفي ازش بلند شد سريع از برق كشيدم و بازش كردم و اون مدار كوچك پر سيم بالاي لامپ تصوير رو در اوردم و جاهاي شكسته رو كه ارتباط شون قطع شده بود لحيم كردم و دوباره بستمش و زدم به برق ولي متاسفانه لامپ تصوير و چراخ دكمه پاورش روشن نميشه و همش صداي تيك تيك از تو قطعه بزرگ گوشه مدار كه يه سيم كلفت از توش وصل شده به لامپ تصوير به گوش ميرسه خواهش مي كنم بهم بگين به طور دقيق كدوم قطعه اش سوخته تا عوضش كنم درست بشه منتظرم
    در برد rgb تقویت کننده نهایی که یک آی سی است مشکل پیدا کنه کلا مانیتور روشن نمیشه مال شما مانیتور روشن نمیشه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

آره موقعي كه ميزنم به برق مانيتور روشن نميشه و صداي تيك تيك پشت سر هم و ممتد ميده

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

آره موقعي كه ميزنم به برق مانيتور روشن نميشه و صداي تيك تيك پشت سر هم و ممتد ميده
    فکر کنم تقویت کننده نهایی برد rgb مشکل داره بهتره بره برای تعمیر crt ها خوب تعمیر میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •