اینجا هنوز سر intel amd دعواست.![]()
اینجا هنوز سر intel amd دعواست.![]()
سر اينتل و amd هميشه دعواست. چون خودشون هميشه با هم دعوا دارند و اينتل خيلي از طرح هاي amd رو مي دزده.
سلام
من چند روز پیش یک رم DDR2 1024MB PC2 8900 مارک پی ان وای گرفتم!
مشکل من اینه که سیستم pc2 8900 نمی شناسه! و بجای اون pc2 5300 می شناسه!
(هم تو بایوس اینطوری هست هم با نرم افزار هایی مثل CPU-Z و pc wizard 2008 و MemSet 3.3 beta2)
اینم عکسی ار CPU-z:
نمیدونم ربطی داره یا نه ولی توی بایوس جایی که مربوط به اور میشه ماکسیموم ولت رم 2 هست!
حالا من راهی میخوام که یا مشکل حل بشه! یا اینکه روشی بگید تا فقط رم رو اور کنم!
اینم بگم که با اپدیت بایوس هم حل نشد!(آخریم بایوس که 1002 هست هم نصب کردم نشد!)
Last edited by babak_1386; 11-09-2008 at 09:31.
سلام. چیپ ست مادربرد شما 945 هست و فقط از رم ها تا فرکانس 667 پشتیبانی می کنه. و تنها راه شما اورکلاک کردن هست. شما اول ببین که کمترین ضریب پردازنده چند هست تا بعد من بهت بگم که تا چه حد می تونی اورکلاک کنی.
در ائن قسمت که شما دقت کردین ، مشخصات رم رو نوشته و نه در فرکانسی که کار می کنه. در عکس چپی ، فرکانس عملیاتی رو نوشته.(333)
ضریب پردازنده نمیدونم یعنی چی ولی سی پی یو من یه عدد داره که x12 و x18 هست که وقتی کار نمیکنه 12 هست و وقتی کار میکنه 18 !
یکی هم هست که به این ضرب میشه که 200مگا هرتز هست! که وقتی اور میکنم اینو زیاد میکنم!
پاور من green GP430A هست!
فن سی پی یو هم کولر مستر هایپر 212 با 2 تا فن 12*12 سانتی متری!
یک سوال:
راهی هست که این عدد 12x رو ثابت روی 12 نگه داره؟
فکر کنم آگه اینطوری بشه میشه خیلی بیشتر رم رو اور کرد!
بله شما از داخل بایوس ، باید وارد بخش اورکلاک بایوستون بشید و cpu clock ratio رو روی 12 و cpu host frequency رو روی 300 قرار بدین.اون وقت فرکانس رم شما روی 1000 قرار می گیره. البته شاید مجور بشین که فرکانس پل شمالی و مسیر رو زیاد کنید.
Last edited by alborz_k; 10-09-2008 at 19:37.
1:دستتون درد نکنه!
2: اگه امکان داره این چیز هایی که میگید تغیر بدم اسم انگلیسی شون رو بگید تا دنبالشون بگردم!
اینم بگم که توی بایوس در تنظیمات پر دازنده نمیتونم عدد 18 رو کم کنم! یعنی بر خلاف دیگر گزینه ها که آبی هستند این رنگ خاکستری داره!
Last edited by babak_1386; 11-09-2008 at 08:21.
نه دیگه تحمت دزدی به اینتل نزن که همه میدونن اینتل تو دنیا حرف اولو میزنه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)