کدوم منطقه ای؟برای این سرعت حداقل آرت ۳لازمه
الان آرت ۵ دارم سرعت دانلود ۳۵۰ هست
کدوم منطقه ای؟برای این سرعت حداقل آرت ۳لازمه
الان آرت ۵ دارم سرعت دانلود ۳۵۰ هست
مطمئنی ART1 هستی!؟ ART1 سرعتش بین 160 تا 180 هست. چطور برای شما مثل ART3 هست !؟
جدی نگیرید باو...یه لحظه سرعتش اومده پایین بعد رفته بالا عکس گرفته مشخصه که...واسه منم بعضی موقع عا یهو میشه 50 بعد میره رو 250 اون لحظه عکس بگیرم همه میگن سرعت بالاست![]()
یه سوال در مورد اینترنت شاتل داشتم اونایی که میدونن بگن.
تو ترافیک شبانه شاتل تغییری ایجاد شده؟؟؟ قبلا 1 تا 8 برا همه سرویسا رایگان بود.
تو سایتش زده
- هزینه استقاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه با تخفیف ۵۰ درصدی برای کلیه سرویسهای خانواده اکو به جز eco6144 و eco8192 ماهانه معادل ۳،۵۰۰ تومان است که در صورت تمایل مشتری به استفاده از این خدمات، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.
دوستان شاتلی یه لطفی کنید از این ip ها برام پینگ تست بزارید در صورت امکان تو ساعات شلوغ باشه
146.66.158.1
104.16.24.33
8.8.8.8
شما سرویس گیم رو فعال کردید ؟ من از نمایندگش تبریز خواستم تست بگیره گفت حدود 140-150 هست با همین ip هایی که اینجا گذاشتم و گفت اگه سرویس بخرید براتون گیمینگ رو فعال میکنیم که پینگ بیاد رو 120-130 ! ساعت 1:30 زنگ زده بودم
در ضمن می گفت برای دوره ی اول باید حتما 3 ماهه بخرم و مخابرات 1 ماهه اجازه نمی ده ! من که باور نکردم اگه از همین الان این چرت و پرت ها رو شرو کنن وای به روزی که سرویس رو خریده باشم و واقعا مشکلی پیش اومده باشه خدا می دونه چه چرت و پرتایی می خواد تحویل بده![]()
نه فعال نکردم سرویس گیم رو.....با سرویس گیم یه 40 50 تا پینگ میاد پایینراستی شما که از مخابرات تبریز راضی بودی چرا میخوای بیای شاتل
من ۲ تا خط و ۲ تا سرویس دارم یکی نامحدود برای روز و یکی محدود برای شب جدیدا نامحدود مخابرات تبریز سرعتش کم شده اوضاع پینگ و پکت لاست هم خوب نیست ولی سرویس محدود هر شب همون ۲۷ گیگ دانلود رو میده میخوام سرویس نا محدود رو جمع کنم و از شاتل سرویس ارت بگیرم ولی محدود رو نگه میدارم برای دانلود شبانه کاربرد سرویس نامحدود فقط برای وب گردی و بازی آنلاین هست . راستی اینم بگم که کمترین سرعت سرویس های محدود مخابرات تبریز همون ۱۲۸ هست که ۶ هزار تومنه با همون سرویس هم میشه هر شب ۲۷ گیگ دانلود کرد و محدودیت سرعت نداره
128 نامحدود شاتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by abolfazlwest72; 21-01-2015 at 18:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)