بقول یکی از بچه های فروم کلید موفقیت جلو ایران فقط یه چیزه: کوبیدن سرویس!
بقول یکی از بچه های فروم کلید موفقیت جلو ایران فقط یه چیزه: کوبیدن سرویس!
بازی رو تو امتیاز 12 بر 8 از دست دادیم. زمانی که تشکری یه امتیاز رو راحت از دست داد
بازی فردا هم که می شه گفت اعتباری بهش نیست و برد سه بر صفر هم دردی ازمون دوا نمی کنه!
حیف شد
بفرما دوست عزیز
من بشینم مترو بازی کنم یک کمی بترسم شاید حرصم از بین بره
ایران هم میتونست این بازی رو ببره اگه آلمان رو دستکم نمیگرفت
پس جفتشون حقشون حذف بود
دوستان ایران هنوز جزء قدرتای والیبال نیست و پدیدس.هنوز مونده برسه به کشورایی که ظرفیت چنین مرحله هایی رو دارن.
زیاد ناراحت نباشین ان شاءالله که احساسی هم برخورد نکنید.
به امید موفقیت در آینده
در ضمن فکر نکنم این بازی نیاز به نقد هم داشته باشه.بی تجربگی دلیل اصلی باختمون بود. امیدوارم فردا خدا حافظی آبرومندانه ای از جام داشته باشیم.
تو ست اول کارشناس میگه آلمان توان برد در مقابل مارو نداره،
حالا میگه وقتی جز شش تیمه یعنی تیم خیلی خوبیه.
تازه بازم میگن در مجموع تیم ما بهتر از آلمانه، عجب ...
در کل از بچه ها ممنونیم، ولی خوب تیم ما هنوز در سطحی نیست که بخواد صعود کنه باید قبول کرد،
بازی با فرانسه هم احتمال پیروزی اونم سه امتیازی تقریبا زیر ۲۰ درصده.
فرانسه رو باید 3 هیچ ببریم.... با اختلاف پوئن حداقل 18 امتیازی...
امشب هم شب بسیار بدی برامون بود یعنی اصلا امروز روز ما نبود از الان هم بازنده بازی فردا نیستیم ما یه بار دیگه باهاشون بازی کردیم مطمئنا شناخت بهتری داریم و مثل دور اول نیست بارها هم این تیم نشون داده قدرت بازگشت بالایی داره
اما نکته هایی هست جدا از نتایج تیم بنظر من کواچ تیم رو قهرمان هم کنه به خاطر نداشتن تجربه جهانی که داره همراه تیم تجربه کسب میکنه و این جاهایی به ضرره تیمه
از آغاز بازیها محمد موسوی کلی سرویس از دست داده کلا نمیدونم چه اصراریه که پرشی بزنه فکر کنم یه جمع و تفریق کنیم سر ب سر بشه با دفاع روی تورش
امشب مثل همیشه تنها بازیکنی که بالای 50% خوب بود بازم ظریف بود
فکر کنم بهشون گفته شده دیگه بسه . برگرید برید واسه بازی های آسیایی
خیلی بوداره این باخت!!!
مشکل این جاس که یه وقت دیدی همچین اتفاقی هم افتاد!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)