تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 168 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

در ضمن کرک شده هست بازی آیا امکان شبکه کردنش هست ؟؟؟؟ اینهم نشد اون دسته ردیف شه
    ممنون
    آقا کرک اختصاصیه!؟ کرک نشده ها هنوز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

10 تومن گرونه؟؟؟؟؟؟ یه جک وستر میخری میشه 10 تومن تو میخای پول یه بازی بدی واسه 1 سال میگی گرونه؟؟؟؟؟
    ازون لحاظ که معلومه! مفته!!!
    ولی اگر توهین نباشه!! ببخشید!! ولی اگر ریاضی بدونید!! 10 نسبت به 8 دو تومن گرونتره!!! من خودم چند روز پیش گرفتم!! در صورتی که خیلی از سایت ها بالای 10 میدادن!! یا اینکه بعضی از سایت ها 10 میدن! و بعضیاشون باید صبر کنی تا گروه تکمیل بشه! یا بعضی ها میگن بعد از پرداخت چند ساعت باید صبر کنی!!!! این سایت زیره یک دقیقه!!! شاید باورتون نشه! زیره یک دقیقه بعد از پرداخت پول!! یوزر پسو بهمراه اطلاعات تکمیلی از جمله تغییر زیان بازی به انگلیسیو اینجور چیزارو برام بفرستاد!! بعدم پشتیبانی آنلاین داشت!! البته از طریق وایبر!!
    تازه من ظهر طرفای 12 خریدم!! و تا ساعت 8 شب بهم اجازه داد که بتونم آنلاین بازی کنم!!!
    این سایته هم نه ماله بابامه!! نه ماله خودمه!! نه من بازاریابشونم!!! منم یکی هستم مثله خودتون!! این سایت رو هم از یکی از بچه های یکی ازین انجمن ها گرفتم!!
    من نمیدونم اجازه هست آدرس سایتو اینجا بگم یا نه!! ولی کسایی که میخوام توی انجمن بهم پیام ندن چون یکی از بچه ها پیام داده بود! منتها ی ارور برام اومد که نمیتونم پیام خصوصی ارسال کنم!!
    اگر کسی آدرسو خواست توی پیامش ایمیلشو بداره تا براش بفرستم!!

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان بازی به بازار اومده که بدون کرک هستش...اون چطوری کار میکنه؟دقیقا نمیدونم اسم شرکتش چی هست
    کاش یکیم جواب منو بده :(

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

کاش یکیم جواب منو بده :(
    دوست عزیز منظورتو متوجه نشدم!! ولی اگر بازی فیفا 15 رو بخری!( چه از مغازه بخری چه دانلود کنی) میتونی بازی رو نصب کنی! ولی نمیتونی اجراش کنی!! یا باید کرکش کنی!! که فعلا کرکی براش نیست!! و به احتماله زیاد هم حالا حالا کرک براش نمیاد!! یا میتونی 150 تومن بدی نسخه اصلیه بازی رو بگیری! یا اینکه بری ازین کدهای اشتراکی بگیری! که بهترین حالت همین کد اشتراکیه! که قیمتشم پایینه! بین 8 تا 14تومنه! منتها کد اشتراکی اگر گرفتی نمیتونی آنلاین بازی کنی!! فقط آفلاین میتونی بازی کنی!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

البته یه فیفا 15 تو بازار هست که نسخه wii هستش و با شبیه ساز اجرا میشه
    کلا 1 دی وی دی بیشتر نیست! گولشو نخورین

پروفشنال gigi_alex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آپادانا

پيش فرض

دوستان آپدیتی برای فیفا 14 هست که نقل انتقالات و لباسها رو به فیفا 15 آپدیت کنه ؟؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوستان تو بازی فیفا 14 چطور میشه تونومنت برگزار کرد ؟ اصلا همچین گزینه ای نداره فقط یک Load Tornument داره که اونم توش خالیه

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام به همه ی عزیزان
    بالاخره بعد از مدت ها انتظار،این سعادت نصیبم شد که بتونم FIFA15 بازی کنم دیشب!!! (روی کنسول 360) !

اما نمیدونم چرا اصلا در حد و اندازه های انتظارهایی که داشتم ازش و تعریف و تمجید های فراوانی که شنیده بودم ازش ظاهر نشد! (البته من فقط 2 تا بازیه دوستانه انجام دادم و اصلا نمیتونم نظر بدم در موردش با 2 بازی 15 دقیقه ای !!! )

اما اصلا چیزه خاصی در مورد "چمن" و "لباس" هایی که همه میگفتن خیلی واقعی و طبیعی شده ندیدم!! (شاید روی کنسول 360 اینطوری بود؛یا شاید چون بازی رو داشت از رو دیسک اجرا میکرد،نه از رو هارد،اینطوری بود!یعنی بازی رو نصب نکرده بود این دوسته ما و داشتیم از روی دیسک بازی میکردیمش)!

اما همه ی نقاط ضعف و قوتش به کنار!!
    مشکل اینجاس که من در حال حاضر کنسولم رو فروختم!!
    و کامپیوتر هام (هم لپ تاپم و هم کامپیوتر رو میزیم اپل هست و مناسب گیم نیست)؛
    البته یه لپ تاپ دارم که فقط مخصوص دانلود کردن و 24 ساعته روشنه!!! !!

میخواستم بدونم آیا با سخت افزار اون میتونم FIFA15 بازی کنم یا خیر؟!!

پردازنده : Core i5 m480 2.67 GHz
    رم : 6.00GB - 5.80 Usable
    گرافیک : Radeon (TM) HD 6470M
    سیستم عامل : Windows 7 Ultimate Service Pack 1 64-bit

فقط در این بین،در مورد مدل کارت گرافیکم مطمئن نیستم!!
    از کجا میتونم بفهمم که دقیقا چه مدلی هست و چندگیگ حافظه داره (در ویندوز7) ؟!!

حالا با این مشخصات ِ سخت افزاری میتونم FIFA15 رو بازی کنم در این لپ تاپ؟!!
    یا باید برم کنسول بخرم دوباره؟!

راستی دوستان؛
    بهترین نسخه ی FIFA15 الان رو کدوم دستگاه اجرا میشه؟؟!

- PS4
    - Xbox One
    - رو PC اما با تنظیمات حداکثری !!

در بین این 3 ، کدوم یک گرافیک و جزئیاتِ بهتری داره FIFA15 ؟!

پ.ن:

واسه نسخه ی PC ، اصلا کرکِ درست و حسابی اومده تا الان؟!!
    یا همون مکافات های نسخه ی 14 رو،دوباره اینجا باید تجربه کنیم؟!!

با سپاس بیکران از توجه شما...

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام به همه ی عزیزان
    بالاخره بعد از مدت ها انتظار،این سعادت نصیبم شد که بتونم FIFA15 بازی کنم دیشب!!! (روی کنسول 360) !

اما نمیدونم چرا اصلا در حد و اندازه های انتظارهایی که داشتم ازش و تعریف و تمجید های فراوانی که شنیده بودم ازش ظاهر نشد! (البته من فقط 2 تا بازیه دوستانه انجام دادم و اصلا نمیتونم نظر بدم در موردش با 2 بازی 15 دقیقه ای !!! )

اما اصلا چیزه خاصی در مورد "چمن" و "لباس" هایی که همه میگفتن خیلی واقعی و طبیعی شده ندیدم!! (شاید روی کنسول 360 اینطوری بود؛یا شاید چون بازی رو داشت از رو دیسک اجرا میکرد،نه از رو هارد،اینطوری بود!یعنی بازی رو نصب نکرده بود این دوسته ما و داشتیم از روی دیسک بازی میکردیمش)!

البته شاید در ساعاتی که دخترم خوابیده،بتونم با لپ تاپِ اون بازی کنم FIFA15 رو !!!

امتیاز خوده ویندوز به سیستم : 5.3

راستی دوستان؛

- PS4
    - Xbox One

پ.ن:

Last edited by S0R3N4; 02-01-2015 at 18:14.

10. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

سلام به همه ی عزیزان

البته شاید در ساعاتی که دخترم خوابیده،بتونم با لپ تاپِ اون بازی کنم FIFA15 رو !!!

امتیاز خوده ویندوز به سیستم : 5.3

راستی دوستان؛

- PS4
    - Xbox One

پ.ن:

آقا شما چند سالته !!!! الان هم سنو سالایه شما دارن 4تا خونوادرو نون میدن خخخخخ شوخی
    دوست عزیز فیفا15 توو XboX360 کلا با pC و XBOX ONE تفاوتهای فاحشی داره! اصلا قابل مقایسه نی. EA امسال برا اینکه کنسول های One بفروش بره واسه 360 یه نسخه ی خیلی معمولی داده تا مردم برن ONE بخرن. فیزیک بازیکنا ، گرافیکه بازی ، چمنه 3D و خیلی چیزای دیگه از جمله تفاوت های 360 و ONE هستن. بنظرم اگه بری یک دست 15هو توو ONE بازی کنی نظرت به کل عوض میشه و من این توصیه رو میکنم که حتما حتی واسه یبارم شده این کارو بکنی.
    فیفا15 واسه PC هم دقیقا مثه ONE با گرافیکه بالا و خیلی عالی زده اما دوتا مشکل هست واسه PC. اول اینکه هنوز هیچ کرکی واسه PC تا الان منتشر نشده و بنظرمم نخواهد شد و شما مجبوری واسه PC بری نسخه اصلشو بخری یا بری یه سی دی کیه اشتراکی بخری با قیمته ارزونتر. و مورده دوم اینکه شما باس سیستمه قویی داشته باشی واسه اینکه بتونی این بازیو در حد بالا بازی کنی. یعنی در حد XBOX ONE. الان شما این مشخصاته لپ تاپه دخترتونو که گزاشتین نمیشه با این سیستم 15هو بازی کرد. اگه ام بشه توو بازی پره لگو این چیزا پیش میاد برات که منصرفت میکنه. اما در کل من فکر میکنم بازم فیفا15 توو XBOX ONE یچی دیگست تا PC. ایکس باکس 360 هم که اصلا قابله قیاست با این دوتا . اصلا انگاری یه فوتباله دیگس اون اصلا. دنباله کرکم نباش که اگه بخوای بمونی فیفا16هم اومده رفته 17دش میاد خخخخخخخخ

12. این کاربر از AlirezaLamLam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •