تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 266 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

با سلام

ببخشید اگرسوالم خیلی مبتدیانه و ... می باشد .

من امروز در حال کار کردن با یک نرم افزار خاصی لپ تاپ هنگ کرد ... مشکل از لپ تاپ نبود ، مشکل از نرم افزار بود که درست اجرا نشده بود و ایراد داشت . بنابراین مجبور شدم که با نگه داشتن دکمه پاور برای چند ثانیه دستگاه را خاموش کنم و مجدداً روشن کنم.

حلا دو تا سوال برای من پیش امده است :

1- لپ تاپ با این کار من چقدر صدمه دیده است ؟ ( هم سخت افزاری و هم نرم افزاری )

2- در این مواقع که اینجوری هنگ می کند که هیچ دکمه ای کار نمی کند باید چه کار کرد تا لااقل ریست شود ؟

خیلی ناراحت شدم ، فکر می کنم که یک خرابی اساسی رو دستم گذاشته است ....
    از پاسخگویی خوب شما سپاسگذارم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوست عزیزی که فرمودید:
    "در ضمن در طراحی چیپ ست HM86 ( چیپ ست لپ تاپ Z510 ) از Serial ATA با سرعت های 3 گیگابیت و 6 گیگابیت استفاده شده !!!!! لذا بدون افت سرعت می تونین از SSD Caddy استفاده کنین ."
    آیا z410 این چیپ ست را نداره؟مگه بغیر از سایز و وزن فرقی با هم دارند؟
    یکی از دوستان که اینجا z410 داره بگه باطریش نسبت به 510 چجوریه یا اگه امکانش هست تست کنه مثلا با وایفای چند ساعت جواب میده و حداکثر شارژ دهی چقدره؟
    کسی تجربه و اطلاعی ز لنوو e530 را نداره؟اون چجوریه؟

مورد msi cx61که ظاهرا ضعیفتره،درسته که کیفیت ساختش از z510 کمتره؟

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام

ببخشید اگرسوالم خیلی مبتدیانه و ... می باشد .

من امروز در حال کار کردن با یک نرم افزار خاصی لپ تاپ هنگ کرد ... مشکل از لپ تاپ نبود ، مشکل از نرم افزار بود که درست اجرا نشده بود و ایراد داشت . بنابراین مجبور شدم که با نگه داشتن دکمه پاور برای چند ثانیه دستگاه را خاموش کنم و مجدداً روشن کنم.

حلا دو تا سوال برای من پیش امده است :

1- لپ تاپ با این کار من چقدر صدمه دیده است ؟ ( هم سخت افزاری و هم نرم افزاری )

2- در این مواقع که اینجوری هنگ می کند که هیچ دکمه ای کار نمی کند باید چه کار کرد تا لااقل ریست شود ؟

خیلی ناراحت شدم ، فکر می کنم که یک خرابی اساسی رو دستم گذاشته است ....
    از پاسخگویی خوب شما سپاسگذارم.
    زیاد حساس نباش دوست عزیز
    من یه 3 روز اول که لپ تاپم رو خریدم بدلیل مشکل ویندوزم همش با نگه داشتن پاور خاموش می کردم مشکلی هم پیش نیومد
    در این مواقع هم هیپراه دیگه ای جز نگه داشتن پاور ندارید، البته قبلش حتما پک کنید تسک منیجر اگه باز میشه ctrl+alt+del پراسس برنامه هنگ کردرو میتونید ببندید و مشکل رفع میشه (که معمولا در چنین مواقعی تسک منیجر هم باز نمیشه)

4. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزیزی که فرمودید:
    "در ضمن در طراحی چیپ ست HM86 ( چیپ ست لپ تاپ Z510 ) از Serial ATA با سرعت های 3 گیگابیت و 6 گیگابیت استفاده شده !!!!! لذا بدون افت سرعت می تونین از SSD Caddy استفاده کنین ."
    آیا z410 این چیپ ست را نداره؟مگه بغیر از سایز و وزن فرقی با هم دارند؟
    یکی از دوستان که اینجا z410 داره بگه باطریش نسبت به 510 چجوریه یا اگه امکانش هست تست کنه مثلا با وایفای چند ساعت جواب میده و حداکثر شارژ دهی چقدره؟
    کسی تجربه و اطلاعی ز لنوو e530 را نداره؟اون چجوریه؟

مورد msi cx61که ظاهرا ضعیفتره،درسته که کیفیت ساختش از z510 کمتره؟
    چیپ ست 510 و 410 یکسانه.این 2 لپ تاپ به جز سایز و وزن فرق دیگه ای ندارن.البته 410 بک لایت هم نداره
    e530 هم دستگاه خوبیه البته ورژن 531 جایگزینش شده بسیار بهتری داره و سرویسش خیلی راحت تره و رم و هارد و باتری در دسترسند
    فرقشم اینه که سی پی یوش نسل سومه IVY و کمی فرکانسش پایین تره گرافیکش هم کمی ضعیف تره البته حسن گرافیکش 128 بیتی بودنشه
    کیفیت صدای مطلوبی هم نبت به 510 نداره.کیبرد بهتری هم داره

6. این کاربر از ari67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

دوستان بهتره کمی در منبع اطلاعاتیتون دقت کنین .

در ضمن در طراحی چیپ ست HM86 ( چیپ ست لپ تاپ Z510 ) از Serial ATA با سرعت های 3 گیگابیت و 6 گیگابیت استفاده شده !!!!! لذا بدون افت سرعت می تونین از SSD Caddy استفاده کنین .

!!!!!
    این قسمت spec پی دی افی هست که تو قسمت manual وبسایت لنوو واسه z510 گذاشته شده...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Pedram_mrn; 28-05-2014 at 11:30.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام.از دوستانی که تجربه کار با این لپ تاپ (Z510) رو داشتن، یه چنتا سوال دارم ممنون میشم دوستان لطف کنن و جواب بدن

1- با توجه به اینکه دور کیبرد و تاچ پد این لپ تاپ آلومینیوم هست، موقع استفاده از لپ تاپ در حالتی که لود نسبتا بالایی روی لپ تاپ باشه، آیا وجود آلومینیوم به عنوان رسانای خیلی خوب حرارت و گرما اذیت نمی کنه دست رو نسبت به لپ تاپ هایی که از جنس پلاستیک در این ناحیه (استراحتگاه دست) استفاده کردن؟

2-تاچ پد این لپ تاپ یکپارچه هست، من یه بار تست کردم یه مقدار فضا بین تاچ پد و صفحه زیرینش هست که انگار لق میزنه تاچ پد. این موضوع و به نوعی بازی کردن تاچ پد سر جای خودش اذیت نمی کنه در طول زمان ؟

3-دوستانی که مدت زیادی از لپ تاپ استفاده کردن (بیشتر از 3-4 ماه) آیا تغییری در عملکرد باتری دیدن؟مثلا کاهش زمان ذخیره سازی انرژی نیست به قبل و اگه بله چقد محسوس بوده این موضوع

4-تو تهران کسی اخیرا تونسته این لپ تاپ رو بدون حروف عربی یا فارسی روی کیبرد پیدا کنه یا دیده باشه یا خریداری کرده باشه؟اگه بله ممنون میشم آدرس رو لطف کنه.

5-در حالت کانفیگ مشابه با لپ تاپ G510 (سی پی یو و رم و حافظه یکسان)، با توجه به اینکه کارت گرافیک Z510 عملکرد بهتری داره ولی کارت گرافیک خیلی برای من مهم نیست،آیا اختلاف قیمت 200-250 هزار تومنی ارزش داره برای صرف نظر از G510 و خرید Z510. برتری هایی مثل بک لایت، وزن کمتر؟ (آلومینیوم و زیبایی ظاهری هم خیلی برای من مهم نیست و عملکرد لپ تاپ بیشتر اهمیت داره)
    Last edited by mh.pm77; 28-05-2014 at 23:41.

داره خودمونی میشه pouria7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    قائمشهر

پيش فرض

سلام.از دوستانی که تجربه کار با این لپ تاپ (Z510) رو داشتن، یه چنتا سوال دارم ممنون میشم دوستان لطف کنن و جواب بدن

1- با توجه به اینکه دور کیبرد و تاچ پد این لپ تاپ آلومینیوم هست، موقع استفاده از لپ تاپ در حالتی که لود نسبتا بالایی روی لپ تاپ باشه، آیا وجود آلومینیوم به عنوان رسانای خیلی خوب حرارت و گرما اذیت نمی کنه دست رو نسبت به لپ تاپ هایی که از جنس پلاستیک در این ناحیه (استراحتگاه دست) استفاده کردن؟

2-تاچ پد این لپ تاپ یکپارچه هست، من یه بار تست کردم یه مقدار فضا بین تاچ پد و صفحه زیرینش هست که انگار لق میزنه تاچ پد. این موضوع و به نوعی بازی کردن تاچ پد سر جای خودش اذیت نمی کنه در طول زمان ؟

3-دوستانی که مدت زیادی از لپ تاپ استفاده کردن (بیشتر از 3-4 ماه) آیا تغییری در عملکرد باتری دیدن؟مثلا کاهش زمان ذخیره سازی انرژی نیست به قبل و اگه بله چقد محسوس بوده این موضوع

4-تو تهران کسی اخیرا تونسته این لپ تاپ رو بدون حروف عربی یا فارسی روی کیبرد پیدا کنه یا دیده باشه یا خریداری کرده باشه؟اگه بله ممنون میشم آدرس رو لطف کنه.

5-در حالت کانفیگ مشابه با لپ تاپ G510 (سی پی یو و رم و حافظه یکسان)، با توجه به اینکه کارت گرافیک Z510 عملکرد بهتری داره ولی کارت گرافیک خیلی برای من مهم نیست،آیا اختلاف قیمت 200-250 هزار تومنی ارزش داره برای صرف نظر از G510 و خرید Z510. برتری هایی مثل بک لایت، وزن کمتر؟ (آلومینیوم و زیبایی ظاهری هم خیلی برای من مهم نیست و عملکرد لپ تاپ بیشتر اهمیت داره)

1-قسمت استراحت گاه من ندیدم تا حالا حتی یکمم گرم شه . ولی تو قسمت کیبور مخصوصا سمت چپش یکم تو کارای طولانی گرم میشه .

2-کلا تاچ پدش میتونست بهتر باشه ولی من تا حالا لقی ندیدم .

3-نه!

4-من که تهران نیستم! ولی اگه عربیم باشه عادت میکنی . من خودم میگفتم حتما باید برچسب کیبورد بگیرم ولی بعد یه ماه قشنگ عادت کردم.

5-سلیقه ایه دیگه . من که میگم همین الان اگه قیمتش رو 2.200.000 در نظر بگیریم با لپتاپ هایی تا قیمت 2.600.00 هم میتونه رقابت کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان سرعت بوت شما چند ثانیه است؟واسه من رم ۸ و i7 بدون ssd حدود ۳۰ ثانیه طول میکشه که واقعا حوصله سر بره

Sent from my C5303 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

مثه این که اینجا گیمر نداریم ولی حالا میپرسم شاید یکی جواب داد کسی رو z510 وین 8 gta iv رو نصب کرده؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

مثه این که اینجا گیمر نداریم ولی حالا میپرسم شاید یکی جواب داد کسی رو z510 وین 8 gta iv رو نصب کرده؟

با ویندوز 8 نه اما توی 7 ریختمو خیلی خوب جواب داده
    قطعا اگه درایور های گرافیک خوب نصب شده باشه توی 8 هم جواب میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •