اگر که 2 تا از این رادیو ها رو P2P کنید میتونید به گفته شرکت سازنده با مدل 27 دی بی تا 30 کیلومتر هم لینک خوبی داشته باشید
اگر که 2 تا از این رادیو ها رو P2P کنید میتونید به گفته شرکت سازنده با مدل 27 دی بی تا 30 کیلومتر هم لینک خوبی داشته باشید
فکر میکنی این از نانو بیمت قویتر باشه ؟ از لحاظ گین نمیگم بیشتر به خاطر اینکه رادیوت دیش ماننده ؟ یعنی اگه از این بزارم بهتر از نانو بیم میگیره ؟
توی سایت کمپانی یو بی
که این دو نا محصول یعنی نانو بیم و Air هر دو از این کمپانی هستن
طبق چیزی که توی سایت نوشته نانو بیم 400 حداکثر میتونه 25 کیلومتر لینک با کیفیت بزنه اما Air 27db میتونه نا 30 کیلومتر هم لینک بزنه پس قطعا این قوی تر و برد بیشتری داره
چیز جالبی که توی این رادیو هست طوری مانند بودن آنتن هستش که باد به راحتی ازش رد میشه
بنظر من شما برو مدل 27 دی بی همین رادیو رو بخر
اقا یکی داوطلبانه 256 نامحدود فارا رو بگیره ببینیم سرعت دانلود چند میده128 که تا 40 راحت میداد . الانم زنگ زدم فروش گفت تا 50 رو میده ولی به نظر من فکر کنم تا 65 هم بده
چون من مصرفم بالاست میخوام یه 256 نامحدود بگیرم برای روز با یه 128 1 گیگ برای دانلود شب
دوست داشتید این مال شما باشه ؟
فکر کنم 10 مگ باشه شایدم 9 مگ
من که زیاد از فارا خوشم نمیاد چون خیلی نوسان داره .ظاهرا فارا نامحدودها رو دوبرابر میبنده ولی ضریبش 1 به 3 هست احتمالا تا 70 بره.![]()
پس چرا شما به جای نانو بیم از اینا نگرفتی ؟
اینم مثل بیم تنظیمش سخته ؟ یعنی با 1 میلیمتر جابه جایی عکس العمل نشون میده ؟
چون دست دوم این گیرم نیومد
نانو بیم رو 300 خریدم دست دوم
زاویش اگر 6 درجه باشه یعنی بسته هستش
بنظر من بسته بهتره
خودتون برید مشخصاتش رو سرچ کنید
برای فارا که پینگش مثلا 300 هست میشه یه dns ست کرد که پینگ زیر 200 بیاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جوان سیستم این رادیو رو 340.000 تومان میده قیمت مناسبیه نسبت به کاراییش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم 280.000 تومانه
nano beam 400 m5 هم 380.000 تومانه
البته نانو بیم CPU قوی تری داره
ولی خب فکر کنم Airgrid 27 بهتر توی فضای نویز عمل کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)