30-40 تومن، اگه بتونی اون CX300 رو پیدا کنی، خیلی خوبه ... به نظرم ... (سن هایزر) -- من دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه که خیلی نسبت به مدلی که الان داری بیارزه.
30-40 تومن، اگه بتونی اون CX300 رو پیدا کنی، خیلی خوبه ... به نظرم ... (سن هایزر) -- من دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه که خیلی نسبت به مدلی که الان داری بیارزه.
یعنی تا 30-40 تومن تو کارای akg چیزی پیدا نمیشه؟؟
فقط واسه متال و یکمکی راک میخوام هدفونو و میخوام مناسب این اهنگا باشه...
cx300 واسه این اهنگا خوب جواب میده؟؟؟
سلام .
ممنون دوست عزیز بابت راهنماییت .
یس فول سایز رو بیخیال و قطعا این ایر میگیرم . فقط چنتا سئوال !.
این ایر ها از نظر کلوز بودن صدا چطورن ؟ چون همونطور که گفتم اولویت اولم هست این مورد .
مدل دیگه ای به نظرتون نمیرسه ؟ خودتون از بین این 2 مدل سونی و کرییتیو کدوم رو ییشنهاد میکنین ؟ کیفیت کدوم بهتره ؟
اینا رابطشون چیه ؟ usb هست یا جک میخوره ؟ میشه برای گوشی با جک 3.5 ازش استفاده کرد ؟
احتمالا تقلبی اینا هم تو بازار هست دیگه ؟ از کجا باید از اصل بودنش مطمئن بشم ؟
و آخری اینکه از کجا بخرم که مطمئن باشه ؟ ایشالا 5 شنبه میخوام برم بگیرم .
شرمنده بابت مزاحمت و ممنون.
ببخشید جسارت کردم ... سوال از من پرسیده نشده بود ولی گفتم یه کومکیتون کنم
چون کلوز بودن واست مهمه کلا باید بیخیال فول سایز بشی چون فول سایز با قیمت های بسیار بالا میتونن صدا رو بطور قابل قبولی کلوز کنن...
و چون درز نکردن صدا واست مهمه خیلت راحت باشه که بهترین انتخاب این ایر هستش...
و مطمنا این ایر ها چون توی گوش فرو میرن از این نظر شما رو 99% راضی خواهد کرد ..
البته من نمیدونم جریان از چه قراره چون شما گفتی میخوام طراحیش جوری باشه گکه مثل اون عکس پشت گوش بره ولی این دو مدل ساده هستن و طراحیشون به اون شکل نیست...
در هر صورت اگه این طراحیه خاص رو بیخیال بشی دستت واسه انتخاب توی بازار محدود اینجا باز تر میشه و کیفت بهتری نسیبت میشه ...
من ep650 دارم و به نظرم بیس عمیق تری نسبت به خواهرش ep630 و عین مرد (به قوا اخوند جان) تا حالا زیر دستم دووم اورده ...
ببین اگه شما گوش کردن راک و متال رو بیشتر داری ex35 جواب بهتری میگیری و اگه سبکی که گوش میدی بیشتر کارای پاپ و موزیکهای بیس دار هستش قطعا باید بری سمت 650
همون جک 3.5 میلیمتری هستن ...
اره میشه
به قول ممد از نمایندگی هاشون بگیر تا 100% خیالت راحت باش که اصل هستن
این یکی رو دیگه شرمندم چون بچه تهران نیستم ولی شوما از پاساژ پایتخت و پاساژ ایران بگیر![]()
نظر دوستان در مورد hd 238 چیه؟؟
روی چه نوع موسیقی تکید دره ؟
از bose on ar کیفیت و تفکیک بهتری داره یا نه؟
سلام دوست عزیز . جسارت کجا بود دیگه ؟! اگه بدونی چقد کمکم کردی.
---------------
من چون دیدم برا کامییوتر میخوام استفاده کنم و تحرکم که ندارم موقع استفادش، یس اون مدل خاص رو بیخیال شدم که امکان انتخابم هم بیشتر شه (با راهنمایی جناب seymour ).
از اینکه خیالمو بابت کلوز بودن صدا راحت کردی هم تشکر شدید.
یس فعلا با راهنمایی دوستان کرییتیو ep650 انتخابم هست . ضمنا مورد استفادم هم برای فیلم و موزیک (بیشتر یاب) و کمی بازی هست .
اگر کسی اطلاع داره لطف کنه آدرس نمایندگی کرییتیو رو تو همون یایتخت و ایران برام ب.خ کنه .
![]()
ببین کارای In ear از akg که من در بازار ایران دیده ام، همگی بالای 60-70 تومن بوده ان ... حالا شاید موردی از زیردست من در رفته .. میخوای خودت زنگ بزن و بپرس (مثلاً از : 88772565) ...
بریم سراغ کارای کریتیو، خب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که حدود 50 تومنه و به نظر من قدری صدای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تری نسبت به سری 600 داره..
اما Cx300 که به نظر میاد توی این رده و با توجه به محدودیت گزینه خوبی باشه، از این جهت که درسته باس بیشتری داره.. اما برای شخصی که دوست داره راک و متال رو هم با باس گوش کنه مناسبه به نظرم ..
سونی هم که خب جز ex35 توی این بازه قیمت من مدلی ازش ندیده ام.
238 رو ایران جایی دیدی؟ .. چند؟ ..
من شک دارم بهتر از bos in ear باشه ... فرض کن یه رده بالاتر از PX100 با همون مشخصات صدایی.
خب پس برای اون کاربردهای موردنظر شما گزینه خوبیه این که نشون کردی...
توی پاساژ ایران ، دوتا نمایندگی هست یکی فوکا سیستم که طبقه همکف توی راهروی جنوبیه .. یکی هم رایتک که طبقه اول روبروی پله برقیه
پاساژ پایتخت هم نمایندگی اش، دیجیتاله (واحد 76) که یادم میاد.
اوکی اول ماه 300 رو میگیرم
مگه نمایندگی سنهایزر نداره این مدلو...
اینجور که گفتی فکر کنم یعنی تا حالا تو ایران جایی ندیدی .. درسته؟
پس این چه نمایندگی هست که یه سری مدل خاص میارهحالا نیس خیلی بازارهدفون ایران عریضه بعد 2 تا نمایندگی هم که میزنن یه سری مدل خاص بیشتر نمیارن ...
در هر حال من فکر کردم تو ایران هست و میشه اینو گرفت اخه هرچی بالا پایین میکنم میبینم بودجم به bose نمیرسه یارو میگه زیر 250 واست نمیارم ...
حالا میگم ممد جان فول سایزی میشه اینجا گیر اورد که سایزش یه چی تو مایه های همین bose و این زنهایزره باشه ( مدیوم باشه)
البته کیفیتش در حد bose نشد یه رده پایینتر مشکلی نداره ...
سقف قیمت هم تا 200 ...
از این کریتیو لایو خوشم نمیاد وگرنه برش میداشتم ... فکر نکنم به اون صورت چیز مالی باشه
من ندیده ام این مدل رو...
دیگه حکایت ما هم اینطوریه اینجا .. مدل محدود و کم و گرون و (در جای خالی، چندتا صف ناامیدکننده دیگه نوشته شود!) ...
والا اگه می ارزه واسه ات یا شاید بتونی توی پایتخت واسه تست اقدام کنی... برو کارای AKG رو چک کن .. از نظر لحن صدا که برای راک و متال واقعاً مناسب هستند به نظر من ..
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)