فکر کنم بیل داره کم کم از زیر فشار ها در میاد ولی خدای نشونش میده انگشت هاش و اینا خیلی ظریفه!!! نمیدونم شاید به همین خاطر که این همه مصدوم میشه.
در مورد بازی بگم کریم نیمۀ اول بدِ بد بود. نیمۀ دوم یکم بهتر شد ولی باز یه موقعیت عالی رو از دست داد.
تیم تو نیمل اول یه سیستم افتضاحی داشت که نگو. دفاع چهار نفره که جلوش 3 تا هافبک دفاعی بود که 40 متر اونورترشون سه تا بازیکن هجومی منتظر بودن تقی به توقی بخوره یه توپ گیرشون بیاد. دلیل اینکه نیمۀ دوم تیم بهتر بازی کرد این بود که اون خط سه نفرۀ هافبک تبدیل شد به یه سه گوش که مودریچ (به قول خیابانی موودیریچ!!!!!!!!) اومد جلوتر بازی کرد.
فرق بین مورینیو و آنجلوتی اینجوری داره دیده میشه. مورینیو میدونست چی میخواد. بازیکن هایی رو گرفتن براش که اون سیستم رو پیاده کنن. دیماریا و اوزیل همون موقع هم بازیکن های علالی بودن ولی فوق ستاره نبودن. یکی تو بنفیکا بود یکی تو وردربرمن. قیمت خریدشون هم اونقدرها بالا نبود. ولی آنجلوتی مجبوره هی آزمایش کنه تا بتونه حداکثر استفاده رو از ستاره هاش ببره.
کلاً اخر بازی بازیکنا یکم کمتر به خودشون فشار آوردن.
در مورد پنالتی به نظرم سخت گیری کرد. واران مرتکب خطا نشد. وقتی تکل زد رو زمین سر خورد که پای تکیه گاهش خورد به بازیکن اونا. سخت گیرانه بود. درست مثل اخراج کیلینی تو بازی رفت. ولی خوب حد اقل هاوارد وب یه دست داوری کرد چون دقیقاً همچین صحنه ای رو هم پیرلو انجام داد که خطا گرفت. من شخصاً فکر میکنم میتونست هیچکدوم رو خطا نگیره.
کاسیاس هم خوب بود. البته بیچاره بدجوری مشکل اعتماد به نفس پیدا کرده. نیمۀ اول یه صحنه راموس بهش پاس داد که خوب باید راحت میزد زیر توپ ولی رو همون حرکت هم دودل بود و ضربۀ بدی زد. سر گل دوم هم اندکی تقصیر داشت چون اول خواست بیاد بیرون ولی بعداً برگشت. این بدترین کاریه که یه دروازبان میتونه انجام بده. به نظرم باید میومد بیرون. هر چند جای فرود توپ هم یکم از دروازه دور بود.
نکته ای که دووست داشتم برخورد دوستانۀ اعضای دو تیم بعد از اتمام بازی بود.
من تو ایتالیا از میلان خوشم میاد ولی همیشه احترام بسیار زیادی برای یووه دارم. از همه چیز بیشتر هم از اون سیاست نقل و انتقال فوق العاده حساب شدشون خوشم میاد که دنبال اسم نمیرن بلکه بازیکنایی رو میگیرن که به کار تیمشون بیاد. اینو همیشه گفتم.
آخرشم که دوست دارم یووه بیاد بالا. اینطوری بقیه بازی ها جذاب تر میشه.