تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 302 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

فکر کنم بیل داره کم کم از زیر فشار ها در میاد ولی خدای نشونش میده انگشت هاش و اینا خیلی ظریفه!!! نمیدونم شاید به همین خاطر که این همه مصدوم میشه.

در مورد بازی بگم کریم نیمۀ اول بدِ بد بود. نیمۀ دوم یکم بهتر شد ولی باز یه موقعیت عالی رو از دست داد.
    تیم تو نیمل اول یه سیستم افتضاحی داشت که نگو. دفاع چهار نفره که جلوش 3 تا هافبک دفاعی بود که 40 متر اونورترشون سه تا بازیکن هجومی منتظر بودن تقی به توقی بخوره یه توپ گیرشون بیاد. دلیل اینکه نیمۀ دوم تیم بهتر بازی کرد این بود که اون خط سه نفرۀ هافبک تبدیل شد به یه سه گوش که مودریچ (به قول خیابانی موودیریچ!!!!!!!!) اومد جلوتر بازی کرد.
    فرق بین مورینیو و آنجلوتی اینجوری داره دیده میشه. مورینیو میدونست چی میخواد. بازیکن هایی رو گرفتن براش که اون سیستم رو پیاده کنن. دیماریا و اوزیل همون موقع هم بازیکن های علالی بودن ولی فوق ستاره نبودن. یکی تو بنفیکا بود یکی تو وردربرمن. قیمت خریدشون هم اونقدرها بالا نبود. ولی آنجلوتی مجبوره هی آزمایش کنه تا بتونه حداکثر استفاده رو از ستاره هاش ببره.

کلاً اخر بازی بازیکنا یکم کمتر به خودشون فشار آوردن.
    در مورد پنالتی به نظرم سخت گیری کرد. واران مرتکب خطا نشد. وقتی تکل زد رو زمین سر خورد که پای تکیه گاهش خورد به بازیکن اونا. سخت گیرانه بود. درست مثل اخراج کیلینی تو بازی رفت. ولی خوب حد اقل هاوارد وب یه دست داوری کرد چون دقیقاً همچین صحنه ای رو هم پیرلو انجام داد که خطا گرفت. من شخصاً فکر میکنم میتونست هیچکدوم رو خطا نگیره.

کاسیاس هم خوب بود. البته بیچاره بدجوری مشکل اعتماد به نفس پیدا کرده. نیمۀ اول یه صحنه راموس بهش پاس داد که خوب باید راحت میزد زیر توپ ولی رو همون حرکت هم دودل بود و ضربۀ بدی زد. سر گل دوم هم اندکی تقصیر داشت چون اول خواست بیاد بیرون ولی بعداً برگشت. این بدترین کاریه که یه دروازبان میتونه انجام بده. به نظرم باید میومد بیرون. هر چند جای فرود توپ هم یکم از دروازه دور بود.

نکته ای که دووست داشتم برخورد دوستانۀ اعضای دو تیم بعد از اتمام بازی بود.
    من تو ایتالیا از میلان خوشم میاد ولی همیشه احترام بسیار زیادی برای یووه دارم. از همه چیز بیشتر هم از اون سیاست نقل و انتقال فوق العاده حساب شدشون خوشم میاد که دنبال اسم نمیرن بلکه بازیکنایی رو میگیرن که به کار تیمشون بیاد. اینو همیشه گفتم.
    آخرشم که دوست دارم یووه بیاد بالا. اینطوری بقیه بازی ها جذاب تر میشه.

2. 10 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

بازی خوبی بود و تونستیم مساوی کنیم
    نکته عالی که تو هر بازی داره جذاب میکنه بازی خوب بیل هست

+

دیگه هیچی در مورد بازی نمیگم
    ولی این خیابانی خیلی رو اعصاب بود

یکی از نکات ظریفی که خیابانی بهش اشاره کرد :

زیدان تو هر 2 تیم بازی کرده ولی الان معلوم نیست طرفدار یووه هست یا رئال ولی احتمالا طرفدار رئال هست (( آخه یکی نیست بگه مرتیکه *** زیدان مربی رئال هست میخوای طرفدار یووه باشه ؟؟ ))
    Last edited by wooooow; 06-11-2013 at 02:03.

4. 7 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

واقعا بعضی از کارهای کارلتو رو نمیشه درک کرد..
    در ترکیبی که گذاشته یه فاصله عجیب بین هافبک ها با مهاجمین هست که خب دلیلش نبود هافبک تهاجمیه...
    اصلا نتونستیم حتی یه حرکت خوب داشته باشیم بخاطر همین موضوع و شایسته باخت بودیم!

سیستم اینجوری بود که اون سه نفر جلویی باید خودشون برای هم موقعیت ایجاد می کردن...اگه دقت کرده باشید اکثرا سه تایی جلو تنها بودن و گاهی وقتها مودریچ اضافه می شد تو نیمه اول

------------

بزرگترین مجازات استاد خیابانی هم این بود که مجبور بود هی بگه : کوالیارلا! فکر کنم اگه این از اول تو بازی بود استاد می ترکید!

6. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

عجب گلی زد کریستین بیل!!
    البته من نمیگم کریستین ها استاد همون اول بازی فرمودند!
    گل رونالدو رو ندیدم یه لحظه خوابم برده بود
    تیم عالیه و روز به روز هم خیلی بهتر از این میشه

8. 2 کاربر از shaparak13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

بزرگترین مجازات استاد خیابانی هم این بود که مجبور بود هی بگه : کوالیارلا! فکر کنم اگه این از اول تو بازی بود استاد می ترکید!
    وای وای من اینو قبل از اینکه به بازی بیاد برای پدرم داشتم تعریف میکردم که الان این بازیکنه میاد خیابانی باز هنگ میکنه. بعد که اومد کلی خندیدیم. یادمه یه بر خودش گفته بود اسم کوالیارلا سخته و تو دهنم نمیچرخه. دیگه بنده خدا نمیدونه مشکل از جای دیگست .

++++
    wooooow آقا الان چند وقت تمرکز طرفداری نداریا. مساوی شدا تو بودی گفته بودی "قاطی کردن" .

10. این کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

وای وای من اینو قبل از اینکه به بازی بیاد برای پدرم داشتم تعریف میکردم که الان این بازیکنه میاد خیابانی باز هنگ میکنه. بعد که اومد کلی خندیدیم. یادمه یه بر خودش گفته بود اسم کوالیارلا سخته و تو دهنم نمیچرخه. دیگه بنده خدا نمیدونه مشکل از جای دیگست .

++++
    wooooow آقا الان چند وقت تمرکز طرفداری نداریا. مساوی شدا تو بودی گفته بودی "قاطی کردن" .

داشتم به حرف های خیابانی فکر میکردم از بس خندیدم یادم رفت چی بنویسم

قاطی کردم

کلا خیابانی باعث شادی روح و روان ما میشه
    فکر کنم از چند سال آینده یکی از تجویزهای دکتر ها برای باز شدن روحیه گوش دادن به صحبت های خیابانی باشه

12. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بازم رونالدو وباز هم بیل

خب بیشتر دوستان احتمالا بازیو دیدن
    بحث کارشناسیشم بمونه
    فقط چند نکته :
    بیل داره انتظاراتو بالا میبره + امیدوارم همینجوری ادامه بده
    در مورد رونالدو هم حرفی برای گفتن نمیمونه ، کل ورزشگاه رو ساکت کرد
    +
    وای وای وای
    اگه من دسترسی به خیابانی داشتم امشب
    خدا میدونست چیکارش میکردم ، وقتی که این حرفو زد
    رو اون صحنه من نمیدونم کاسیاس چه تقصیری داشت میگه اگه گل میشد همه کاسیاسو مقصر میدونستن!
    +
    اصلا یووه حمله میکرد خیابانی انگار بال درآورده بود.........
    دقیقا مثل گزارشگرهای شهرستانی میمونه که وقتی تیمشون گل میزنه دو متر میپرن هوا
    به هر حال بیل و رونالدو دهنشو بستن

+
    استاد په په هم دو باری نزدیک بود گل به خودی بزنه که ایکر جان نذاشت
    و واران هم خوب بود و هم بد ، رو گل دوم که به نظرم مقصر 100% بود
    با طرف من تو من بود یهو ولش کرد و کاسیاسم نوک دستش خورد به توپ ولی نرسید خب

اما اصل کار ، امشب ایکر عالی بود عالی دمش گرم خیلی حال کردم

__________________________________________________ __________________________________________________ ____

توجه کردین تو 3 بازی اخیر کلا رئال 7 تا گل خورده که 4 ( یا 5 ) تاش پنالتی بوده
    بعد یه سری هنوز تو بازی رئال و الچه به سر میبرن
    اگه دوار تو یه هفته این همه پنالتی به ضرر تیمشون میگرفت .... وای ویلا

__________________________________________________ __________________________________________________ ___

و در آخر تبریک برای صعود زود هنگام
    Last edited by Abdolreza2012; 06-11-2013 at 20:15.

14. 6 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

خوشا به حالتون که بازی رو دیدید من که همون اوایل بازی تصاویر شبکه 3 پرید دیگه هم نیومد اجبارا tv رو خاموش کردیم
    و پشت سرش فحش و خواب

16. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

دفاع تیم فاجعه بار بازی میکنه..
    این همه گل خورده تویه این چند بازی اخیر..
    یجورایی داره رویا میشه گل نخوردن!
    نکته مسخره اینه که تمام توپ هایی که میاد سمت دروازه تیم، خطرناک میشن!!
    این خیلی بده و کارلتو باید شدیدا یه فکری کنه...

و البته 5 پنالتی در 3 بازی اخیر..
    گرچه دو تاش حداقل پنالتی نبود اما همینکه اجازه میدیم بازیکن های حریف اینقدر راحت وارد محوطه جریمه بشن که بخوایم باهاشون درگیر بشیم، خودش خیلی بده...
    +
    کریس هم که بازم رکوردی جدید شکست...
    و البته بیل که اولین گل اروپاییش رو برای رئال زد..
    این پسر واقعا با استعداده و اگر زمان لازم بهش داده بشه، خیلی خیلی کمک میکنه...
    مهم صعود بود..

18. 3 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض رونالدو و گذر از رکورد مسی در لیگ قهرمانان

حضور دوباره کاسیاس و تایید اینکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونم حتی اگه شرایط سخت باشه، واقعاً قوت قلبی بود. شاید میتونست رو گل دوم بهتر عمل کنه، اما عملکرد بد واران که یکی از معدود بازی های بدش واسه رئال بود، عکس العمل کاسیاس رو تو سایه برد. سایت Whoscored کاسیاس رو با 10 تا Save بهترین بازیکن زمین اعلام کرده و بعدش هم رونالدو و بیل، سه نفر اول رو تشکیل میدن.

من فکر میکردم که آنجلوتی کلاً موراتا و خسه رو با خودش نبرده، اما خسه دیشب به عنوان یار ذخیره به میدان رفت، هرچند عملکرد خوبی نداشت. بهترین بازیکن تعویضیمون ایرامندی بود که 96% پاس هاش صحیح بود.

نمیدونم مشکل دفاع از کجا هست. ما اکثراً اشتباهات فردی داریم تا تیمی. دیشب هم آنجلوتی ترکیب FIFA رو واسه دفاع انتخاب کرده بود: مارسلو - په په - واران - راموس. از معدود دفعاتی بود که راموس برگشت سمت راست و کارت نگرفت! کلاً دیشب از نظر کارت، شب آرومی بود و کلاً ۴ تا کارت داشتیم که سهم دو تیم هم مساوی بود.

20. 11 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •