0-0 در ویسنته کالدرون خوب نبود
مورینیو باید کم کم اون سیستم سه مهاجمه ای که در برابر پاریسی ها انجام داد و رو کنه
0-0 در ویسنته کالدرون خوب نبود
مورینیو باید کم کم اون سیستم سه مهاجمه ای که در برابر پاریسی ها انجام داد و رو کنه
این مادریدی ها چقدر خودشون رو تو محوطه جریمه زمین میندازن
بابا اينا خیلی خشن بازی می کنن
رامیرس باید جلوشون لنگ بندازه
لعنت به اتوئو که تیمو از هم پاشوند
البته من از مورینیو راضی ام . بدون هیچ مهاجم درست درمونی حضور در 4 تیم لیگ قهرمانان و مدعی در لیگ برتر کافی هست
ایشالا فصل بعد
تموم شد
حیف شد
ولی واقعا وحشیانه بازی می کنن
اون از آردا توران اونم از آدریان
خروج اشلی از نظر من اشتباه بود، مورینیو نباید واسه گل زدن عجله به خرج میداد، دفاعی که تو این بازی زیاد مستحکم به نظر نمیرسید رو ضعیف کرد و یه مهاجمی رو آورد که حتا بار تکنیکی هم نداشت واسه تیم.
راست میگن آب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب، با مورینیو تو خونه نمیباختیم حالا چند تا چندتا گل میخوریم میبازیم.
ولی با این حال... خسته نباشند بچه ها، حضور توی چند تا جام کار آسونی نیست.
خوب خیلی راحت حذف شدیم و در این بازی بدشانس و نا آماده بودیم چلسی هیچوقت در نیمه نهایی ها در استمفوردبریج نباخته بود
اتوئو اومد و یک پنالتی داد و دیگر هیچ!!
مصدومانمون که به بازی رسیده بودند در شرایط ایده آل نبودند ایوانوویچ و آزپیلی خسته نشون میدادند کیهیل هم تمرکز لازم را نداشت و در دفاع خوب نبودیم
رامیرس مثل همیشه ضعیف کار کرد و اگر این بازی ماتیچ را داشتیم مطمئنا انقدر وسط زمین را به اتلتیکو نمیدادیم
شوارزر هم متزلزل نشون داد و اختلاف دو دروازه بان کاملا مشخص شد
در این بازی بدشانس هم بودیم توپ اونا به تیر خورد جلو پای بازیکن خودشون افتاد اما توپ ما به تیر خورد و به اوت رفت
در هر صورت به نظر من مورینیو اشتباه کرد و اتوئو نا آماده با اون پنالتی مسخره تیم را نابود کرد
و در آخر اصلا چشم دیدن کاستا را در استمفوردبریج ندارم و امیدوارم این بازیکن را اصلا در چلسی نبینیم
متاسفانه نتیجه ای دیدیم که من خودم اصلا انتظارشو نداشتم ... بنظرم فصل دیگه تموم شد ... تبریک به دوستانی که میخواستن اتلتیکو بیاد بالا ... فوتبال همینه دیگه .. یه روز دقیقه 87 گی میزنی و کلی کیف میکنی .. یه روز هم اینجوری .... متاسفانه گل اول رو خیلی ساده و بد موقعی خوردیم ... توپ از جلو سه مدافعمون به راحتی رد شد ... اگه میتونستیم نیمه اول برنده بریم رخت کن .... مورینیو کلی برنامه داشت واسه نیمه دوم ... یه جورایی قسمت نبود بریم فینال ...
الان دیگه باید طوری بازیکن بگیریم که واقعا فصل بعد اینجوری به کمبود مهره برنخوریم ...
Last edited by arashsard; 01-05-2014 at 01:08.
و غم انگیزترین لحظه بازی دیشب برای من و خیلی از هواداران گریه کاپیتان
درسته فروغ همیشگی را نداشت و تازه از مصدومیت رها شده بود اما باز هم مثل همیشه با تعصب و محکم و چندبار سرشو جلو استوک بازیکنان قرار داد اما...
![]()
سرمربی چلسی خوزه مورینیو پس از شکست 3-1 در بازی برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان مقابل اتلتیکو مادرید در استمفورد بریج از تیم انتقاد نکرد.
او در گفتگو با اسکای اسپورت گفت: "به نظر من تا قبل ار پنالتی آنها تیم بهتر زمین نبودند."
"بازی را در دست داشتیم، مالکیت توپ بیشتری داشتیم، موقعیت های بیشتری داشتیم، گل فوق العاده ای به ثمر رساندیم، گل ضعیفی خوردیم، می دانستیم که روی ضربات ایستگاهی موقعیت هایی خواهیم داشت.
"تری موقعیت فوق العاده ای داشت اما سیو عالی بود و بعد از آن پنالتی بازی را از بین برد و تنها یک تیم در آن بازی می کرد. ما تلاش می کردیم و بازیکنان تلاش می کردند اما واقعیت این است که از آن لحظه به بعد می دانستیم که حذف می شویم."
"نیمه اول بیشتر در اختیار ما بود اما 1-1 تمام شد که یک نتیجه کاملا باز است. سپس در نیمه دوم، یک دقیقه سرنوشت همه چیز را تعیین کرد – دقیقه که دروازه بان اتلتیکو ضربه سر تری را با واکنشی غیرممکن سیو کرد و همان دقیقه که پنالتی اعلام شد و بازی را کشت. نمی دانم پنالتی بود یا نه – اما دقیقه سرنوشت سازی بود.
"در زمان نتیجه 1-2 مقابل اتلتیکو تقریبا غیرممکن بود و سپس فقط یک تیم با روحیه بالا در زمین بود که می دانست در نیم ساعت باقیمانده بازی را تحت کنترل خواهد داشت.
"نیمه نهایی ها و بازی های مهم از جزئیات تشکیل شده است و سیو و سپس پنالتی جزئیات بزرگی بود که آنها را شرایط فوق العاده ایی قرار داد. اما تبریک به آنها، تیم خیلی خوبی هستند و عملکردی که در لیگ اسپانیا دارند عالی است و به آنها تبریک می گویم."
سرمربی چلسی بازیکنان خود را تحسین کرد و افزود: "نمی توانم از بازیکنانی که از روز اول تمام تلاش خود را کردند انتقاد کنم.
"مصدوم داشتیم و بازیکنانی که محروم بودند و بازیکنانی که نمی توانستند در لیگ قهرمانان بازی کنند و با لحظات سختی که در لیگ برتر داشتیم این گروه روزهای سختی داشت اما من به آنها افتخار می کنم. واضح است که باخت در بازی برگشت نیمه نهایی به خصوص در خانه ناامید کننده است اما نمی توانم آنها را به خاطر یک اشتباه سرزنش کنم، هر کاری که ممکن بود انجام دادیم."
مورینیو اصرار دارد که از عملکرد چلسی در فصل جاری راضی است اما پیش بینی می کند فصل آینده بهتر خواهند بود.
"فصل بعد بهتر از این فصل خواهد بود.
"در حالی درباره لیگ برتر حرف می زنیم که دوبازی به پایان باقی مانده است و رسیدن به نیمه نهایی لیگ قهرمانان پس از رد شدن در مرحله گروهی، یک پیشرفت نسبت به فصل گذشته محسوب می شود.
"خوشبختانه می توانیم چند بازیکن در جهت بهبود تیم، اضافه کنیم. اما من با همین بازیکن ها و آنچه انجام دادند خوشحالم، امروز روز شادی برای تیم ما نیست اما تا قبل از پنالتی آنها بهتر از ما نبودند ولی به آنها تبریک می گویم."
sky sports
ترجمه: Rebecca
Last edited by Sara; 01-05-2014 at 13:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)