من جواب مشكل دومتون رو مي دونم.
بايد دكمه C رو قبل از وصل كردن كابل USB به گوشي پايين نگه داريد.
در ضمن بايد USB Flash Driver رو هم براي گوشيتون نصب كرده باشيد.
من جواب مشكل دومتون رو مي دونم.
بايد دكمه C رو قبل از وصل كردن كابل USB به گوشي پايين نگه داريد.
در ضمن بايد USB Flash Driver رو هم براي گوشيتون نصب كرده باشيد.
دوستم میخواد k750 بگیره !
فنلاندیش بهتره یا چینی ! و از کجا میشه فهمید که گوشی و قطعات داخل جعبه اصل هستن یا نه !
اگر عکس از قطعات اصلی هم بذارید ممنون میشم !
فقط عجله دارم ... (تا عصر) ...
پیشاپیش ممنون از کمکتون .
نوید جان:
باتشکر از راهنمائی که کردی فرمان اجرا شد ,چون هنوز وقت نشده بلوتوس بگیرم خواستم تادیرنشده حسابی تشکر کرده باشم .موفق باشی
نوید جان:نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتشکر از راهنمائی که کردی فرمان اجرا شد ,چون هنوز وقت نشده بلوتوس بگیرم خواستم تادیرنشده حسابی تشکر کرده باشم .موفق باشی
آقایون شرمنده توی کلوپ دبلیو 800 هیچکی نیست و چون کا750 هم همینطوریه این سوال رو اینجا میپرسم هر چند تو تاپیک های دیگه هم جواب نداد. چه جوری میشه متن رو کپی و پیست کرد ( از sms ها به notes )
نمي دونم ولي فكر ميكنم دبليو 800 و كا750 همچين امكاني ندارند دبليو810 داره
كسي نيست جواب مارو بده؟
نه دوست من اینو همه میگن اما با +یا- و>یا< متن سلکت میشه من هم شنیده ام با یه ترفند میشه (با چند تا دکمه است) دنبالش میگردم .دوستم توی همین سایت خونده بود اما نمیدونست کجا تو کدوم تاپیک.. ممنونم .اگه پیدا کردم هم یه تاپیک میزنم.تشکر
سلام
من تا حالا نشنيدم copy/paste توي موبايل امكان پذير باشه. ولي خودم اينجور كارها رو با وصل كردن موبايل به PC و استفاده از نرم افزار MyPhoneExplorer انجام ميدم. اگه ميخوايد لينك دانلود بدم. چيز خوبيه.
ايا k750 ريموت كنترل تلويزيون داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)