تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 146 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

داره خودمونی میشه hasanpsk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کویر

پيش فرض

سلام
    حقیقتش کاملا مبتدی هستم انتظار داشتم به عنوان مثال مشتری رو مث لینکی که قبلا به یکی از دوستان داده بودید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببینم ولی تصویر رویت شده من مثلا از ونوس یک گوی سیاه هست.و در مورد مابقی اجرام آسمانی هم مشکل دارم از کجا شروع کنم که مث دیدن ماه لذت ببرم . تشکر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اول از همه بگم تو نجوم کاملا مبتدیم و هیچ چیز از رصد و غیره نمیدونم
    ولی علاقه غیر قابل توصیفی به دیدن اجرام اسمانی به خصوص سیاره ها و کهکشان ها دارم
    سر همین قصد دارم برای اولین رصد یه تلسکوپ عالی بخرم.اونطور که شنیدم با 2 تومن چیز خوبی میشه خرید
    ولی میخوام بدونم برای شروع میشه از یک تلسکوپ پیشرفته استفاده کرد؟؟
    یا پیشنهاد میدین از یه تلسکوپ 200 تومنی شروع کنم و با رصد کردن و ... اشنا بشم و بعدا اقدام به خرید تلسکوپ پیشرفته تر کنم؟؟؟
    قصدم هم اینه که ماه رو با جزئیات بالا و بقیه سیارات و حتی کهکشان ها رو بتونم ببینم
    راستی میشه بگین با یه تلسکوپ مثل تلسکوپ نیوتنی 200 میلیمتری سیاراتی مثل زحل و مشتری با چه وضوحی دیده میشن؟؟
    ایا با همچین تلسکوپی میشه مشتری رو به و وضوحه دیدن ماه با چشم غیر مسلح دید؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    اول از همه بگم تو نجوم کاملا مبتدیم و هیچ چیز از رصد و غیره نمیدونم
    ولی علاقه غیر قابل توصیفی به دیدن اجرام اسمانی به خصوص سیاره ها و کهکشان ها دارم
    سر همین قصد دارم برای اولین رصد یه تلسکوپ عالی بخرم.اونطور که شنیدم با 2 تومن چیز خوبی میشه خرید
    ولی میخوام بدونم برای شروع میشه از یک تلسکوپ پیشرفته استفاده کرد؟؟
    یا پیشنهاد میدین از یه تلسکوپ 200 تومنی شروع کنم و با رصد کردن و ... اشنا بشم و بعدا اقدام به خرید تلسکوپ پیشرفته تر کنم؟؟؟
    قصدم هم اینه که ماه رو با جزئیات بالا و بقیه سیارات و حتی کهکشان ها رو بتونم ببینم
    راستی میشه بگین با یه تلسکوپ مثل تلسکوپ نیوتنی 200 میلیمتری سیاراتی مثل زحل و مشتری با چه وضوحی دیده میشن؟؟
    ایا با همچین تلسکوپی میشه مشتری رو به و وضوحه دیدن ماه با چشم غیر مسلح دید؟؟
    با سلام
    ببینید من خودم یک دابسونی ۸ اینچی یا همون ۲۰۰ میلی متر دارم.البته چند تا نکته رو باید بهتون بگم.
    ۱- در شهرهای بزرگ چندان روی دیدن سحابی ها و امثال اونها حساب باز نکنید به دو دلیل یکی آلودگی نوری بالا دومی هم آلودگی هوا بالا
    ۲- به ازای هر اینچ قطر تلسکوپ روی بزرگ نمایی حداکٹر ۵۰ برابر حساب کنید
    ۳- در مورد به وضوح دیدن همانند ماه: خیر کلا نمیتونید به اون وضوح ببینید چون فاصله بسیار بیشتره و اینکه داخل شهر نمیشه بزرگ نمایی رو چندان بالا برد این عکسهایی هم که میبینید با روشهای خاص عکاسی به دست میان و دیدن اونها ازچشمی تلسکوپ ممکن نیست.

در مورد نوع تلسکوپ هم نیوتونی روی پایه دابسونی راحت ترین طرزکار و استفاده رو داره. نیوتونی روی پایه قطبی برای ترک کردن راحت تره ولی موقعیت چشمی اون در خیلی ازحالات جالب و قابل استفاده نیست
    یک توصیه هم میکنم، در شهرهای بزرگ انجمن نجوم هست بعضا با حمایت شهرداری ها. یا اونها تماس بگیرید و اگر که شد هماهنگ کنید و قبل ازخرید حتما یک بار اگر که برنامه ای در شب بود شرکت کنید که مبادا انتظار خاصی داشته باشید ونا امید بشید.

Sent from my MT15a using Xparent Blue Tapatalk 2

4. 2 کاربر از mrm2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    حقیقتش کاملا مبتدی هستم انتظار داشتم به عنوان مثال مشتری رو مث لینکی که قبلا به یکی از دوستان داده بودید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببینم ولی تصویر رویت شده من مثلا از ونوس یک گوی سیاه هست.و در مورد مابقی اجرام آسمانی هم مشکل دارم از کجا شروع کنم که مث دیدن ماه لذت ببرم . تشکر
    سلام
    تلسکوپتون هیچ ایرادی نداره و هموطور که گقتم تلسکوپ خوبیه. شاید اگه چشمی های بهتری براش بگیرید تصویر مناسب تر ی بگیرید ازش.
    مشکل چیه اما. میشه لینک اون مطلب که من اون عکس رو توش گذاشتم رو بزارید؟
    ونوس ( زهره) الان بد ترین شرایط رصدیشه . در دورترین فاصله است و قطر زاویه ای اش بسیار کم. روی مشتری که الان بهترین شرایطشه تست کنید. اول شب پرنورترین ستاره.
    اما اینکه میگید نقطه مشکی دیدین زهره رو احتمالا فوکوس درست نگرفتین. روی ستاره ها فوکوس کنید اول تا ستاره کاملا نقطه بشه. ریزترین نقطه. بعد تلسکوپ رو هدایت کنید روی سیارات. یه اختمال کوچکتر هم اینه که چشمتون فاصله مناسبی از چشمی نداشته.
    در نهایت بگم که هیچ چیزی ماه نمیشه. ماه بزرگه و نزدیک و حتی توی تلسکوپ های بد هم خوب دیده میشه.

6. 4 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کویر

پيش فرض

سلام
    ممنون از راهنمائیتون
    یه جا دیدم نوشته بود مبدل تلسکوپ به رایانه ؛ بجای چشمی بشه ار صفحه مانیتور ببینیم. مث رصد از دوربین عکاسی قابل نصب بر روی تلسکوپ.در مورد این مبدل میخواستم بیشتر بدونم . تشکر

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    ممنون از راهنمائیتون
    یه جا دیدم نوشته بود مبدل تلسکوپ به رایانه ؛ بجای چشمی بشه ار صفحه مانیتور ببینیم. مث رصد از دوربین عکاسی قابل نصب بر روی تلسکوپ.در مورد این مبدل میخواستم بیشتر بدونم . تشکر
    بهش میگن چشمی الکترونیک. در واقع یه وب کم تصحیح شده است که کاملا مناسب برای نصب به جای چشمی طراحی شده. خروجی های تی وی و یو اس بی دارن.
    برای رصد ماه و سیارات خوبه. اما اصلا به کار اجرام عمقس آسمان نمیاد.
    کاربردش بیشتر برای جاهاییه که میخوان سوژه رصد برای جمعیت بالا نمایش داده بشه. اما از نظر خودم دیدن با خود تلسکوپ لذت به مراتب بالاتری داره.

9. 3 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کویر

پيش فرض

سلام ممنون از اینکه وقت میزارین واسه سئوالات .
    حقیقتش از مدتی قبل که توی رصد مشکل داشتم (همونطور که قبلا گفته بودم) تلسکوپ رو گذاشتم کنار حالا با راهنمائیهای شما می خوام رصد رو شروع کنم.اول از همه تایپیکی؛مقاله ای چیزی واسط نحوه کار با تلسکوپ رو میخواستم{البته تاحدی که راه بندازم بلدم).
    در وهله بعد با توجه به شرایط فصلی و زمانی الان رصد چه سیاره یا اجرامی مناسبه .
    بینهایت سپاسگزارم

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

الان بهترین شرایط رصدی سیاره مشتریه. تازگی در مقابله بود و هنوز هم شرایطش ایده اله. اول شب پر نورترین ستاره ای که بالا سرتون میبینید مشتریه.
    سحابی جبار هم در صورت فلکی جبار (شکارچی) در بهترین موقعیت برای رصده.

اسفند هم یک دنباله دار بسیار پر نور مهمان اسمانه.

12. 5 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کویر

پيش فرض

تشکر بابک جان
    سایتی یا فرومی هست که در خصوص شرایط رصدی ماهیانه آپدیت بشه؟

14. این کاربر از hasanpsk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

یه خوبش اینجاست :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما میتونی نرم افزار رد شیفت رو تهیه کنی و با استفاده از اون خودت رخداد های رصدی پیش رو رو ببینی اونجا.

16. 3 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •