تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 457 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از این سایت استفاده کنید who.is
    CIS که سرور DNS نیست برای شما IP ترجمه کنه.
    ولی فایروال نورتون هم IP رو میزنه و هم آدرس سایتی که فایل میخواد باهاش ارتباط برقرار کنه، حالا اگه کومودو هم میزد که چیز بدی نبود،خیلی هم بدرد میخورد، تعصب نشون ندید دیگه ((:

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZeroNetizen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام

در مورد کرک ها باید عرض کنم که کومودو در کل کرک ها را سالم نمیدونه، مطلب یک از مطالب آموزشی را بخونید( در کل لطفا مطالب پست دوم را بخونید....) در مطلب یک در پست دوم به تفصیل توضح دادم که کومودو کرک ها را سالم نمیدونه، بنابراین برای این مورد فرقی نداره هوش مصنوعی روی کم باشه یا زیاد. در مورد اینکه با یک محصول خاصی این مشکل را نداشتید، هر محصولی یک دستور کاری داره، انتخاب با شماست. برای برای اینکه انتخاب بهتری داشته باشید، عرض کردم که کومودو کلا به کرک ها گیر میده.

اصلا بحث بسته بودن پورت نیست، شما بیا اصلا همه پورتها را باز کن، بحث نظارت/کنترل/مانیتورینگ هست، ضمن اینکه هر پورتی دو طرفه است، الان پورتهای شما برای ارتباطات خروجی بازه، آیا خطری شما را تهدید میکنه، خیر، چرا چون فایروال Outbound Traffic را کنترل میکنه، هر بسته.پکت ی نمیتونه خروج بکنه به صرف اینکه خروجی پورتها باز هستند، قبلش اجازه فایروال نیازه. در رابطه با باز بودن ورودی پورتها هم همین حالت متصور هست، من اصلا تمام پورتهام هم ورودی بازه و هم خروجی!! ایا باز بودن ورودی پورتها باعث ترس من میشه؟ عینا همین کنترل روی Inbound Traffic هم صورت میگیره، بنابراین من با هیچ ترسی ورودی تمام پورتها را باز گذاشتم، اما فایروال هم طوری تنظیم هست که پیغامهای Inbound Request را دریافت میکنم.

اینکه میگیم بیایید تمام پورتها را ببندید، میخواهیم کار را برای کاربر این فروم راحت بکنیم..... در ضمن توجه داشته باشید که موضوع حول تبادل ترافیک روی یک پورت نیست، بحث درخواست کننده و در واقع مبدا شروع این ارتباط هست که از سیستم من هست یا از خارج سیستم من<- با در نظر گرفتن این مورد ->بسته بودن پورتها در اولویت قرار نمیگره. در کومودو این ارتباط (منظور ارتباط ورودی است) به دوصورت تعریف میشه، اول اینکه آیا این ارتباط به طور کل با این آدرس و این پورت مشخص مجاز است یا مسدود، و در مرحله بعدی این ارتباط ورودی با چه پروسه/فایل/سرویسی مجاز یا مسدود هست. (واسه این میگم برنامه ها را قانون فقط خروجی بدین!) البته من فرض را بر این گذاشتم که تمام ورودی پورتها هم باز باشن.

یا به صورت دیگه شما میتونید ورودی را باز بزارید، ولی در مرحله دوم ارتباط ورودی را برای تمام پروسه ها مسدود کنید، یا بلعکس .... و یا هر دو؛

اما من اینجا هر دو روش را برای کاربران عرض کردم، همین گفتم ورودی را با فایروال کلا مسدود کنید و هم برنامه ها را بزارید روی فقط خروجی،

و مطلب آخر اینکه اینجا تاپیک مقایسه نیست، دو نرم افزار CIS و OP قابلیتهای خودشون را دارند، که البته قابلیتهای CIS منو به سمت خودش کشونده، قابلیتهایی که CIS را به یک بسته کامل امنیتی تبدیل کرده، ولی اوتپوست نتونسته پاشو از یک فایروال خالی فراتر بزاره. که حتی یک کاربر خانگی با فایروال ویندوز (که من قبولش دارم) همین امنیت را داره.

البته من اوتپوست را به عنوان یک فایروال خالی و عالی قبول دارم، نه بیشتر، اما CIS یک محصول با امکانات و ویژگیهای بسیار کاربردی تر و مهمتر و ضروری ترجهت امنیت است، تا مسدود کردن تبلیغات.
    سلام
    با وجود همه نکات مثبتی که کومودو داره همچنان کمبودهایی که گفتم برای من ملموس هست
    حالا شاید بعد از گذشت زمان من هم مثل شما به همینی که هست راضی بشم

راستی اگر وقت کنم چندتا تست روی فایروال انجام میدم ببینم چطور هست و نتیجه رو اینجا میزارم.

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

سلام
    1-فرق کومودو (اینترنت سکوریتی ) با آنتی ویروسش چقدره؟آخه من دیدم بیشتر در مورد اینترنت سکوریتیش تعریف می کنن و اون رو نصب کردن و سخنی از آنتی ویروسش نیست و حتی در جایی خوندم که گفتن آنتی ویروسش اصلا خوب نیست و سیستم رو کند میکنه.
    2- در زمان نصب اولیه ارتباط با اینترنت باید قطع باشه؟
    3- رو ویندوز ایکس پی ، سرویس پک 2 میشه نصبش کرد؟

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

نمیدونم چرا این سایت مدتیه برام به سختی باز میشه اونم خیلی بد....

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    1-فرق کومودو (اینترنت سکوریتی ) با آنتی ویروسش چقدره؟آخه من دیدم بیشتر در مورد اینترنت سکوریتیش تعریف می کنن و اون رو نصب کردن و سخنی از آنتی ویروسش نیست و حتی در جایی خوندم که گفتن آنتی ویروسش اصلا خوب نیست و سیستم رو کند میکنه.
    2- در زمان نصب اولیه ارتباط با اینترنت باید قطع باشه؟
    3- رو ویندوز ایکس پی ، سرویس پک 2 میشه نصبش کرد؟
    وقتی اینترنت سیکروبتیش مثل انتی ویروس خالیش رایگان هست ادم چرا باید بره انتی خالی رو نصب بکنه ؟!!! اینم بگم انتی ویروس کمودو ضعیف بود. ولی الان ضعیف نیست و مردم فکر اشتباهی دارن و فکر میکنن چون یک سال پیش انتی ویروسش قدرتمند نبود پس الانم نیست

اگه سیستمت قوی نباشه کمی کامپیوتر رو سنگین میکنه مثلا پسر خالم کامپوترش خیلی قدیمی بود و کمودو توش نصب کردیم و کامپیوتر رو سنگین کرده بود و بعد (زون الارم اینترنت سیکروبتی رایگان) ریختیم که هیچ مشگلی نداشت والان هم همون انتی ویروس رو داره بعد از 4 ماه و خیلی هم میگه قویه

فکر نمیکنم انتی ویروس های جدید برای نصب باید اینترنت قطع باشه . ایران ستاپ و.... میگن که قطع باشه بهتره .
    Last edited by pedram_01; 17-04-2013 at 14:02.

7. 2 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

چرا آپدیت نمیشه؟؟؟؟

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

وقتی اینترنت سیکروبتیش مثل انتی ویروس خالیش رایگان هست ادم چرا باید بره انتی خالی رو نصب بکنه ؟!!! اینم بگم انتی ویروس کمودو ضعیف بود. ولی الان ضعیف نیست و مردم فکر اشتباهی دارن و فکر میکنن چون یک سال پیش انتی ویروسش قدرتمند نبود پس الانم نیست

اگه سیستمت قوی نباشه کمی کامپیوتر رو سنگین میکنه مثلا پسر خالم کامپوترش خیلی قدیمی بود و کمودو توش نصب کردیم و کامپیوتر رو سنگین کرده بود و بعد (زون الارم اینترنت سیکروبتی رایگان) ریختیم که هیچ مشگلی نداشت والان هم همون انتی ویروس رو داره بعد از 4 ماه و خیلی هم میگه قویه

فکر نمیکنم انتی ویروس های جدید برای نصب باید اینترنت قطع باشه . ایران ستاپ و.... میگن که قطع باشه بهتره .
    پس رو ایکس پی ، سرویس پک دو نصب میشه ؟

این نسخه ی اینترنت سکوریتی که تو پیج یک همین تایپک هست از نسخه ی فارسی پشتیبانی میکنه دیگه؟

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

احتمالا تشخیص اشتباه هست، به عنوان مورد مشکوک به فالس گزارش دادم، خودت اینکارو نکردی ترسیدی کچل شی؟

در این موارد تا مطمئن نشدید که امن هست نباید اجازه بدهید.

11. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام علی جان ....
    اگه لطف کنی و کمی در مورد ساختن قانون برای برنامه ها توی hips توضیح بدی ممنون میشم.... اگه ممکنه مثال بزنید برای چندتا برنامه مختلف .
    یک پوشه توی کامپیوترم دارم که پاک نمیشه .... حتی بعد از ریستارت مستقیم میرم که پاکش کنم بازم نمیشه...توی یکی از ویدئو ها دیدم که برای شما هم همین اتفاق در مورد یک پوشه افتاد ... دقت نکردم چجوری پاکش کردی.... باید دوباره ببینمش...
    حیف نیست ویدئو آموشی به این قشنگی تهیه میکنی ولی صامت ... (خجالت نکش علی جان ) کار آن کرد که نمام کرد...
    بازم تشکر.
    علی جان اگه ممکنه جواب این پست ما رو هم بده... ویدئو رو نگاه کردم ولی متاسفانه چیزی دستگیرم نشد؟ چجوری این پوشه رو حذف کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •