ولی فایروال نورتون هم IP رو میزنه و هم آدرس سایتی که فایل میخواد باهاش ارتباط برقرار کنه، حالا اگه کومودو هم میزد که چیز بدی نبود،خیلی هم بدرد میخورد، تعصب نشون ندید دیگه ((:
ولی فایروال نورتون هم IP رو میزنه و هم آدرس سایتی که فایل میخواد باهاش ارتباط برقرار کنه، حالا اگه کومودو هم میزد که چیز بدی نبود،خیلی هم بدرد میخورد، تعصب نشون ندید دیگه ((:
سلام
با وجود همه نکات مثبتی که کومودو داره همچنان کمبودهایی که گفتم برای من ملموس هست
حالا شاید بعد از گذشت زمان من هم مثل شما به همینی که هست راضی بشم
راستی اگر وقت کنم چندتا تست روی فایروال انجام میدم ببینم چطور هست و نتیجه رو اینجا میزارم.
این الان ویروس هست یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
1-فرق کومودو (اینترنت سکوریتی ) با آنتی ویروسش چقدره؟آخه من دیدم بیشتر در مورد اینترنت سکوریتیش تعریف می کنن و اون رو نصب کردن و سخنی از آنتی ویروسش نیست و حتی در جایی خوندم که گفتن آنتی ویروسش اصلا خوب نیست و سیستم رو کند میکنه.
2- در زمان نصب اولیه ارتباط با اینترنت باید قطع باشه؟
3- رو ویندوز ایکس پی ، سرویس پک 2 میشه نصبش کرد؟
![]()
نمیدونم چرا این سایت مدتیه برام به سختی باز میشه اونم خیلی بد....![]()
وقتی اینترنت سیکروبتیش مثل انتی ویروس خالیش رایگان هست ادم چرا باید بره انتی خالی رو نصب بکنه ؟!!! اینم بگم انتی ویروس کمودو ضعیف بود. ولی الان ضعیف نیست و مردم فکر اشتباهی دارن و فکر میکنن چون یک سال پیش انتی ویروسش قدرتمند نبود پس الانم نیست
اگه سیستمت قوی نباشه کمی کامپیوتر رو سنگین میکنه مثلا پسر خالم کامپوترش خیلی قدیمی بود و کمودو توش نصب کردیم و کامپیوتر رو سنگین کرده بود و بعد (زون الارم اینترنت سیکروبتی رایگان) ریختیم که هیچ مشگلی نداشت والان هم همون انتی ویروس رو داره بعد از 4 ماه و خیلی هم میگه قویه
فکر نمیکنم انتی ویروس های جدید برای نصب باید اینترنت قطع باشه . ایران ستاپ و.... میگن که قطع باشه بهتره .
Last edited by pedram_01; 17-04-2013 at 14:02.
پس رو ایکس پی ، سرویس پک دو نصب میشه ؟
این نسخه ی اینترنت سکوریتی که تو پیج یک همین تایپک هست از نسخه ی فارسی پشتیبانی میکنه دیگه؟![]()
احتمالا تشخیص اشتباه هست، به عنوان مورد مشکوک به فالس گزارش دادم، خودت اینکارو نکردی ترسیدی کچل شی؟
در این موارد تا مطمئن نشدید که امن هست نباید اجازه بدهید.
علی جان اگه ممکنه جواب این پست ما رو هم بده... ویدئو رو نگاه کردم ولی متاسفانه چیزی دستگیرم نشد؟ چجوری این پوشه رو حذف کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)