سلام
اقا اکتیو بالاخره با کمک راهنمایی های شما گوشیم درست شد.
خسته نباشی.
دمممممممممممممممممت گرم.![]()
سلام
اقا اکتیو بالاخره با کمک راهنمایی های شما گوشیم درست شد.
خسته نباشی.
دمممممممممممممممممت گرم.![]()
من آموزش فار رو خوندم نوشته بود بايد فلش بشه و با phone xs هم كار انجام بديم . من الان اين k750 كه مشخصاتش مثل گوشي شماست انجام بدم ميشه نياز به فلش داره؟؟؟ بالا مياد ؟؟؟
ممنونم اكتيو جون
اكتيو جان من آموزش فار رو خوندم. نوشته بايد فلش بشه گوشي؟؟؟ چجوريه؟؟ اين كا 750 كه مثل گوشي خودت هست رو اس ام اس ميخوام زياد كنم نياز به فلش نداره ؟؟؟؟
گوشي بالا مياد ؟؟؟
برای دسترسی به fs گوشی های red توسط فار باید فایل ssw روی گوشی فلش بشه
و بعد از اینکه کارتون با فار تمام شد برای روشن شدن گوشی باید فایل rest مربوط به گوشی و همخوان با فریمور گوشی با خود فار روی گوشی فلش بشه
_فلش کردن فایلهای ssw وrest روی گوشی فلش کردن کامل نیستند و فقط قسمتی از main گوشی رو تغییر داده و دوباره به حالت اول برمیگردونند
خوشحالم
خیلی ممنون![]()
سلام من که خسته شدم از بس که تمام صفحه ها رو نگاه کردم
بمن کمک کنین
من گوشیم cid49 است من باید چه کار کنم
اكتيو جونم مرسي داداش. پس من طبق اون آموزش فار ميرم جلو اگه به اشكال بر خوردم بهت ميگم
ممنونم رفيق![]()
آقا من يه كاري ميخواستم واسم انجام بدين من W810i دارم رجستر دستي
آقا صداش كمه ميخواستم كه يه روشي براي بالا بردن صداش برام پيدا كنيد من كه خسته شدم ايقدر گشتم حالا شما يه روشي بهم بگيد
مرسي
آقا من يه كاري ميخواستم واسم انجام بدين من W810i دارم رجستر دستي
آقا صداش كمه ميخواستم كه يه روشي براي بالا بردن صداش برام پيدا كنيد من كه خسته شدم ايقدر گشتم حالا شما يه روشي بهم بگيد
مرسي
من ميخوام صداي كم w810iرجستر دستي رو تا حد W800 يا K750 ببرم بالا لطفاً من رو راهنمايي كنيد هر كاري بگيد ميكنم البته با راهنمايي هاي شما اگه درايور صدا رو بخوام عوض كنم درايور بايد از كجا گير بيارم با چه برنامه اي درايور رو روي گوشي بريزم
لطفاً من و راهنمايي كنيد هر كي بلده بگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)