دوستان راهنمایی لطفا. دمتون گرم
دوستان راهنمایی لطفا. دمتون گرم
باید دوباره درایورهای کارت گرافیک را نصب کنی. دوتا درایور را پاک کن.بعد اول درایور گرافیک سی پیو که همون اولی میشه را نصب و بعد درایور کارت گرافیکت که فکر کنم 7650 را نصب کن.
دوست من من خودم این رو در یکی از سایت های معروف ارزیابی لپ تاب دیدم و شک ندارم ولی اگر شما دیدید که بحث جداست!
اگر هم می گویید که هیچی نیست پس چرا در بیش تر لپ تاب های همین مدل فقط فقط همین قسمت داغ می شود و قسمت های دیگرش حتی یک سانتی متر کنارش سرد است!
سلام دوست عزیز ... اگر برای انجام بازی ، لب تاپ نمیخواین ! قطعا بهترین گزینه همین لب تاپ 4540 عه .. مهمترین نکتش واسه شما تیپ و استایل مهندسیشه که خیلی عالیه و حس خوبی به آدم میده
چون این مدت فنش روشن نشده بود ، برای بار اول که فنش روشن شد خب متوجه صدای فنش و اینکه داره کار میکنه شدم ( اما صدای فنش هم مناسب بود و اصلا تو ذوق نمیزد ) به این نکته توجه کن که شاید حتی در انجام کارهای نسبتا سنگین فنش هم نیاز به کار پیدا کنه .. من بعد از دو ماه که خریدم بار اول بود که فنش کار میکرد اونم چون خیلی بازی کردم !!! ..( روزهایی بوده که لب تاپ نزدیک به 15 ساعت روشن بوده اما اصلا فنش کار نکرده البته دمای محیط هم رو این موضوع تاثیر داره ) اما در نهایت کارکرد و عملکرد فنش بسیار خوبیه و صدای فنش هم طوری نیست که بخوای بهش خرده بگیری .
من از خرید این لب تاپ بسیار راضیم ( اگر مورد استفاده از بازی رو نادیده بگیریم) .. من هم برای انجام کارهای مهندسی اینو تهیه کردم ، اتوکد ، 3D Max ، فتوشاپ و ... رو باهاش کار میکنم سرعت کار و رندردینگ قابل قبولی داره . در نهایت برای استفاده های روزمره و انجام کارهای مهندسی بسیار مناسب و قابل قبوله .. ( من CPU i7 با رم 8 گیگ رو خریداری کردم )
سلام دوست عزیز ! ... کدوم گرافیکتون علامت تعجب داره ؟! اگر گرافیک ATI هست احتمال ناسازگاری نسخه ویندوزتون با این گرافیک و درایورش هست اما پیشنهادم اینه : ابتدا درایور مربوط به گرافیک موردنظر ( علامت تعجب داره ) رو نصب کنید ( سعی کنید از بروزترین نسخه درایور استفاده کنید ) اگر درست شد که فبها ..
** در برخی از موارد مشاهده شده که با نصب درایور کارت گرافیک ATI ، برای گرافیک INTEL مشکل ایجاد میشه و از آنجایی که ویندوز به طور پیش فرض از این گرافیک استفاده میکنه بعد از ریست ، رزولوشین و گرافیک ویندوزتون بهم میریزه و در قسمت Adaptor هیچ گرافیکی هم شناسایی نمیکنه ، با این که هر دو گرافیک هم نصب میباشن( این حاکی از عدم سازگاری ویندوزتون با گرافیک هاست و پیشنهاد میکنم که در این حالت از ویندوز دیگری استفاده کنید ) .. امری بود در خدمتم
از دوستان کسی تونسته مشکل اسلیپ (sleep) رو حل کنه . من وین7 دارم .
دایره ی سفید رنگ که مشخص کردم هارده.
دایره قرمز cpu دایره ی نارنجی هم اداپتور وایفای هست.
احتمالا این کانفیگ بدون گرافیک amd هست اما واسه من و شما در قسمت داریره ی سبز amd gpu نصب هست.
دقیقا در این تصویر زیر مشخص کردم خودمم باز کردم در لپتابو دیدم
اما چرا سمت چپ پایین داغ میشه شاید به خاطر نزدیک بودن گرافیک یا پردازشگره یا کار اداپتور وایفای یا یه قطعه دیگه که من دیدمش اما نمی دونم کارش پیه دقیقا در همون محلم نصبه. بعد من فکر میکردم حاشیه پایینه کیبورد المینیومه ولی نیست یه فلز دیگست چون المینیوم گرما را انتقال میده در یه جا متمرکز نمیشه.![]()
امروز بازی Splinter Cell - Blacklist رو بازی کردم ... خیلی خیلی حال داد .. کلی حس خوب بهم داد
بر روی تمام تنظیمات به صورت عالی اجرا شد .. هم High و هم Ultra !! ولی خودم رویMedium بازی کردم .
مریدان وقتی کیفیت اجرای بازی رو دیدند ، خشتک ها بدریدند و نعره زنان از کادر خارج شدند ...![]()
باش فارکرای 3 رو بازی کن لپتاپ خشتک خودشو میدره من که میگم حیفه واسه بازی لپتاپ شیک و مهندسی پسندی هست.خودم زیاد باهاش بازی نمیکنم.
Last edited by dop12; 03-09-2013 at 12:16. دليل: تایپ ناقص
من بازی کردم فارکرای 3 رو . . . باید همه رو low باشه وگرنه نمیشه بازی کرد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)