تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 118 از 328 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

هدف زندگی یه درصدی از جامعه از کمال و آرامش برگشته به سمت لذت
    بستگی به این داره که هر کسی چه تعبیری از آرامش و چه تعبیری از لذت داره..
    لذت و آرامش اصولـن همدیگــر رو تکمیل می کنند...چیــزی جدا از هم نیستند..
    شاید این تاسف بیشتر به خاطر تغییر ذاعقه بعضی ها و تعبیر غلط از لذت باشه.
    +
    منظورم به هیچ وجه شخص خاصی نیست و کلی می گم:
    وقتی کسی میگه دختر خوب نیست، ممکن هست در روابطش با دختری دچار مشکل شدن و یا رفتاری از دخترا دیده که به این نکته رسیدن.
    به نظر من قبل از همه این حرف ها باید یه توجهـی به رفتار خودمــون داشــته باشیم...نمیشه فقط از طرف مقابل انتظار داشت...
    +
    باید دید هر کسی چه تعبیری از زندگی مشترک داره..وقتی میگی مشترک یعنی حتی توقعات مشترک...متاسفانه گاهی فقط به دنبال مقصر هستیم..
    و متاسفانه می بینم اطرافم کسانی رو که دنبال آدم پولدار هستند...که یه دلیلش می تونه ازدواج های ناموفقی باشه که به خاطر نداری از هم جدا شدن
    ولی به نظر من همیشــه انسان های با اخلاق می تونند در هر صورت کنار هم خوشبخت باشن البته نمی گم که پول بده یا کمش خوبه یا...فقط می گـــم
    سطح توقعات و تعبیرهای مناسب از هم داشته باشیم.../
    +
    یادمه یکی از دوسـتان درمورد ازدواج و...در خارج از کشـور پرسیدند، البته خودم تجــربه ای ندارم ولی از دوســتان و آشــنایانم شنیدم که وضعیــت بدتـر از
    اون چیزی هست که ما اینجا می شنویم...ولی به نظر من ازدواج و یا زندگی دو نفر با فرهنـگ خودشون در کشــور خـارج با وجود تمام مشــکلات اخلاقــی یـه
    نکته مثبت داره، اون هم اینه که توقعاتشون رو رک و راست به هم میگن..مثلن اینجا اول می گن برای ما پول ملاک نیست ولی باید دیـد در آخـر معلوم میشـه
    چقدر به هم دروغ گفتند...و اصلن بحث خیانتی هم به اون شکل نیست چون به محض کمرنگ شدن رابطشون و داشتن کوچکترین مشکلی از هم جدا میشن.

2. 4 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

منظورم به هیچ وجه شخص خاصی نیست و کلی می گم:
    وقتی کسی میگه دختر خوب نیست، ممکن هست در روابطش با دختری دچار مشکل شدن و یا رفتاری از دخترا دیده که به این نکته رسیدن.
    به نظر من قبل از همه این حرف ها باید یه توجهـی به رفتار خودمــون داشــته باشیم...نمیشه فقط از طرف مقابل انتظار داشت...
    من به شخصه قبول ندارم ! شما منظورت شخص خاصی نبود ولی من توضیح میدم !
    با دید سطحی و کلی میشه به این قضیه پی برد ، نیازی به فرو رفتن تو این قضیه نیست! یا تحقیقات علمی و طولانی ؛ میشه وضعیت جامعه ی امروزی رو مشاهده کرد ، حتما نیاز نیست طرف با کسی مشکلی داشته باشه ، یا قبلا در رابطه ای دچار مشکل شده باشه که این دید رو داشته باشه ! در محیط بیرون و دانشگاهی و محیط هایی ازین قبیل میشه متوجه کم بودن خواستگارشد ، خودنمایی هایی که برای نشون دادن خودشون وجود داره یا خیلی کارهای دیگه !
    آقا وحید گفتن کار زیاده ، باید توقعاتمون رو از کار بیاریم پایین ! من اینجوری ادامه میدم ! یه مرد واسه چی کار میکنه؟ یا یه پسر بعد از فارغ التحصیلی برای چی دنبال شغل میگرده؟
    برای کسب روزی و بدست آوردن پول ، تا بتونه آینده ای رو تشکیل بده ! حالا به طور مثال ما توقعمون رو میاریم پایین و میریم سر یه کار یدی و نسبتا کم درآمد ، آیا دختری که بعدا میخواد با من ازدواج کنه به این درآمد اندک راضی میشه؟
    مسلما نمیشه ، اگه پسر کم توقع باشه بازم یه مانعی به نام دختر و خانوادش وجود داره که به این درآمد پسر و شغلی که داره راضی نمیشه !
    چندین سال کار کردن و بدست آوردن اندوخته با یک شب از بین میره ، اون شب چی نام داره؟ شب عروسی !
    الان تو این دوره زمونه کسی حاضر نمیشه ، مراسم عروسی ساده ای بگیره ، مهریه ی پایینی رو قبول کنه ! بعد از شب عروسی یه عالمه قرض میمونه رو دوش پسر ساده !
    زحمات چندین سالش از بین میره ، اونم با چه نیتی؟ به نیت اینکه عروسی یک شبه دیگه ، تکرار که نمیشه ، دوست داره موندگار بشه !
    با پایین اومدن توقعات دختر و خونوادش و ایجاد عشق حقیقی از طرف اونا میشه به آینده و تشکیل خانواده هم فکر کرد! در غیر اینصورت وضع داره روز به روز بدتر میشه !

4. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

به نظر من اصلا نباید دنبال اون جور دخترهای پرتوقع رفت ... باید صبر کرد صبر تا بتونی متناسب با شرایطت رو گیر بیاری ... اگه دختر پرتوقع میخوای باید توان برآورده کردن توقعاتش رو هم داشته باشی... دنبال یه لغمه اندازه دهانت باش و مطمئن باش همه جور آدم وجود داره و باید مدبرانه ادامه داد ...

6. این کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

لذت بردن از زندگی خیلی فرق داره با این که هدف زندگی لذت باشه ...

وقتی هدف زندگی لذت باشه فرق نمیکنه این لذت چطوری به دست میاد و همونطور که اشاره کردین ابزار بودن لذت برای رسیدن به آرامش و کمال ، آرامش ایجاد میکنه پس باید ابزار باشه نه خود هدف .

وقتی هدف شکوفایی ذات انسان و طی کردن پله های انسانیت باشه ، لذت ابزاره ولی وقتی دید مادی گرا داشته باشیم و هدف لذت باشه ، بله برگشتن هدف زندگی به سمت لذت عادی تلقی میشه . از حرفهای کاربرایی که نظر دادن هم معلومه که دیدشون به لذت به عنوان ابزار رسیدن به آرامش و کماله و لذت گرا نیستن بلکه کمال گرا هستن .

8. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سوال اینجاست چرا توقع ما انقدر بالا رفته؟

دختر و پسر هم فرقی نداره..یه جور معاملس ...هر کی آبشن بیشتری داشته باشه دنبال گزینه ای میگرده که اونم آبشنهای مشابه رو داشته باشه...

من خودم به شخصه و به عنوان یک پسر زیاد حساست به خرج نمیدم روی برخی از مسائل...مثلا اگر طرف مقابلم دیپلمه باشه برام هیچ فرقی نداره ... میزان مطالعه و فکر باز طرف مقابل مهمه نه مدرک و ...

در ضمن حس میکنم خانمها به خاطر رقابت و همچنین اعتماد به نفس پائین و از همه مهم تر پز دادن و شایدم به رخ کشیدن خودشون به اقدام و دوستان هست که دنیال مردهای با آبشنهای انچنانی میگردند...

وگرنه اگر خودباوری و اعتماد ه نفس برخی از دختران بالا بود دیگه نیازی به این نداشتن که نداشته هاشون رو با مردهایی پر کنند که زیابزد دیگران باشند...

10. 5 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

کلا اگه دختر باشم و از بی شوهری پیر شم ! هیچوقت و هیچوقت با همچین آدم هایی زندگی نمیکنم ! کسی که مشروب میخوره و ..... به نظرم به درد زندگی و آینده نمیخوره !
    دلیلشم خیلی واضحه !!
    البته واضحه که مشروب خوردن در کشور ما به دلیل محدودیت تبدیل به مست کردن و ... شده ( در برخی موارد). اما تعریف دائم الخمر با کسانی که تفریحی مشروب می خوردن خیلی متفاوته مثل فردی که روزی دو سه نخ سیگار بکشه تا فردی که معتاد کامل باشه! مشروب در کشور ما بیشتر مسئله شرعی هست وگرنه در خارج از این هفتاد میلیون خیلی ها مشروب می خورن و خیلی ها هم باهاشون ازدواج می کنن و هیچ دلیل واضحی هم بر ناموفق ازدواجشون نیست. در ایران هم کسی در حد خودش مشروب می خوره نمی تونیم براش حکم صادر کنیم به درد زندگی و آینده نمی خوره.

کی گفته همه میخورن . من دور و برم جوونهایی رو میشناسم که خیلی پاکن ! یه دود قلیون نگرفتن تا به الان !
    به نظر من این واژه پاک بودن در کمپ های ترک اعتیاد معنا پیدا می کنه. بله بنده هم جوونایی رو می شناسم (روی سخنم با همه نیست) که از این جهات خیلی پاکن هزار و یک ادعای عرفی و مذهبی هم دارند. اما تفکراتشون بوی تعفن می ده. در خلوت تفکراتشون کارهایی رو انجام می دن که ناپاک! ها در واقع انجام نمی دن.

اینا همش برمیگرده به شانست ! اگه شانس داشته باشی ، موفق میشی اگه نه که ....
    دوباره شد حکایت گرم موی گربه زیر بارون مونده و چشم چپ سگ نابالغ و پر دم مرغ در حال مرگ و 8 قاشق خاک قبرستان رو که با هم مخلوط کنیم معجزه میشه! شانس در همین حد دخالت داره در این موضوع. البته برای کسانی که مطلقاً تجربه کافی در این زمینه ها نداشتند یا تجربیات صحیحی نداشتند همه چیز رو به شانس و اقبال واگذار می کنند. در ازدواج سنتی کاملا قبول دارم که خیلی به شانس بستگی داره چون شناخت واقعی تا حد زیادی کم میشه.

حالا پسری رو مثال میزنم که از همه لحاظ عالیه ، و در شرایط ایده آل اخلاقی و فکری قرار داره ، به چه امیدی بره خواستگاری ، اون فقط مرام و معرفت و اخلاق و فرهنگ داره اما ماشین و جیب پر پول و آهن نداره ! تنها چیزی که میشنوه جواب منفی !
    گاهی آدم ها خودشون فکر می کنند که در شرایط ایده آل اخلاقی و فکری قرار دارند چون اصولاً شرایط ایده آل فکری و اخلاقی وجود خارجی نداره و هر کس برای خودش میسازه! صفات خوب رو شاید بشه گفت اما در مورد طرز تفکر نه! ایشون در طرز تفکر ایده آل قرار دارند تا چه حد این طرز تفکر وادارشون کرده تحصیلات داشته باشند؟ تا چه حد برای استقلال مالیشون تلاش کردند؟ اینطور که شما می گید فقط نشستند گوشه خونه و تفحص و تفکر کردن!

اتفاقا ازدواج کردن تو شرایط امروزی ، با این همه فیس و افاده و توقع دخترا ، از درد جذام هم برای ما پسرا بدتره ...
    مهریه های سنگینی که همش از روی چشم و هم چشمی دختر و مادرشه ...
    داشتن درامد انچنانی و ماشین لوکس ...
    و هزاران مورد دیگه که کارو برای ازدواج بسیار دشوار کرده ...
    شما چرا اینقدر ناراحت شدید نمیدونم .
    اگه دخترا اونجوری باشن که شما میگین پس نیازی به این همه بحث نیست و تو عمل خودشون رو نشون میدن ....
    من از دختر هیولا نساختم ، این واقعیت جامعه ی زندگی ماست که شاید تحمل و قبولش براتون مشکل باشه ، اما بالاخره باید با حقیقت زندگی کنار اومد و باهاش جوری ساخت ....
    من کی گفتم دختر بودن جرمه؟شما یک جمله از من بیار که گفته باشم دختر بودن جرمه.
    نگاه من نسبت به جنس مخالف کاملا درست و براساس منطقه و چیزیه که در دنیای امروزی به طور خیلی اشکار نمایان .
    جالبه ، من بدبین هستم؟ مطالب و چیزهایی که بیرون همه دارن میبینن چیه پس؟
    من اتفاقا دید خوبی و عاقلانه نسبت به جنس مخالف دارم ، من معتقدم جنس مخالف من تا جایی که بهم نیاز داره مثل پروانه دورم میچرخه و به من و نیازام اهمیت میده ، به قول معروف وقتی خرش از پل بگذره دیگه حتی حاضر نیست یه نگاهی به آدم بندازه و ....
    خیال شما رو راحت کنم : من نه دوست دختر داشتم و نه چیزی که بخوام دشمنی با دختری یا جنس مخالفم داشته باشم ، اتفاقا تو دانشگاه طوریه که با توجه به روحیات و اخلاقم دخترهای زیادی دور و برم میان ، پس قضاوت و پیش بینی شما اشتباه .
    اونقدر مدیریت لازم رو دارم که اگه روزی ازدواج کردم ، نذارم زندگیم از هم نپاشه .
    خب در این صورت دو حالت وجود داره یا شما اونقدر خودتون رو ارتقا ندادید که جانب یک دختر خوب مورد توجه قرار بگیرید. یا کلاً برخوردی با دخترها نداشتید و این صحبت ها رو شنیدید و نقل قول می کنید و یا دخترانی که به شما نزدیک بودند چنین ویژگیهایی داشتند که باز باید به خودتون رجوع کنید چون شاید خیلی ها موافق باشن که مردی که از خیلی جهات به دانش و بینش لازم و زندگی خوبی رسیده اینطور از سر جهالت در مورد نه تنها دخترها در مورد هیچ انسانی اجازه اظهار نظر به خودش نمیده.
    یکجا عنوان کردید در این روزگار بی شوهری اما از یک طرف دیگه ما اسمش رو میذاریم دوران ارتقاء سطح دخترها و کم شدن مورد مناسب و در شان برای ازدواج

اگه عشق واقعی بینشون باشه ، حاضر میشه تو بیابون هم با پسره بره و زندگی کنه !
    این جملات بیشتر به درد شعرهای پایان سال دوران مدرسه میخوره، در دوران امروز این طرز تفکر کاملاً بچه گانه است.

این دخترا هستند که میگن پسرا همشون عین هم هستند ! اونا باید توقعاتشون رو از یه پسر بیارن پایین تا شوهر گیرشون بیاد !
    بعد شوهر دقیقا چی هست و چه کاری انجام میده؟؟؟؟!!!! که باید گیرش بیاریم؟ تحصلات عالیه ست؟ شغل مناسبه؟ چیه؟ هیچ کدوم از این ها نیست. دختر موفق بدون شوهر ارزش خیلی خیلی خیلی بیشتری داره تا دختری که در زندگی شخصی ( تحصیلی - کاری - تفکر ) خودش به جایی نرسیده و شوهر داره. شما اگر دختر می شدید مورد خوبی برای ازدواج با خودتون بودید. امیدوارم چنین فردی رو پیدا کنید
    +
    نه توقع باید پایین بیاد نه بالا بره هر توقعی بهتره که با هم شان خودش ازدواج کنه تا شباهت ها بیشتر باشه و شناخت بهتری پیدا شه.

12. 11 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

البته واضحه که مشروب خوردن در کشور ما به دلیل محدودیت تبدیل به مست کردن و ... شده ( در برخی موارد). اما تعریف دائم الخمر با کسانی که تفریحی مشروب می خوردن خیلی متفاوته مثل فردی که روزی دو سه نخ سیگار بکشه تا فردی که معتاد کامل باشه! مشروب در کشور ما بیشتر مسئله شرعی هست وگرنه در خارج از این هفتاد میلیون خیلی ها مشروب می خورن و خیلی ها هم باهاشون ازدواج می کنن و هیچ دلیل واضحی هم بر ناموفق ازدواجشون نیست. در ایران هم کسی در حد خودش مشروب می خوره نمی تونیم براش حکم صادر کنیم به درد زندگی و آینده نمی خوره.
    به نظر من این واژه پاک بودن در کمپ های ترک اعتیاد معنا پیدا می کنه. بله بنده هم جوونایی رو می شناسم (روی سخنم با همه نیست) که از این جهات خیلی پاکن هزار و یک ادعای عرفی و مذهبی هم دارند. اما تفکراتشون بوی تعفن می ده. در خلوت تفکراتشون کارهایی رو انجام می دن که ناپاک! ها در واقع انجام نمی دن.
    دوباره شد حکایت گرم موی گربه زیر بارون مونده و چشم چپ سگ نابالغ و پر دم مرغ در حال مرگ و 8 قاشق خاک قبرستان رو که با هم مخلوط کنیم معجزه میشه! شانس در همین حد دخالت داره در این موضوع. البته برای کسانی که مطلقاً تجربه کافی در این زمینه ها نداشتند یا تجربیات صحیحی نداشتند همه چیز رو به شانس و اقبال واگذار می کنند. در ازدواج سنتی کاملا قبول دارم که خیلی به شانس بستگی داره چون شناخت واقعی تا حد زیادی کم میشه.
    گاهی آدم ها خودشون فکر می کنند که در شرایط ایده آل اخلاقی و فکری قرار دارند چون اصولاً شرایط ایده آل فکری و اخلاقی وجود خارجی نداره و هر کس برای خودش میسازه! صفات خوب رو شاید بشه گفت اما در مورد طرز تفکر نه! ایشون در طرز تفکر ایده آل قرار دارند تا چه حد این طرز تفکر وادارشون کرده تحصیلات داشته باشند؟ تا چه حد برای استقلال مالیشون تلاش کردند؟ اینطور که شما می گید فقط نشستند گوشه خونه و تفحص و تفکر کردن!

خب در این صورت دو حالت وجود داره یا شما اونقدر خودتون رو ارتقا ندادید که جانب یک دختر خوب مورد توجه قرار بگیرید. یا کلاً برخوردی با دخترها نداشتید و این صحبت ها رو شنیدید و نقل قول می کنید و یا دخترانی که به شما نزدیک بودند چنین ویژگیهایی داشتند که باز باید به خودتون رجوع کنید چون شاید خیلی ها موافق باشن که مردی که از خیلی جهات به دانش و بینش لازم و زندگی خوبی رسیده اینطور از سر جهالت در مورد نه تنها دخترها در مورد هیچ انسانی اجازه اظهار نظر به خودش نمیده.
    یکجا عنوان کردید در این روزگار بی شوهری اما از یک طرف دیگه ما اسمش رو میذاریم دوران ارتقاء سطح دخترها و کم شدن مورد مناسب و در شان برای ازدواج

این جملات بیشتر به درد شعرهای پایان سال دوران مدرسه میخوره، در دوران امروز این طرز تفکر کاملاً بچه گانه است.

بعد شوهر دقیقا چی هست و چه کاری انجام میده؟؟؟؟!!!! که باید گیرش بیاریم؟ تحصلات عالیه ست؟ شغل مناسبه؟ چیه؟ هیچ کدوم از این ها نیست. دختر موفق بدون شوهر ارزش خیلی خیلی خیلی بیشتری داره تا دختری که در زندگی شخصی ( تحصیلی - کاری - تفکر ) خودش به جایی نرسیده و شوهر داره. شما اگر دختر می شدید مورد خوبی برای ازدواج با خودتون بودید. امیدوارم چنین فردی رو پیدا کنید
    +
    نه توقع باید پایین بیاد نه بالا بره هر توقعی بهتره که با هم شان خودش ازدواج کنه تا شباهت ها بیشتر باشه و شناخت بهتری پیدا شه.

چون تماما از پست های من نقل گرفتی لازم دونستم سخنی هر چند کوتاه بگم:
    کلا باهات مخالفم ، افکارت به طور کل باهام فرق داره !
    نظر خاصی ندارم برای حرفات !

موفق باشید!

14. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال soranstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من میخوام یه پرنده بخرم! همچین دیدی نمیتونم داشته باشم نسبت بهش و تا اونی که میخوام رو پیدا نکنم نمیتونم انتخاب کنم
    واقعا برام قابل درک نیست چطور میشه به ادما همچین حسی داشت که اینطور با شانس گفت کی خوبه کی بد

با همین نگاه اون خوبای روز اول بعد 2سال تبدیل میشن عذاب الهی واسه هم
    به نظر من درمورد ازدواج و روابط اصلا بحث خوب یا بد بودن نیست، البته بی‌تاثیر هم نیست.
    بیشتر بحث جور بودن دروتخته است.
    اینکه طرف به درک متقابلی از هم و زنگی و توقعات و انتظارات از هم رسیده باشن.

Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4 Beta

16. این کاربر از soranstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

بدبختی فقط توقع زیاده قدیما ازدواج راحت بود چون توقعا کم بودو زندگی راحتتر دخترا 90درصد میرفتن خونه پدرشوهر زنندگی میکردن الان چی کدوم دختری این شرایطو قبول میکنه؟ الان بخای 4تا وسیله بگیری و یه خونه مزخرف اجاره کنی حداقل 50تومن پول میخاد من جوون این پولو از کجا باید بیارم؟ این بحثا چه فایده ای داره وقتی که به گوش مسئولان نمیرسه

18. 3 کاربر از mohammad2565 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

اینجا بحث خوب و بد بودن مشروب نیست. مشروب ربطی به ازدواج نداره
    ولی منی که مسلمونم انتظار دارم طرف مقابلم هم پایبند باشه. اون کسی هم که چندان به این اصول پاینبد نیست خب طبیعیه که تو ازدواج به این نکته توجه زیادی نمیکنه.
    این مسئله به اعتقادات شخص بر میگرده نسخه کلی نمیشه پیچید

با عرض معذرت می تونم بپرسم شما از کجا می دونید اون اشخاص پاکی که میشناسید، در خلوت تفکراتشون چی کار میکنن که بقیه نمی کنن؟؟ لطفا گناه دیگران رو نشورید.

من با شما موافق نیستم. اگه ازدواج سنتی ایرادی داره ازدواج مدرن هم ایراد داره. درسته که دوست دختر و دوست پسر مدت زیادی با هم هستن. ولی در مورد همدیگه و خونواده اشون تحقیق نمی کنن تو مشکلات و سختی ها هم دیگه رو نمی بینن و راحت به هم دروغ میگن.
    و به نظر من کسایی که تجربه کافی رو در این زمینه ها ندارن دخترا و پسرای جوان هستن. و این پدر و مادر ها هستن که تجربه کافی رو دارن. و فقط تو ازدواج سنتی هست که از این تجربه استفاده میشه نه ازدواج مدرن

ایشون چنان شخصی رو مثال زدند. در مثال هم جای مناقشه نیست. فرض محال هم محال نیست. (یعنی می توان مثال از پدیده محال زد)
    شما باید در مورد اصل حرفشون بحث کنید نه در مورد مثالشون.

این از پایه ای ترین اصول بحث هست.

+
    ابلیس عزیز نخواستن جواب بدن ولی من نتونستم جلوی خودم رو بگیرم. قسمت های آبی جواب و نظر بنده است.

بدبختی فقط توقع زیاده قدیما ازدواج راحت بود چون توقعا کم بودو زندگی راحتتر دخترا 90درصد میرفتن خونه پدرشوهر زنندگی میکردن الان چی کدوم دختری این شرایطو قبول میکنه؟ الان بخای 4تا وسیله بگیری و یه خونه مزخرف اجاره کنی حداقل 50تومن پول میخاد من جوون این پولو از کجا باید بیارم؟ این بحثا چه فایده ای داره وقتی که به گوش مسئولان نمیرسه
    به مسئولین چه ربطی داره؟
    کدوم مسئول گفته که تیکه های بزرگ جهیزیه عروس رو باید داماد بده؟
    تو مجلس تصویب کردن که زندگی رو باید با عروسی شروع کرد؟

یکی از اشنایان بنده داره ازدواج میکنه و من در جریان ریز اتفاقاتش هستم. با این که طرف مقابلش فامیل و آشنا هستن ولی کاملا واضحه که کل قضیه عروسی براشون مثل مسابقه است. که کدوم طرف می تونه بیشتر بکنه و کمتر خرج کنه

20. 2 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •