اگر دنبال پلاسما هستيد فكر كنم پاناسونيك بهترين باشه.من مدتيه دارم روش تحقيق ميكنم و در جاهاي مختلف Panasonic V20 رو بهترين پلاسما معرفي كردن.
باز دوستان با تجربه تر نظر بدن.
اگر دنبال پلاسما هستيد فكر كنم پاناسونيك بهترين باشه.من مدتيه دارم روش تحقيق ميكنم و در جاهاي مختلف Panasonic V20 رو بهترين پلاسما معرفي كردن.
باز دوستان با تجربه تر نظر بدن.
برای چی نداشته باشه !این مطالب یعنی صحت داره 100 درصد
خوب من محصولی رو می خرم که بیشتر نیازهام رو براورده کنه در مورد مارک هم تعصبی ندارم اصولا این شرکتها منافع خودشون رو در اولویت قرار می دن و ارزش جانبداری ندارن. تکنولوژی رو ذره ذره و به فیمت گزافی به خورد مشتریها میدن. من یه رویو از میذارم ببنید محصولی که تو انگلستان عرضه می شه چطور می تونه خریدار رو دچار سردر گمی کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Samsung unsurprisingly produced yet another winner that will appeal to consumers (including gamers) due its exceptional performance especially considering its price tag. In fact, I was so impressed with the Samsung LE40C580; I purchased one myself.To my surprise, the Samsung LE40C580 I received was embedded with an older SPVA panel (1009), which was made in China (our review unit sported the new 1012 panel manufactured in Slovakia).
Upon testing, the 1009 version produced ANSI black level of 0.04 cd/m2. It also had the classic white tinting and certain degree of backlight bleed, which did vanish following break-in. The response time on the 1009 version was identical to the 1012 version but did lag in certain circumstances (dark tones), and the 1009 did require greyscale calibration as the default setting was too warm. Aside from the minor differences, both LCD panels are an improvement over the 2009 version, and both share the same pixel structure.
After reading the above, I’m sure many will try and hunt for the 1012 (or above) version of Samsung LE40C580 in hopes of obtaining slightly better blacks, but in my honest opinion it’s best not to unless the panel purchased suffers from poor blacks, dead pixels or poor uniformity. If an individual (outside the UK) already has an 1009 panel, it is better to retain it, since the replacement model may contain the MVA panel from CMO, which could be much worse. However, if an individual notices persistent “grey ghosting”, then it may be worth attempting to obtain an A-MVA panel by AUO as they are known have better pixel response (in comparison to the latest S-PVA panel).
Samsung is no stranger to panel lottery and such dealings are not exclusive to Samsung. It is in fact a common practice among manufacturers. As far as I’m aware, only Sharp and Panasonic embed in-house panels on the majority of their product line-up.
Please note that the main review is based on the Samsung LTF400HM01 (1012-Slovakia) panel, and apart from the white uniformity and black level, the 1009 (LTF400HM01 – China) version is essentially identical to the 1012.In the LE40C580, Samsung has produced an excellent HDTV that is extremely difficult beat in terms of cost vs. performance (regardless of the panel), and therefore has earned our Highly Recommended award
جالب که نویسنده اشاره می کنه که بین محصولی که پنلش ساخت اسلواکی هست به شماره 1012 و ساخت چین 1009 تفاوتهایی از لحاظ کیفیت تصویر وجود داره مخصوصا توی عمق رنگ مشکی ولی به هر حال سوای این اختلافات جزیی این پنلها نسبت به مدلهای 2009 پیشرفت داشتن. در ادامه اشاره می کنه که می دونم بعد از خوندن این مطلب شما سراغ پنلهای ساخت اسلواکی خواهید رفت به خاطر عمق رنگ مشکی ولی اگر پنل مشکل خاصی نداره این کار رو نکنید به ویژه خارج از انگلستان ممکنه اگر پنل 1009 رو برگردانید پنل جایگزین شده به جایSPVA از نوعMVA باشه که کیفیت خیلی پایین تری داره ...
و گفته در این قمار رفتار سامسونگ چندان عجیب نیست که رفتار معمولی بین بیشتر شرکتها است تا جایی که من می دونم فقط دو شرکت پنلهای ساخت خودشون رو در محصولاتشون به کار می گیرند.
Update 1 [Thursday, 29th of July 2010]: After returning the 1009 panel, I placed another Samsung LE40C580 order in hopes of receiving an AUO panel to benchmark, but I received an SPVA one instead, which led me to believe the UK consumers have a greater chance of obtaining SPVA than A-MVA or P-MVA panels. Thankfully, the received version (1015 – China) did match the blacks rendered by the Slovakian panel, but retained all the characteristic of the previous Chinese panel
average white uniformity and pixel response
در ادامه گفته پنل 1009 رو پس داده تا نوع AUO رو تحویل بگیره ولی به جاش 1015 ساخت چین رو تحویلش دادن که تست کرده که از لحاظ عمق رنگ مشکی مثل پنل اسلوواکی هست ولی مشخصات دیگه ی پنل چینی رو داره(زمان پاسخ گویی متوسط و یکنواختی رنگ سفید)
نتیجه گیری که می کنم اینه که محل ساخت و عرضه محصول می تونه روی کیفیت کالا تاثیر بگذاره . دوم هیچ وقت ذهن خودم رو به برند خاصی محدود نمی کنم و توی بازار رقابتی که بین شرکت هاست بهترین رو انتخاب می کنم برای اینم تا اونجا که بتونم وقت می گذارم چون این کارم برام خیلی لذت بخشه.
Last edited by naamre; 15-01-2011 at 10:38.
تو تاپیک بررسیای 2011 این پستارو دیدم که بیشتر به درد این تاپیک میخوره واسه همین اینجا میزارمشون.
چندتا عکس دیگه از vt20 روی حالت سینما:
![]()
Last edited by Sacrament; 15-01-2011 at 21:07.
این عکسها برای V20 نیست مربوط به VT20 ـهای آمریکایی هست به دلیل اینکه برچسب Energy Star داره ( سمت چپ پائین پنل ) و LED پنل موقعی که روشن هست قرمز رنگه.
با تشکر از دوستان به خصوصSacrament عزیز
کاش دوستان یه لطفی می کردند چند تا عکس از شبکه های داخلی می زاشتند و چراغ های اتاق رو هم خاموش نمی کردند. فکر کنم بعضی مواقع که نور زیاده کیفیت پلاسما تو عکس معلوم نیست. یعنی عکسش خوب در نمی یاد.
والا عکس از V20 تو کامپیوتر زیاد دارم (حدود 60 مگابایت) ولی همه با سورس HD و هر چی رو نت می گردم SD نیست.
تو این عکس زیر کیفیت خفن V20 تو سورس HD کاملا مشخصه و جای هیچ حرفی باقی نمی زاره ولی SD چی؟ از نظر Upscaling میگم.
عجب کیفیتی!!!![]()
چندتا از بچه های انجمن خودمون که از شبکه های ما****ره اس دی و dvd معمولی عکس انداختن.
![]()
Last edited by Sacrament; 15-01-2011 at 23:07.
واسه شبکه های sd بهترین کار به نظر من مد داینامیکه چون دیگه زیاد ارزش نداره آدم بره دنبال جزئیات تو تصویر ولی این عکسو یه دوستی تو انجمن خودمون روی مد استاندارد که من اصلا خوشم نمیاد از شبکه ها داخلی با دوربین n95 انداخته یادم نیست گفت از آنتن معمولی انداخته یا -----.
مد استاندارد پلاسماهای پانا خیلی تصویر بدی داره بدترین مد تصویر به نظر من همین مد استاندارده چون تصویرو خیلی مرده میکنه واسه فیلم hd بهترین مد cinema یا thx (در صورت وجود) هستش اگه کسی با رنگای جیغ حال کنه داینامیک خوبه ولی واسه sd به نظر من بهترین حالت فقط داینامیکه موقع دیدن فیلم سینمایی sd یم بهترین تنظیم مد سینما با گامای s.curve هستش واسه اتاق کم نور واسه اتاق پر نور همون داینامیک.
![]()
Last edited by Sacrament; 15-01-2011 at 23:27.
ممنون ساکرامنت جون
واقعا تصویرش عروسکه. من این عکسها رو دارم از تو LCD (مانیتور) نگاه می کنم و با چشم حتما قشنگ تره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)