تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 720 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168218618 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستان من یکیشو می خوام سفارش بدم از دبی برام بفرستن تو این

قیمت و چیزی شبیه این تو مارک های دیگه پیدا میشه ؟؟

اگر دنبال پلاسما هستيد فكر كنم پاناسونيك بهترين باشه.من مدتيه دارم روش تحقيق ميكنم و در جاهاي مختلف Panasonic V20 رو بهترين پلاسما معرفي كردن.
    باز دوستان با تجربه تر نظر بدن.

2. این کاربر از hakim2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این مطالب یعنی صحت داره 100 درصد
    برای چی نداشته باشه !

4. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مهدی جان دیگه مثل قدیما کشور سازنده مهم نیست. مهم تکنولوژی و کیفیت ساخته و فرقی نمی کنه کجا تولید بشه. کیفیت و استانداردها همونند. تفاوتهای ساخت فقط وقتی مطرح میشه که مثلا V20 اروپا گیرنده داخلی دیجیتال و پنل Infinit Black Pro داره و مدل ایران نداره. پاناسونیک سطح توقع مردم ایران رو خیلی پایین در نظر گرفته!
    خوشبختانه تو مدلهای سامسونگ و ال جی ، من که از این کلاهبرداریها ندیدم. اصلا برام فرق نمیکنه مال کجاست
    سامسونگ اگه مال ایران هم باشه می خرمش.
    خوب من محصولی رو می خرم که بیشتر نیازهام رو براورده کنه در مورد مارک هم تعصبی ندارم اصولا این شرکتها منافع خودشون رو در اولویت قرار می دن و ارزش جانبداری ندارن. تکنولوژی رو ذره ذره و به فیمت گزافی به خورد مشتریها میدن. من یه رویو از میذارم ببنید محصولی که تو انگلستان عرضه می شه چطور می تونه خریدار رو دچار سردر گمی کنه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Samsung unsurprisingly produced yet another winner that will appeal to consumers (including gamers) due its exceptional performance especially considering its price tag. In fact, I was so impressed with the Samsung LE40C580; I purchased one myself.To my surprise, the Samsung LE40C580 I received was embedded with an older SPVA panel (1009), which was made in China (our review unit sported the new 1012 panel manufactured in Slovakia).
    Upon testing, the 1009 version produced ANSI black level of 0.04 cd/m2. It also had the classic white tinting and certain degree of backlight bleed, which did vanish following break-in. The response time on the 1009 version was identical to the 1012 version but did lag in certain circumstances (dark tones), and the 1009 did require greyscale calibration as the default setting was too warm. Aside from the minor differences, both LCD panels are an improvement over the 2009 version, and both share the same pixel structure.
    After reading the above, I’m sure many will try and hunt for the 1012 (or above) version of Samsung LE40C580 in hopes of obtaining slightly better blacks, but in my honest opinion it’s best not to unless the panel purchased suffers from poor blacks, dead pixels or poor uniformity. If an individual (outside the UK) already has an 1009 panel, it is better to retain it, since the replacement model may contain the MVA panel from CMO, which could be much worse. However, if an individual notices persistent “grey ghosting”, then it may be worth attempting to obtain an A-MVA panel by AUO as they are known have better pixel response (in comparison to the latest S-PVA panel).
    Samsung is no stranger to panel lottery and such dealings are not exclusive to Samsung. It is in fact a common practice among manufacturers. As far as I’m aware, only Sharp and Panasonic embed in-house panels on the majority of their product line-up.
    Please note that the main review is based on the Samsung LTF400HM01 (1012-Slovakia) panel, and apart from the white uniformity and black level, the 1009 (LTF400HM01 – China) version is essentially identical to the 1012.In the LE40C580, Samsung has produced an excellent HDTV that is extremely difficult beat in terms of cost vs. performance (regardless of the panel), and therefore has earned our Highly Recommended award

جالب که نویسنده اشاره می کنه که بین محصولی که پنلش ساخت اسلواکی هست به شماره 1012 و ساخت چین 1009 تفاوتهایی از لحاظ کیفیت تصویر وجود داره مخصوصا توی عمق رنگ مشکی ولی به هر حال سوای این اختلافات جزیی این پنلها نسبت به مدلهای 2009 پیشرفت داشتن. در ادامه اشاره می کنه که می دونم بعد از خوندن این مطلب شما سراغ پنلهای ساخت اسلواکی خواهید رفت به خاطر عمق رنگ مشکی ولی اگر پنل مشکل خاصی نداره این کار رو نکنید به ویژه خارج از انگلستان ممکنه اگر پنل 1009 رو برگردانید پنل جایگزین شده به جایSPVA از نوعMVA باشه که کیفیت خیلی پایین تری داره ...

و گفته در این قمار رفتار سامسونگ چندان عجیب نیست که رفتار معمولی بین بیشتر شرکتها است تا جایی که من می دونم فقط دو شرکت پنلهای ساخت خودشون رو در محصولاتشون به کار می گیرند.

Update 1 [Thursday, 29th of July 2010]: After returning the 1009 panel, I placed another Samsung LE40C580 order in hopes of receiving an AUO panel to benchmark, but I received an SPVA one instead, which led me to believe the UK consumers have a greater chance of obtaining SPVA than A-MVA or P-MVA panels. Thankfully, the received version (1015 – China) did match the blacks rendered by the Slovakian panel, but retained all the characteristic of the previous Chinese panel
    average white uniformity and pixel response

در ادامه گفته پنل 1009 رو پس داده تا نوع AUO رو تحویل بگیره ولی به جاش 1015 ساخت چین رو تحویلش دادن که تست کرده که از لحاظ عمق رنگ مشکی مثل پنل اسلوواکی هست ولی مشخصات دیگه ی پنل چینی رو داره(زمان پاسخ گویی متوسط و یکنواختی رنگ سفید)

نتیجه گیری که می کنم اینه که محل ساخت و عرضه محصول می تونه روی کیفیت کالا تاثیر بگذاره . دوم هیچ وقت ذهن خودم رو به برند خاصی محدود نمی کنم و توی بازار رقابتی که بین شرکت هاست بهترین رو انتخاب می کنم برای اینم تا اونجا که بتونم وقت می گذارم چون این کارم برام خیلی لذت بخشه.

Last edited by naamre; 15-01-2011 at 10:38.

6. 7 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

تو تاپیک بررسیای 2011 این پستارو دیدم که بیشتر به درد این تاپیک میخوره واسه همین اینجا میزارمشون.

اتفاقا بنده کاملا متوجه این عیبها هستم.
    همین دیروز از الجزیره الریاضیة داشتم ازبکستان و کویت رو می دیدم اونم با CRT پاناسونیک. گفتم تصویرش رو تو LCD یه تستی کنم. یه مقدارش رو ضبط کردم. تلویزیون LCD که نداشتم با مانیتور Full HD و 23 اینچ سامسونگ که کنتراست دینامیکش 1:50.000 است تست کردم. واقعا که رنگها چقدر تو LCD الکی بودند. همه رنگها تقلبی بود. حالت نقاشی آب رنگ داشت. وقتی هم یه بازیکن زیاد ورجه وورجه می کرد تصویر جا می موند. بازیکنه می شد دو تا. یعنی یکیش که خود بازیکن بود یکی دیگش سایه بازیکن. ولی CRT همه چیزش واقعی بود. من عاشق تصویر طبیعیم. از رنگهای بیخودی اصلا خوشم نمی یاد. ولی چه کنم که اصلا با پلاسما آشنایی ندارم. خونه هر فک و فامیل و دوست وآشنایی هم که می رم فقط LCD داره. هیچ جایی تصویر پلاسما رو تست نکرده ام. تو مغازه ها هم که تصویر فقط دودیه.
    چند روز پیش رفتم نمایندگی سامسونگ. LED و پلاسما و LCD ، همه رقم بود. تصویر پلاسماش اصلا مشکی نبود یه چیزی تو مایه های طوسی بود. ولی LED و LCD عجب مشکی خوب و براقی داشتند. به فروشنده گفتم مشکی کدوم بهتره و چرا پلاسما اینطوره. اونم گفت اگه سه تا رو خاموش کنیم مشکیش معلوم میشه. راست گفته؟ یعنی مشکی پلاسما همون رنگ صفحه در حالت خاموشی است؟ توی CRT و LCD و LED که همینطوره.
    این سوال خیلی ذهنم رو مشغول کرده که پلاسما وقتی روشنه صفحه اش مشکی تر میشه؟ تو یه اتاقی که پنجره اش رو به آفتابه و همیشه نور گیره است ، تصویر پلاسما دودی نمیشه؟ توی همین اتاق با CRT تصویر دودی میشه ولی شب تصویر کنتراستش بهتر میشه.

این صفحه در حالت خاموشی مشکی نیست چطوری مشکی تولید می کنه؟؟؟
    ببخشید فکر کنم خیلی وراجی کردم.

8. 2 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

چندتا عکس دیگه از vt20 روی حالت سینما:

Last edited by Sacrament; 15-01-2011 at 21:07.

10. 2 کاربر از Sacrament بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

این عکسها برای V20 نیست مربوط به VT20 ـهای آمریکایی هست به دلیل اینکه برچسب Energy Star داره ( سمت چپ پائین پنل ) و LED پنل موقعی که روشن هست قرمز رنگه.

12. 4 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

با تشکر از دوستان به خصوصSacrament عزیز
    کاش دوستان یه لطفی می کردند چند تا عکس از شبکه های داخلی می زاشتند و چراغ های اتاق رو هم خاموش نمی کردند. فکر کنم بعضی مواقع که نور زیاده کیفیت پلاسما تو عکس معلوم نیست. یعنی عکسش خوب در نمی یاد.
    والا عکس از V20 تو کامپیوتر زیاد دارم (حدود 60 مگابایت) ولی همه با سورس HD و هر چی رو نت می گردم SD نیست.
    تو این عکس زیر کیفیت خفن V20 تو سورس HD کاملا مشخصه و جای هیچ حرفی باقی نمی زاره ولی SD چی؟ از نظر Upscaling میگم.

عجب کیفیتی!!!

14. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

چندتا از بچه های انجمن خودمون که از شبکه های ما****ره اس دی و dvd معمولی عکس انداختن.

Last edited by Sacrament; 15-01-2011 at 23:07.

16. 2 کاربر از Sacrament بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

واسه شبکه های sd بهترین کار به نظر من مد داینامیکه چون دیگه زیاد ارزش نداره آدم بره دنبال جزئیات تو تصویر ولی این عکسو یه دوستی تو انجمن خودمون روی مد استاندارد که من اصلا خوشم نمیاد از شبکه ها داخلی با دوربین n95 انداخته یادم نیست گفت از آنتن معمولی انداخته یا -----.
    مد استاندارد پلاسماهای پانا خیلی تصویر بدی داره بدترین مد تصویر به نظر من همین مد استاندارده چون تصویرو خیلی مرده میکنه واسه فیلم hd بهترین مد cinema یا thx (در صورت وجود) هستش اگه کسی با رنگای جیغ حال کنه داینامیک خوبه ولی واسه sd به نظر من بهترین حالت فقط داینامیکه موقع دیدن فیلم سینمایی sd یم بهترین تنظیم مد سینما با گامای s.curve هستش واسه اتاق کم نور واسه اتاق پر نور همون داینامیک.

Last edited by Sacrament; 15-01-2011 at 23:27.

18. این کاربر از Sacrament بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

ممنون ساکرامنت جون
    واقعا تصویرش عروسکه. من این عکسها رو دارم از تو LCD (مانیتور) نگاه می کنم و با چشم حتما قشنگ تره.

20. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •