بابا بیخیال من که کشکلی باش ندارم الکی خودتو ازیت نکن
بابا بیخیال من که کشکلی باش ندارم الکی خودتو ازیت نکن
دوستان عزیز...
درایور های این مدل رو واسه ویندوز 8.1 کسی تست کرده؟
درایورا توی تاریخ 16 Oct 2013 روی سایت لنوو گزاشته شده من ویندوز 8.1 رو دانلود کردم درایورام تا فردا دان میشه وین عوض کردم نتیجشو میگم درایورا کامل نیست ولی کار راه بندازه
سلام ...
به نظرم درایورهاشو از سایت خود قطعات مثل اینتل و انویدیا بگیرین خیلی بهتره واسه 8 از خود سایت لنوو گرفتم وایرلس و بلوتوث و یه چیزای دیگه کار نمیکرد
درسته یکم الافی داره تا پیداش کنید ولی در عوض آخرین نسخه معرفی شده را دانلود میکنید نه نسخه های قدیمی ترشو و خیالتم راحته که جواب میده
بنده هم درایور هایی که میشد رو همین کارو کردم و همه هم کامل نصب شد...
اما الان مشکلی که هست اینه که مثلا زمانی که کلید قطع کن صدا رو میزنم بک لایتش روشن نمیشه! یا کلید کناریش که واسه حالت های مختلف مالتی مدیا بود اصن کار نمیکنه! برنامه ی ریکاوری و کلیدش هم کار نمینه.
و اینکه وایرلس و بلوتوث هم به صورت جداگانه و گرافیکی از هم جدا نستن...هر دو باهم روشن و خاموش میشن.![]()
من الان وین 8 دارم میخوام بیام روی 8.1
حالا منتظرم اون کاربربالایی تست کنه ببینه کار میکنه یا نه
وین 8.1 هیچ تغییری خاصی نکرده ولی خوبه! وای خدایی با SSD که انداختم روش وین 8.1 که نصبیدم فقط آدم دوست دارم لپتاپ رو خاموش روشن کنه روزی 10 بار ریاستارتش میکنم این خر کیف میکنم
آقا فن گرافیکم صدا میده بد فرم باید یه تکون بهش بدم تا صدا قطع بشه انگار شل شده یا یه همچین چیزی دسترسی بهشم سخته باید کل پیچارو وا کرد فقط با اون در پشتیش کارم نمیشه حالا بازم کردم نمیدونم میتونم درستش کنم یا نه کسی چیزی میدونه که کمک کنه؟
مشه لینک همه درایورارو بزاید که همه استفاده کنن...
سلام ...
من ویندوز 8 نصب کردم با وایرلسش شکل داشتم درایورش نصب نمیشد!!!
ویدوز 8.1 نصی کردم درایورهاش را اینترنت دانلود کردم و جالبیش اینجا بود خودش جدیدترین ورژن درایور وایرلس را داشت ولی وایرلس توی تنظیمات (هرجاشو که فکرکنی سرک کشیدم) غیر فعال بود و برای بلوتوث هم چیزی نبود انگار اصلا لب تاپم بلوتوث نداره!!!
کسی ویندوز 8.1 نصب کرده که با وایرلس مشکل نداشته باشه؟
منم رو 8 همین مشکل رو داشتم :(
آخرم مجبور شدم سوییچ کنم رو 7
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)