برای نسخه های غیر اصلی اصلا نمیشه هیچ پجی نصب کرد؟
برای نسخه های غیر اصلی اصلا نمیشه هیچ پجی نصب کرد؟
آپگرید پول میخواد وقتی نمیتونیم مسابقات رو ببریم پول از کجا بیاریم؟ من مشکلم با تصادفهاست بیشتر کدی نیست بزنیم پولش زیاد بشه؟
بازی مشکلات بیشتری داره از جمله اینکه هر آپگرید وقتی ماشن عوض بشه کارایی خودشو از دست میده.....
بالاخره تونستم ماشینهای غول پیکر swat (نیروی ویژه) رو takedown کنم
عجب غولهایی هستن ولی راهش رو پیدا کردم.حالا دیگه هیچکی نمی تونه جلوم رو بگیره
اینم سند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
توی یوتیوب ویدئوهایی هست که طرف همین swat ها رو بعنوان ماشین خودش برداشته.چجوری میشه این کاررو کرد؟
آنلاک کردن ماشینهای مخفی مسابقات به همراه ماشینهای پلیس با قابلیت رانندگی با اونها
1.این فایل رو دانلود کنید(165 کیلوبایت):
2.از حالت فشرده خارج کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3.فایل MostWantedCarChanger.exe رو اجرا کنید و بازی رو هم اجرا کنید.(فایل اجرایی فقط باید نسخه کرک شده 1.0.0 باشد)
4.با استفاده از کلیدهای ALT+TAB از محیط بازی به محیط اون برنامه سوئیچ کنید.از منوی برنامه، ماشین مورد نظر خورد رو انتخاب و روی Freeze کلیک کنید.
5.به بازی برگردید و برای تغییر ماشین،یا تصادف کنید یا به محلهای تعویض ماشین برید و ماشین خود رو تعویض کنید.حالا ماشین مورد نظر رو دارید............
6.برای تغییر ماشین به ماشینهای دیگه در لیست،مراحل 4 و 5 رو تکرار کنید.
7.برای برگشت به حالت معمولی،در برنامه unfreeze رو انتخاب کنید و حالا فقط ماشینهای داخل بازی انتخاب میشوند.
این هم یک ویدئو که راهنمای خوبیه:
نکات:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1.این ترینر فقط برروی نسخه 1.0.0 کرک شده جواب میده.اگه از نسخه های بالاتر استفاده میکنید می تونید در یک مسیر جداگانه نسخه 1.0 رو هم نصب کنید و از همون سیو خودتون استفاده کنید.
2.قبل از هر کاری و محض اطمینان یک بکاپ از سیو خودتون بگیرید.یعنی پوشه Criterion Games که در my document هست.
3.قابلی نداشت![]()
Last edited by mohammad_87; 18-05-2013 at 16:42.
یعنی چی؟!چه ماشینایی رو باز میکنه؟! من که نفهمیدم اصلا برا چیه این!
بطور مشخص نوشتم دیگه.ماشینهایی که مخفی هستند و در مسابقات آزاد میشن + هر 4 ماشین پلیس
البته بیشتر بدرد استفاده از ماشینهای پلیس میخوره چون بقیه ماشینهارو اینجا اکثرا آزاد کرده اند.
اون ویدئو رو هم یه نگاهی بندازید بهتر متوجه میشید.
ترینر بسیار خوبیه من یکی که کلی دنبالش بودم.swat رو برداشتم حالا حتی swat های پلیس هم جلوم رو نمیگیره.با یک ضربه فوردهای پلیس پرت میشن اونورکوروت ها که مثل کاغذ مچاله میشن
![]()
یعنی باید 2 تا nfs نصب کنیم
میشه یه زحمت بکشی سیوی که ماشین های خوب
مثل بوگاتی و لامبورگینی و ائودی و... و این ماشین پلس هست رو برای ما قرار بدی ؟
مسابقاتش بست هباشه تا ما خودمون بازیش کنیم![]()
سلام
اون ترینر فقط روی ورژن 1.0.0 جواب میده.اگه شما DLC نصب نکرده باشی نیاز نیست دوباره بازی رو نصب کنی و روی همون ورژن اجرا میشه.
اون ماشینها که گفتی توسط مسابقات آزاد میشوندپس یا باید مسابقه بری و اونها رو آزاد کنی تا بتونی مسابقات خودشون رو بری و یا اگه فقط می خوای باهاشون در شهر بگردی می تونی از همون ترینر استفاده کنی.
پس نیازی به سیو دیگران نیست و از اون ترینر استفاده کن هم حجمش خیلی کمه و هم خیلی راحت کار میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)