متاسفانه همه چی دست در دست هم داده تا ما بازی رو نبینیم! سرعت پایین نت هم دیگه شده قوز بالا قوز! نه میشه انلاین دید نه از شرینگ رسیو*ر استفاده کرد!
بازی غم انگیزیه !!خدا کنه یه برد پر گل دلش رو خوشحال کنه
متاسفانه همه چی دست در دست هم داده تا ما بازی رو نبینیم! سرعت پایین نت هم دیگه شده قوز بالا قوز! نه میشه انلاین دید نه از شرینگ رسیو*ر استفاده کرد!
بازی غم انگیزیه !!خدا کنه یه برد پر گل دلش رو خوشحال کنه
دوستان تبریـــــــــــــــــــک!
با گل دیر هنگام کی.... ریو فردیناند بعد سالها تو آخرین حضور سر الکس و اسکولزی بردیم سوانسی رو
... party started!
سر الکس با شیرینی همیشگیه دقایق پایانی خداحافظی کرد... خسته نباشید به همه بازیکنان ها و کادر فنی و خصوصا پیرمرد دوست داشتی دم همشون گرم که این فصل با وجود همه مشکلات سنگ تموم گذاشتند.
.
.
گویا سر الکس برای درن فلچر هم آرزوی بهبودی کامل کرد تو سخنرانی بعد از پایان بازی و از اسکولز هم تقدیر کرده.
دوستان... از اینجا مراسم رو لایو ببینید... MUTV فری لینک گذاشته تو سایت رسمی باشگاه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمانیا و سر الکس و جام... چه صحنه با شکوهی
تــــبـــریـــک!
WE ARE THE CHAMPIONS![]()
چه مراسم با شکوهی..
تبریک به همه.![]()
تبریک می گم به همه خیلی مراسم خوبی بود من که لذت بردم البته غم انگیزم بودا
در مورد صحبت های فرگوسن اون قسمتش برام جالب بود که گفت همون طور که از من حمایت کردید از سرمربی جدید هم حمایت کنید
امیدوارم این قهرمانی ها با اومدن مویس هم ادامه داشته باشه
نوه های فرگی رو باش
اون صحبتش هم جالب بود که گفت از همگی لذت بردم ولی از زنم رنج کشیدمباشوخی گفت ورزشگاه رفت رو هوا..همچین چیزی بود!
Thank u uncle alex
جدی جدی رفت.....
Last edited by rz21; 12-05-2013 at 21:12.
ویدئوی شروع بازی و تونل افتخار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویدئوی سخنرانی سر الکس:
این والپیپر رو هم ببینید... زیباست:
منبعش هم که خودتون میدونیدد... سایت رسمی باشگاه
فرگوسن در مصاحبه با اسکای اسپرتس : رونی درخواست کرده تا باشگاه رو ترک کنه و امروز هم نمی خواست بازی کنه
اون امروز بازی نکرد نه فقط به خاطر این که درخواست ترنسفر داده بلکه می خواست فکر کنه و تصمیم بگیره ---فکر می کنم ایده خوبی باشه
ما در خواست انتقالو رد کردیم... باید بره درموردش فکر کنه
Last edited by shakerifar; 12-05-2013 at 21:53.
ای بابا فکر میکردم رونی اخلاقش بهتر شده باشهیادم نمیره سال پیش میگفت : احمقانه ترین کاری که کردم درخواست جدایی از من یونایتد بوده!
انگار باز اون کار رو تکرار کرده!!!!
بازیکن منحصر بفردی هست در فوتبال جهان .. کلاس بازیش و سبکش رو فعلا کسی نداره ...حیف!!
سر الکس پس از این بازی گفت: «مطلقا هیچ متنی برای خواندن حفظ نکردهام! من تنها حرفهایم را به زبان میآورم و امیدوارم بتوانم بازگو کنم که این باشگاه فوتبال چه معنایی دارد.
این تشکری است از منچستریونایتد. نهتنها مدیران، نهتنها کادر پزشکی، کادر فنی، بازیکنان و طرفداران. بلکه تمام شما. این رویاییترین تجربه زندگی من بود. ممنونم.
بسیار خوشاقبال بودهام که توانستهام مربیگری برخی از بزرگترین بازیکنان این کشور را به عهده بگیرم. چه برسد به بهترین بازیکنان منچستریونایتد. تمامی این بازیکنان امروز نماینده خوبی برای باشگاه بودند. آنها به شکلی رویایی قهرمانی را کسب کردند. آفرین به بازیکنان.
بازنشستگی من به معنای پایان دوران زندگی من در این باشگاه است. من اکنون میتوانم از تماشای بازی آنها لذت ببرم نه این که همراه با آنها زجر بکشم. اما اگر به این موضوع بیندیشید... به آن گلهای دقایق پایانی، به آن بازگشتها، حتی شکستها، همه اینها بخشی از این باشگاه بزرگ ما بوده. از شما بابتش ممنونم.
همچنین میخواهم به شما یادآوری کنم که هنگامی که روزهای بدی را میگذراندیم همه پشت من بودند. تمامی بازیکنان از من حمایت کردند.کار شما طرفداران این است که کنار مربی جدیدتان باشید.
پیش از آن که اشکم جاری شود، میخواهم درباره پل اسکولز صحبت کنم که امروز بازنشسته میشود. او باورکردنی نیست. یکی از بزرگترین بازیکنانی است که تاکنون داشتهایم و پس از این خواهیم داشت.
همچنین میخواهم آرزو کنم دارن فلچر بهبودی و بازگشت سریعی داشته باشد.
برای بازیکنان تمامی موفقیتها را در آینده ارزو میکنم. شما میدانید چقدر خوب هستید. شما پیراهنی که به تن دارید را میشناسید و میدانید معنی اینجا بودن چیست. هرگز اجازه ندهید ناامیدی به شما غلبه کند. انتظار از شما همیشه پابرجا خواهد بود.»
Last edited by eman619rv; 12-05-2013 at 22:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)