یکم خوشبینانه باید نگاه کنیم که بتونیم با امثال نوری توی میانه میدان موفق بشیم . تیم همون درد همیشگی باهاشه . کسی نیست که مهاجمارو تغذیه کنه و رابط باشه بین دفاع و حمله . بازیکنایی که خریداری شده بیشتر بدرد تفکرات دفاعی میخورن تا نتیجه گرا ! درد کل فوتبالمونه که غیر مسئولا برا تیما تصمیم میگیرن . با این شرایط بهتره که فقط دنبال حذفی باشیم نه لیگ ! حالا تا صبح سردار بره شاعری کنه که من ال کردم بل کردم : چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان است ؟! چسبیدن به حواشی تیم و از اصل تیم دور موندن . حالا برید کل دنیا رو بگردین وقتی مدیریت نکنید و نتونین مشکلات تیم و نیازهای تیم رو رفع کنید هرچه پول رو هم حیف و میل کنین دوزار کارتون ارزش نداره سردار ! دیگه بدعت اعتراض و انداختن همه تقصیرا به گردن داور گذاشته شده و بهترین راه برای سر به توی برف کردنه ! ترکیب و تعویضها هم که دیگه تکراریه گفتنش . باز هم باید چشمون بره برا لیگ بعدی که مدیر تیم تیم رو ببنده و سرمربی نقش پررنگ کشک رو ارائه کنه . رفت و آمد کسایی که مهره سوخته بودن و حساب پس دادن و کسایی که میخوان با این تیم بزرگ بشن هم شده معضل دیگه تیم . بازی نفت کم یا حتی میشه گفت بی ستاره رو با این خریدای میلیاردیمون مقایسه کنیم میبینیم چه خیانتی کردن سران باشگاه در حق هوادارا
جو حاکم بر فوتبال دیگه هوادار باشگاهی نیست و هوادار فردی شده !!! تاسف داره که هر روز به جا اینکه هوادارا برن سر تمرینات و بازیا تیمشون رو تشویق کنن به سرپرستا و مدیرا و ... می پردازن !