تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 308 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بهزاد جان ده نفره تو زمین حریف خیمه زدن رو من حمله می دونم
    عکس اون رو هم دفاع
    که نه فقط بارها تکرار شد، جریان غالب بازی بود
    مخصوصا تا گل
    بعضی صحنه ها حتی یک بازیکن میلان هم برای پرس پاشو از نیمه جلوتر نمیزاشت

اینکه کدوم تیم به موقعیت برسه نتیجه چی بشه تغییری در سبک بازی ایجاد نمیکنه، میکنه؟
    مثل رئال پلگرینی که حریفاش رو روی ضدحمله چندتایی می کرد و به 100 و خورده ای گل رسید

حرف من کنایه به میلان نبود
    شرح نظر کوتاه قبلیم در رابطه با این بازیه
    که گفتم "منطقی بازی نکردیم"
    روزی که خوب نبودیم اصرار به حمله داشتیم
    نتیجه اش شد مشابه بازی اینتر

2. 14 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

دوستان اینجا خیلی راحت واژه ها رو نسبت به تیم های دیگه خرج میکنن .
    جهت اطلاع بگم که دفاع کردن و حفاظت از نتیجه در هر صورتی چیز کثیفی به شمار نمیاد .
    و اگر بارسا در حمله خوبه از اون طرف میلان در دفاع هنر خودش رو نشون داد .

اون تیمی که هنرش بیشتر از بقیه باشه برنده نتیجه میشه و میلان هم در بازی دیشب این رو بخوبی نشون داد .
    بارسا رو به عنوان تیم تکنیکی و هجومی میشناسن و بعضی درست یا غلط اون رو بهترین تیم جهان میدونن . پس از بهترین تیم جهان انتظار میره که بتونه سد دفاعی میلان رو بشکنه .
    اگر باسا نمیتونه همچین کاری بکنه مطمئن باشین ایراد از میلان نیست و بهتره در تیم خودتون و در بین بازیکنانتون دنبال مشکل بگردین .

و این رو هم یاد بگیرین که هر تاکتیکی یک ضد تاکتیک داره و ایتالیا یکی از تاکتیکی ترین لیگهاست و به این مورد خیلی بها داد میشه .
    در مورد مشکلات داوری هم که صحبت نشه خیلی بهتره ... !

دیدار ما بعد از بازی برگشت مقابل بارسا در نیوکمپ .
    موفق باشید.
    دوست من سوءتفاهم نشه برای میلانی ها...............

قصدم از این حرف به طرف تیمی نبود به نوع بازی کردنی که ممکنه هر تیمی بهش رو بیاره.........11 نفر برن رو خط دروازه دفاع کنن.

امیدوارم شما دوست میلانی ناراحت نشید....

4. 8 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

این کلیپ رو تو تاپیک CL هم گذاشتم ولی گفتم شاید بعضی ها فقط تو تاپیک خودمون فعالیت کنن واونجا نرن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
    خوشم میاد نظر ها چقدر عوض میشه
    بعد بازی اینتر : هند به این تابلویی ... واضح بود که هنده دیگه... انقد هندش ضایع بود داورم نتونست طرف بارسا رو بگیره
    بعد بازی میلان: هند؟ هند؟ هند چی؟ من که هندی چیزی ندیدم
    Last edited by Hatek; 22-02-2013 at 13:44.

6. 9 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

خبر خوب اینکه ابیدال بلاخره بعد از یکسال میتونه بازی کنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 11 کاربر از FC.Barcelona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رونی: مسی بهتر از رونالدو و بهترین بازیکن تاریخ است

سایت گل- وین رونی، مهاجم منچستر یونایتد، معتقد است لیونل مسی، بالاتر از کریس رونالدو، بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است. او معتقد است رونالدو بدشانس است که در زمانی که مسی همه چشم ها را به خود خیره کرده، بازی می کند.

رونی در گفتگو با خبرنگاران، گفت:" مسی و رونالدو دو بازیکن متفاوت هستند. اما فکر می کنم مسی شگفت انگیز است. فکر می کنم او بهترین بازیکن تاریخ است. پس باید بگویم که او بهتر از رونالدو است.

رونالدو اندکی بدشانس است زیرا در هر دوره دیگری، او می توانست همه جوایزی که اکنون نصیب مسی می شود را به دست بیاورد. به هر حال، این دو، دو نفر از بهترین های تاریخ هستند."

رونالدو که در سال 2009 از منچستر یونایتد به رئال مادرید پیوست، در 181 دیدار، 183 گل برای تیمش به ثمر رساند؛ در حالی که مسی در 366 بازی، 301 بار برای بارسا گلزنی کرد.

تام کلورلی، دیگر بازیکن منچستر یونایتد هم در مورد ستاره سابق شیاطین سرخ گفت:" من هرگز در کنار رونالدو بازی نکردم. مسی و رونالدو دو بازیکن متفاوت هستند اما اگر قرار باشد یکی از آنها را انتخاب کنم، رونالدو را ترجیح می دهم."

جانی اونز، مدافع منچستر یونایتد هم رای به برتری رونالدو داد:" مقایسه آنها دشوار است زیرا این فرصت را نداشتم که مسی را هر روز ببینم؛ در حالی که چنین دورانی را با رونالدو داشتم.

وقتی رونالدو اینجا بود، من برای یک فصل در تیم اصلی بودم و با توجه به کیفیتی که او داشت، نمی توانم انتخاب دیگری از بین این دو داشته باشم. به همین خاطر رونالدو را انتخاب می کنم."

Manchester United striker Rooney: Messi is the best ever

10. 12 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

من هم از طرف جماعت میلانی از شما خواهشمندم یک بار دیگه بازی رو نگاه کنین و به من بگین پاسکاری عرضی در حال حاضر به معنای حمله کردنه ؟!
    و از همه مهمتر به موقعیت های خلق شده روی دروازه دو تیم یک نگاه گذرا داشته باشین و ببینید که چه تیمی واقعا موقعیت خلق کرده .

دوستان اینجا خیلی راحت واژه ها رو نسبت به تیم های دیگه خرج میکنن .
    جهت اطلاع بگم که دفاع کردن و حفاظت از نتیجه در هر صورتی چیز کثیفی به شمار نمیاد .
    و اگر بارسا در حمله خوبه از اون طرف میلان در دفاع هنر خودش رو نشون داد .

اون تیمی که هنرش بیشتر از بقیه باشه برنده نتیجه میشه و میلان هم در بازی دیشب این رو بخوبی نشون داد .
    بارسا رو به عنوان تیم تکنیکی و هجومی میشناسن و بعضی درست یا غلط اون رو بهترین تیم جهان میدونن . پس از بهترین تیم جهان انتظار میره که بتونه سد دفاعی میلان رو بشکنه .
    اگر باسا نمیتونه همچین کاری بکنه مطمئن باشین ایراد از میلان نیست و بهتره در تیم خودتون و در بین بازیکنانتون دنبال مشکل بگردین .

و این رو هم یاد بگیرین که هر تاکتیکی یک ضد تاکتیک داره و ایتالیا یکی از تاکتیکی ترین لیگهاست و به این مورد خیلی بها داد میشه .
    در مورد مشکلات داوری هم که صحبت نشه خیلی بهتره ... !

دیدار ما بعد از بازی برگشت مقابل بارسا در نیوکمپ .
    موفق باشید.
    اینجا به تیمی توهین نشده فقط از تاکتیکشون صحبت شده!!!
    همونجوری که خیلی از واژه هارو جاهای دیگه و کسایه دیگه به کار میبرن!!!
    در مورد میلانم باید گفت حق با شماست من خودم با این صحبتتون موافقم که دفاع دلیل بد بودن یه تیم نیست و مشکل از خود بارسا بوده که نتونسته دفاع لایه ای میلان رو باز کنه!!
    بچه ها فقط دارن اگر هارو میگن و مطمئنا نمیشه گفت نباید یه تیم دفاع کنه اصلا دفاع جزو فوتباله!!!!

به قول شما بعد بازی برگشت میبینیمتون!!
    Last edited by runner; 22-02-2013 at 19:58.

12. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

شاید بهترین خاطره‌ای که از جبران شکست در بازی رفت لیگ قهرمانان از نسل حال حاضر بارسلونا داشته باشیم، همان جبران شکست 2-1 در زمین آرسنال باشه، ولی نیوکمپ بازگشت‌های خاطره انگیزی توسط بارسلونا را شاهد بوده:

بزرگ‌ترین بازگشت رویایی که هیچ وقت فراموش نخواهد شد لیگ قهرمانان 1999-2000 بود که در بازی رفت بارسا با نتیجه 3-1 در مقابل چلسی شکست خورد. در بازی برگشت بارسلونا با گل‌های ریوالدو (2)، فیگو، کلایورت و گارسیا با نتیجه 5-1 چلسی را شکست داد. (تنها گل چلسی هدیه هسپ دروازه‌بان بارسا به این تیم بود)
    عکس زیر هم مربوط به همین بازی میشه که بارسا به یک پیروزی 2-0 برای صعود نیازمند بود.

جام یوفا 77-78:
    بارسا در بازی رفت در زمین ایپسویچ 3-0 شکست خورد، ولی در بازی برگشت با گل‌های کرایوف و رکساچ 3-0 پیروز شد و در ضربات پنالتی صعود کرد.

جام اروپا (لیگ قهرمانان) 85-86:
    بارسلونا در نیمه نهایی 3-0 مغلوب گوتنبرگ شد، ولی در بازی برگشت و در نیوکمپ با هت تریک آلونسو 3-0 حریف خود را مغلوب کرد تا باز هم در ضربات پنالتی به مرحله بعد صعود کنه

لیگ قهرمانان 93-94:
    بارسا در مقابل دیناموکیف 3-1 شکست خورد، ولی در بازی برگشت 4-1 به پیروزی رسید

و جالب‌تر این که میلان هم پیش از این سابقه دریافت 5 گل در مقابل بارسلونا را داره.
    فصل 1959-60، بارسلونا با نتیجه 5-1 میلان را شکست داد. البته در اون فصل بازی رفت در ایتالیا هم با برتری 2-0 بارسا همراه بود.

البته میلان هم در طرف مقابل سابقه از دست دادن موقعیت‌های خوب را زیاد داره، فصل پیش در بازی رفت 4-0 آرسنال را شکست داده بودند ولی در بازی برگشت در یه نیمه 3 گل خوردند و شاید اگه مهاجمان آرسنال بیشتر دقت کرده بودند نتیجه دیگری رقم میخورد

فینال میلان لیورپول هم هیچ‌وقت فراموش نمیشه که میلان 3-0 در یک نیمه از لیورپول پیش افتاد ولی لیورپول هر 3 گل خورده را جبران کرد و در ضربات پنالتی میلان را شکست داد.
    ولی شاید از این بازی‌ها جذاب تر بازی میلان - دیپورتیو در فصل 2003-04 باشه
    در این فصل میلان در بازی رفت با نتیجه 4-1 دیپورتیو را شکست داد ولی در بازی برگشت و در اسپانیا دیپورتیو در یک بازگشت رویایی 4 گل به میلان زد تا به عنوان تیم صعود کننده به مرحله بعد صعود کنه

ساندرو راسل (رئیس باشگاه) امروز با رئیس جمهور اسرائیل در تلاویو ملاقات کرد. همچنین راسل پیشنهاد داده که اگه هر دو دولت فلسطین و اسرائیل قبول کنن، یه مسابقهء دوستانه بین بارسا و منتخب بازیکنان فلسطینی و اسرائیلی برگزار بشه.

Last edited by runner; 22-02-2013 at 20:43.

14. 13 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

فرکی سرمربی فولاد خوزستان : " تمام دنیا از باخت ما خوشحال می شوند."
    حتما مطلع هستید که شگفتی ساز این فصل لیگ ایران این تیم هست و در رده 4 جدول لیگ قرار داره.
    و متاسفانه این حقیقت تلخ رو بیان میکنه که اگه زیاد ببری بقیه ازت بدشون میاد و شاید از تو متنفر بشن
    !
    و حالا میبینیم که تیم بارسا میبازه و از بالا و پایین و چپ و راست و شرق و غرب همه خوشحال می شن.
    یادمون نره که یک برد نشان از بهتر بودن تیمی نیست و یک باخت هم چیزی از ارزش یک تیم کم نمیکنه...

16. 10 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب راسل اعلام کرد که تیتو در بازی برگشت هم روی نیمکت نیست
    واقعا شانسلونا هستیم دیگه انبوهی از خوش شانسی در این دو ساله گریبان تیم رو گرفته و اونقدر هم بهمون علاقه داره این جناب خوش شانسی که انگار حالا حالاها مهمونمونه

امیدوارم هر چیزی که تیم در زمان تیتو به دست آورد و به خوبی ازش دفاع کرد رو به یکباره از دست ندیم
    امیدوارم خبرهای خوب برای بارسا هم کم کم از راه برسن
    مثل بازگشت ابیدال که بی صبرانه منتظر دیدن بازیش هستم و فکر میکنم دیدن بازی آبیدال به اندازه یک قهرمانی من رو راضی و خوشحال کنه

18. 11 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

ژاوی هرناندز: «حذف میلان کار سختی است، اما ما می توانیم این کار را انجام دهیم».

ژاوی اقرار کرد که بارسا می بایست در نیمه دوم در سن سیرو محکم تر بازی می کرد. با وجود شکست 2-0 مقابل میلان، ژاوی هنوز به فرصت تیم برای صعود به دور یک چهارم نهایی خوش بین است. او احساس می کند که اگر این نسل طلایی یک اتفاق در کارنامه خود کم داشته باشد، آن یک بازگشت تاریخی و حماسی است.

ژاوی هرناندز حالت عمومی کمپ تیم را بعد از باخت 2-0 مقابل میلان در سن سیرو توصیف کرد. او در کنفرانس مطبوعاتی پنجشنبه گفت: «ما می دانستیم که بازی سختی خواهد بود. اما هنوز 90 دقیقه در نوکمپ مانده است و هر چیزی ممکن است. ما میتوانیم این کار را انجام دهیم». او همچنین اضافه کرد که: «ما نیاز داشتیم تا در نیمه دوم قوی تر بازی کنیم ... اشتباهات در لیگ قهرمانان اروپا گران تمام می شود».

انتقاد از عملکرد تیمی

او درباره ی اشتباهات تیم در برابر میلان گفت: «ما قادر به استفاده از فضاهای ایجاد شده نبودیم. شاید بهتر بود شوت زنی از پشت محوطه را امتحان می کردیم ... باید با شناخت نحوه ی پخش شدن بازیکنان آنها در زمین، موقعیت ایجاد می کردیم ... لازم است این اشتباهات را تصحیح کنیم و به شدت تمرین کنیم تا از سد میلان بگذریم».

خوشبینی ژاوی

ستاره میانه میدان بارسلونا هنوز به بازی برگشت امیدوار است: «آنها از دستاوردشان به خوبی حفاظت کردند و این کار را حتی بیشتر از بازی رفت، در نوکمپ انجام خواهند داد. اما چیزی که این تیم در 4 سال گذشته بارها به آن دست یافته است، افتخارات تاریخی است. آن چیزی که ما به دنبال آن خواهیم بود، یک بازگشت حماسی است... ما مالکیت توپ را خواهیم داشت و زمین نیز در شرایطی عالی خواهد بود. بارسا به کنترل توپ با دست مانند آنچه در سن سیرو اتفاق افتاد نیاز نخواهد داشت. ما تغییر خواهیم کرد اما باید مراقب ضد حملات باشیم و برای هدفمان بجنگیم».

خبر بازگشت آبیدال

گذشته از بازی در برابر میلان در سن سیرو ، ژاوی همچنین در باره ی خبر بازگشت اریک آبیدال گفت: «این بهترین خبر سال است. امروز روز خوبی نبود . اما تماشای آبیدال در حال تمرین ، یک سرمشق برای ورزش و برای زندگی خواهد بود. این بهترین خبری است که ما می توانستیم داشته باشیم».

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: محمد هادی فارسی / FCBarcelona.ir

20. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •