من سیستم خودم قوی هست ولی جالبه که روی یه سیستم ضعیف تر تست کردم دیدم نصب شد
من سیستم خودم قوی هست ولی جالبه که روی یه سیستم ضعیف تر تست کردم دیدم نصب شد
دی وی دی رامت سالمه؟
خوب بازی رو با دی وی دی رام اون سیستم ضعیفه کپی کن توی فلشی چیزی بعد بیار بریز توی سیستم خودت و نصب کن
اگر باز هم مشکل داشتی یا ویندوز رو آپدیت کن یا ویندوز رو عوض کن چون اگر از دی وی دی رام نباشه از ویندوزتون هستش
دوستان نسخه بازی من 1بار میتونم بازی کنم سر لود فیلمای اول باز ی تو مهمونی گیر میکنه میام از بازی بیرون دوباره اجراش میکنم اینترو که میزنم سر لود عکسا گیر میکنه کسی علتشو میدونه؟
سلام .
واسه منم نصب نمیشد ولی وقتی کپی کردم راحت نصب شد.اما اجرا نمیشه.
اینم ارورش:
the dynamic library gsrld.dll failed to load .please confirm that;
1 the file was copied over the same folder as the cracked executable
2 the anti virus software is not flase-detecting the file (in which case white -list the folder/file)
چه باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تشکر
من که نفمیدم باید کدوم کرک بریزم واسه ارور کانکشن بدبختی یکی نیست جواب بده
درود بر شما دوتا سوال این بازی چند مرحله اس؟ (Chapter) آپدیت های جدیدتر بازی که حدود 800 مگ حجم دارند شامل چه چیزهایی میشه؟
Last edited by borhan_3010; 23-11-2012 at 13:09.
در ویندوز 8 به خوبی بازی کنید
دوستان با این آپدیت جدید و کرکش که بالاخره منتشر شد، در ویندوز 8 می تونید به راحتی بازی کنید :
آپدیت 1.0.0.81 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرک 1.0.0.81 ریلودد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
یه سوال در مورد مکس پین 3 داشتم ببین می تونید راهنماییم کنی؟
من بازی رو ریختم بعد آپدیت 1.0.017 (همون اولی ) بعد بازی راحت اجرا شد اما دیدم آپدیت قدیمییه رفتم سراغ 1.0.0.56 و کامل هم کرکش و هم آپدیتش و هم پروفایلش رو کپی کردم که با اینکار بازی روی صفحه اول که نوشته max payne 3 گیر کرد.
بعد اومدم دوباره همون کارهای اولی دوباره کردم به این امید که شاید اجرا شه که البته اون قسمت قبلی که گیر کرده بودم رو رد کرد ولی بعدش یه صفحه اومد نوشت unable to connet و هیچ
حالا چیکار کنم بتونم بازی رو دوباره راه بندازم. خواهشا نگید که باید از سر نو نصبش کنم
این اخطار ( unable to connet ) مربوط میشه به کرک بازی تون دوست عزیز ..... شما کرک های مختلفی رو امتحان کنید .... چون خودم خیلی وقته بازی کردم الان کرک دم دست ندارم .... شما کرک های مختلف رو امتحان کنید اگه نشد خودم کرکمو برات میزارم ...
موفق باشی .
دمت گرم خیلی آقایی.....
Last edited by saeed_piero; 06-12-2012 at 12:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)