برا من که لایسنس ارسال نمیکنه
لینک دانلود نسخه ی 2016 نصب آنلاین رو ارسال میکنه که به مدت 6 ماه لایسنس داره
نمیدونم شاید با من مشکل داره![]()
برا من که لایسنس ارسال نمیکنه
لینک دانلود نسخه ی 2016 نصب آنلاین رو ارسال میکنه که به مدت 6 ماه لایسنس داره
نمیدونم شاید با من مشکل داره![]()
برای موبایل جایی هست سریال 6 ماه بدن؟
یک خبر خوب
لایسنس اصلی برای موبایل سکیوریتی اندروید با 50 درصد تخفیف به قیمت 12500 تومن در نمایندگی رسمی بیت دیفندر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Captain; 28-09-2015 at 00:53.
با سلام خدمت دوستان من اینترنت سکسوریتی bitdefender 2016 را نصب کردم و لایسنس 6 ماهه داده بهم ایا مثل
برنامه اصلی کار میکنه یا چطوری 6 ماهه رایگان داده ؟
من قبلا از کاسپرسکی استفاده میکردم و واقعا عالی بود ایا بیتدفندر هم خوب کار میکنه ؟
با تشکر
درود
لاینسسی که شما بعداز ساخت اکانت در Centeral.Bitdefender ثبت کردید کاملا قانونی بوده و با بروزرسانی انتی ویروس مشکلی پیش نمیاد.
درنسخه جدید قابلیت Ransomware Protection اضافه شده که فایلهای سیستمی شما رو محافظت میکنه،همچنین دیواره اتش انتی وروس ازنو بازسازی شده و بیشترازقبل با ویندوز جدید سازگاری داره.البته همچنان مصرف منابع سیستمی بالاست و باعث افت سرعت پی سی تون میشه.![]()
سلام من نسخه ی تریال اینترنت سکوریتی بیت رو نصب کردم و زدم که آپدیت بشه . پیغامی برای آپدیت امضاهای ویروس و برنامه داد که زدم آپدیت بشن . حالا مشکل من اینجاست که گفته بودین حجم آپدیت های بیت بالاست ولی برای من که خیلی سریع آپدیت شد !!! از کجا بدونم واقعا آپدیت شده و مشکلی نیست ؟ توی بخش events هم نوشته آپدیت ها موفقیت آمیز بوده !!! در ضمن مشکل من اینه که فکر میکنم به خاطر باگ و این چیزا آپدیت ها رو درست نیمیگیره !!! چون یه بار کلیک میکنم و آپدیت نیست و یکبار دیگه کلیک میکنم آپدیت هست . دقیقا پشت سر هم . کلا حجمی که دانلود شده تا حالا برای آپدیت زیاد نبوده !!! کسی در این رابطه تجربه ای داره ؟
Last edited by jimrako; 15-10-2015 at 10:10.
سلام
مشکلی نیست داداش خیالت راحت
آپدیتهای virus signatures بیت به صورت compressed و فشرده هستش و میزان ترافیکی که صرف دریافت آپدیتها میشه کمتر از میزان اعلام شده توسط آنتی ویروسه
فقط آپدیتهای مربوط به خود محصول دقیقا مطابق با حجم ذکر شده دریافت میشوند .
ممنونم ! به دلیل حجم زیاد برنامه و اینکه online installer بوده و به جرات میگم سه بار موقع نصب ارتباط قطع شد قابلیت ادامه دانلود و نصب رو هم که نداره . 700 مگ پرید به همین راحتی !!!! offline installer مربوط به internet security رو نصب کردم و اتفاقی که افتاد این بود که واقعا باگ داشت !!! مثلا توی بخش event پیغام میداد برنامه آپدیت شده و من اون متن رو میخوندم ولی به عنوان خوانده شده قبول نمیکرد و صد بار بهم اعلام میکرد که بله یک رویداد جدید رخ داده . یکبار کلیک میکرد آپدیت بود و یکبار کلیک میکردم آپدیت نبود . دقیقا پشت سر هم . این یعنی باگی چیزی هست . تازه مشکل اینه که وقتی آپدیت میکنیم مثلا نمیگه آپدیت چه شماره ای هست و الان نسخه ی امضای ویروس ها چند شده تا آدم بتونه جایی چک کنه و ببینه واقعا آپدیت انجام شده یا نه !!! یه چیزی مثل eset که راحت میشد دید آخرین آپدیت ارائه شده چه ورژنی هست . ( توی سایتش میشد دید شماره داشتن ) و ورژن آپدیتی که روی برنامه ی ما هم هست چیه و اگر یکی بودن خیالمون راحت بود که آخرین آپدیت رو داریم . توی بیت فقط نوشته چقدر قبل تر برنامه آپدیت شده . نسخه ی total security 2016 رو به صورت offline installer دانلود کرد و بعدش که روش کلیک کردم باز شروع کرد به دانلود کردن برنامه !!! product آپدیت . اون هم بسیار حجیم و زمان بر . اون هم باز بدون قابلیت ادامه !!! خب شاید مشکلی توی سرور و یا اینترنت ما پیش بیاد . به نظر من شرکتی که کار رو برای کاربرهاش راحت نکرده و برنامش باگ داره و این اتفاقات و خودش یعنی واقعا نمیدونه به آدم احساس نا امنی دست میده با این مشکلات و باگ ها ؟!!! یعنی فقط باید با دیدن نتایج تست های آنتی ویروس ها توی اینترنت احساس امنیت کنیم ؟!!!! من که احساس امنیت نکردم و احساس کردم انتخاب خوبی نیست ! برای همین لایسنس یکساله kasper خریداری کردم و الان دارم استفاده میکنم .
موافقم
بیت دفندر فقط دیتابیس قوی داره. همین
خواهش میکنم
با این وضعیت داغون و نامناسب اینترنت این مساله ممکن بود در هنگام نصب هر آنتی ویروس دیگری نیز رخ میداد . وقتی کیت نصب آفلاین وجود داشته باشه چرا از online installer استفاده کنیم
مورد بعدی شما کافی بود روی icon tray بیت در نواروظیفه راست کلیک میکردین و about را انتخاب میکردید تا ورژن virus signatures و موتور برنامه را مشاهده کنید
ظاهرا شما نسخه 2016 را نصب کردید که یه تعدادی باگهای مختلف درش وجود داشته که البته دوستان اعلام کردن بسیاریش با آخرین آپدیت برطرف شده
بهتر بود که نسخه 2015 که کاملا پایدار و بدون کوچکترین باگ یا مشکلی هست را نصب میکردین
به هر حال کسپر هم آنتی ویروس فوق العاده خوبیه و در مجموع خیلی با بیت تفاوتی نداره .
موفق باشید .
Last edited by peyman_2012; 16-10-2015 at 08:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)