تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 396 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام به همه . یه نفر جواب سواله منو بده لطفا. الان بازی اومده ارجینالش ؟ یعنی میشه خرید ؟ الان دوستانی که دارن بحث میکنن سر اینه که از اینترنت دانلود کنن و از سایت کرک بگیرن بازی کنن ؟یعنی منظورم اینه چرا نمیرن نسخه اصلی بگیرن که همین امروز بازی کنن ؟ ببخشید اگه خیلی مبتدیانه سوال پرسیدم به هر حال سواله دیگه ممنون میشم جواب بدید

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه . یه نفر جواب سواله منو بده لطفا. الان بازی اومده ارجینالش ؟ یعنی میشه خرید ؟ الان دوستانی که دارن بحث میکنن سر اینه که از اینترنت دانلود کنن و از سایت کرک بگیرن بازی کنن ؟یعنی منظورم اینه چرا نمیرن
    نسخه اصلی بگیرن که همین امروز بازی کنن ؟ ببخشید اگه خیلی مبتدیانه سوال پرسیدم به هر حال سواله دیگه ممنون میشم جواب بدید
    به این دلیل که برای اورجینالش کلی باید پول بدن ( فکر کنم حداقل 80 تومن).

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

فکر کنم حداقل 80 تومن
    با این وضعیت قیمت دلار (الان به 2970 تومن رسید!) از 80 تومن خیلی بیشتر میشه!

4. این کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

منظور از ارجینال یعنی بازیو دانلود کنیم و بعد cd Key بگیریم؟؟؟؟ یا جایی هست که cd اصل بازیو داشته باشه یا وارد کرده باشه؟اگر هست از کجا میشه گرفت؟(برای pc )

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

cd اصل و این حرف ها الکیه . موضوع اصلی سریال نامبری است که به شما اجازه میده وارد شبکه بشین و با بقیه کاربران بصورت آنلاین رقابت کنین

7. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

cd اصل و این حرف ها الکیه . موضوع اصلی سریال نامبری است که به شما اجازه میده وارد شبکه بشین و با بقیه کاربران بصورت آنلاین رقابت کنین
    اون که آره ولی منظورم اینه که مثل اروپا اینجا جایی هست که بدون نیاز به کرک بری cd به اصطلاح original رو بگیری بازی کنی؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

سلام
    اقا من الان از سایت dl4all همین فیفا رو دانلود کردم. 9 گیگو خورده ای بود. نوشته بود FIFA13 Origian Rip الان دانلود کردمش. منظورش از Origian Rip چیه؟ یعنی بازی از رو اورجینال کپی شده؟ اگه بخواین لینکشم بهتون می دم. بعد اینکه دانلود کردم توو بازی نمی ره. یعنی مشکل از کرکشه؟ یعنی باس صبر کنم کرکش بیاد؟

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چقدر خوبه که این مد BAL در قالب Career Mode به بازی برگشته و انصافا هم به یه career تبدیل شده و از اون حالت ضعیفش در اومده. من با بارسا شروع کردم ولی منو قرضی دادن به خرز تو دسته 2 البته اینطوری خیلی واقعی تر و قشنگ تره و با قدرت پایین اوایل بازیکن هم میشه بین تیمهای ضعیف رقابت کرد.

ولی این سیستم کنترلی جدید به نظرم زیادی اغراق شده س! به خصوص وقتی Ultimate Team می خوای بازی کنی که بازیکنا ضعیفن واقعا رو اعصاب میره!

نبود نیوکمپ هم که هیچی

البته لذت بازی با ساختن چهره تو سایت EA واقعا یه چیز دیگه س. گرچه دقیق در آوردنش کمی سخته و دقت می خواد ولی نتیجه ش خیلی قابل قبوله
    Last edited by FCBarcelona.ir; 30-09-2012 at 13:10.

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

من بازی رو از yasdl دانلود کردم و کرک نداره می شه کرک این بازی رو برام بذارید؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اون که آره ولی منظورم اینه که مثل اروپا اینجا جایی هست که بدون نیاز به کرک بری cd به اصطلاح original رو بگیری بازی کنی؟؟
    برای نسخه PC که فکر نکنم همچین جایی وجود داشته باشه و اگر هم باشه من خبر ندارم . اکثر بازی ها رو دانلود میکنن و میفروشن و بعد اگر خواستین میتونین سریال اورجینال رو تهیه کنین .
    چیزی که برای اون کمپانی مهمه سریال اصلی است .

من بازی رو از yasdl دانلود کردم و کرک نداره می شه کرک این بازی رو برام بذارید؟
    کرک بازی هنوز منتشر نشده . باید صبر کنین

13. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •