من داخل پرشین تولز و موبایلستان از اونایی که لوازم جانبی میفروشند امار گرفتم گفتند 800 900.!!!!!
ولی یکی از دوستان میگفت نمایندگی فکر کنم کامتل عوض میکنه 450 500 میگیره..
کسی اطلاع دقیق نداره؟
من داخل پرشین تولز و موبایلستان از اونایی که لوازم جانبی میفروشند امار گرفتم گفتند 800 900.!!!!!
ولی یکی از دوستان میگفت نمایندگی فکر کنم کامتل عوض میکنه 450 500 میگیره..
کسی اطلاع دقیق نداره؟
دوستان.. ممنون میشم راهنمایی کنید.
آیا این شخصیت عمه هم دارد...
تو اون روحت رضا... این همه با شور شوق به هوای 1400 و خورده ای پاشدیم اومدیم تهران هیجا کمتر از 1530 پیدا نمیشد. گری 1510 .
آخرش 1550 با سامتل خریدم سفید...
دوستان یه کیفی یا گاردی هست براش بگیرم که اگه افتاد نشکنه؟
راستی این آپدیت رسمی 4.1 کی برا خاورمیانه می یاد؟
اینجا کسی با وان ایکس کار کرده؟ تو اس هاش می شه غیر از گرفتن گزارش تحویل گزارش خوانده شدن هم گرفت!!!!
برا اس 3 همچین برنامه ای هست؟
Last edited by رضا جنگنده; 01-12-2012 at 19:52.
اون زمانی که تو توی راه بودی. من تو راه خرید بودم. 100کم آوردم 250رفت روش : ))
کی دقیقا این قیمتا بود؟
آل عزیز میده 1530... سامتل تو علاالدین قیمتش با، بدون گارانتی یکی بود ولی دیجی 1620 میده با سامتل رو. ماکه آخر نفهمیدیم.
رضا یه کارکرده تمیزشو بخر تو که گوشی دستت نگر نمیداری پولتم حروم نمیشه....
برای اس ام اس از برنامه handcent sms استفاده کن . من به بقیه دوستان هم پیشنهاد استفاده ازش رو می دم
غوغا میکنه این نرم افزار . توی پیام ها گزارش ارسال ، گزارش تحویل ، ارسال گروهی ، تغییر قالب پیام ها به شکل آیفون یا طرز دیگری ، چندین نمونه آیکون برای نشان دادن ارسال یا تحویل پیام ، تغییر دادن رنگ و اندازه فونت و قالب و پس زمینه و بالن پیام های دریافتی و ارسالی به صورت جداگونه ، نشان دادن هشدار اس ام اس به صورت popup روی صفحه اصلی یا lock screen ، نشون دادن متن پیام روی همون صفحه اصلی و قفل کردن پیام های لازم و ....( واقعا این 3 نقطه رو داره )
حتی اگه یه پیامی رو به چندین نفر بفرستید و ناگهان آنتن قطع بشه در اولین فرصتی که آنتن داشته باشه خودش پیام ها رو میفرسته بدون اینکه از شما سوالی بپرسه
حتما نصبش کنید . اگه خوشتون اومد به راحتی پاک میشه و هیچ ضرری هم نداره .
نزدیک 460،000 دانلود داره توی گوگل پلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت الان چنده ؟؟؟؟
اون زمان که من خواستم بخرم دلار روی 2800 اینا میچرخید
تا ما انگشت گذاشتیم روش. بازار شکست : ))
بله دقیقا همینطوره که شما میگی ... خیلی برنامه خوبیه ولی یه سوال دارم .... زمانیکه برام SMS میاد و وقتی با هند سنت مسیج رو میبینم (یا جواب میدم یا هرچی...) بعد که گوشی رو قفل میکنم باز چراغ آبیه چشمک میزنه که مسیج نخونده دارم که کاره برنامه میسج خوده گوشیه . اوونو چجوری میتونم غیر فعالش کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)