عربیه خیلی بهتره. لامصب وقتی گل زده میشه این گذارشگر میترکونه![]()
عربیه خیلی بهتره. لامصب وقتی گل زده میشه این گذارشگر میترکونه![]()
گذارشگر ژاپنی برا دانلود نیست ؟؟؟
من زبون ژاپنی خیلی دوست دارم ...
دوستان من مشکلم با pes 2013 حل نشد همون که وسط بازی خارج میشد.نسخه اسکیدرو هست مال من.
چند از دوستان لطف کردن چند تا راه پیشنهاد دادن منم انجام دادم ولی حل نشد.به نظرتون دیگه راهی به جز نصب crash fix نیست؟
بابا من تو 12 با مسي 10 تا بازيكن حريف رو به راحتي دريبل ميكردم ولي تو 13 خيلي بشه 3 تا بتونم رد كنم.
كراسينگ بازيكنا تو 13 خيلي داغونه طرف جهت بخواد عوض كنه شب شده....
کسی نمیدونه گزینه boots boosting switch تو اخرین پچ pesedit واسه چیه؟ باید enable باشه؟
دوستان سلام
pes من نسخه RELOADED هست همراه با پچ pesedit مشکلی که دارم تو مستر لیگ موقعی که می خوام برم بازیکن بخرم رو بعضی بازیکنها که میرم مثل دروگبا و ... از بازی میپره بیرون!
لطفا اگر کسی می تونه راهنمایی کنه ممنون می شم
FIX پچ 1.2 رو دانلود کن مشکلت حل میشه
چطور میشه سیو اتوماتیک رو غیر فعال کرد؟
ضمیمه کردم برات 1.1 گیگ حجمشه
+
کامران واقعا ممنون از گزارشگر ترکی واقعا باحاله خیلی کیف می کنم اگه خودتم دانلود نکردی بیا شرکت بدم بهت من ریختمش روی اکس باکس فقط ای کاش کونامی فایل رسمی گزارش ترکی رو ارائه کنه این مودینگ شده و حتما باید روی انگلیسی کپی و جایگزین بشه
ایشته موتیش بیر گول آتیور دی:
واقعا حرفای جالبی می زنه میگه همه فکر کردن توپگل میشه ولی خود توپ اصلا فکر گل شدن توی سرش نبود توی این صحنه خیلی باحاله این زبون ترکی استانبولی
راستی بچه ها دیتا پک 2 هم فردا نه پس فردا ریلیز میشه به گوش باشید
ویرایش...
اینم از اسپانیش جونم
اینم که ژاپنی توی ضمیه خدمت دوستان فقط فایل تورنت هستش با تورنت دانلودش کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Spaniuly; 09-10-2012 at 13:15.
اسبانیولی جان من منتظر تحلیل نازت از این بازی هستم...نظرت چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)