دوستان میشه یکی به سوالای من جواب بده خیلی مهمه لطف کنید به هر دو سالام جواب بدین ممنون میشم
دوستان میشه یکی به سوالای من جواب بده خیلی مهمه لطف کنید به هر دو سالام جواب بدین ممنون میشم
آقا شما سرعتتو کردن 64 .منو چی میگی که شاتل چون دانلود شبانم مثلا 500 مگ بود برد تو بلک لیست سرعتمو کرد 10.اونم سرویس 1024. من 5 - 4 روز مخابرات گرفتم ولی سرعتی که شبا میبینم اگه شاتل داشتم تو خوابم نمیدیدم. یک مشکل دیشب داشتم که اونم تقصیر خودم بود
دوست عزیز مخابرات تا اونجایی که من میدونم 2 تا تعرفه داره تعرفه قدیم یا نا محدود که 512 16 گیگ ترافیک داره ماهی 16 تومن. یکی تعرفه جدید که همه سرویسا 2 گیگ ترافیک دارن .فکر کنم 512 ماهی 13 تومن میشه. تا اونجایی که میدونم شبانه برای هر 2 تا تعرفه رایگانه.سرعت همه سرویسای تعرفه قدیم(نا محدود) رو 4 مگ بسته شده .تفاوت فقط برای حجم ترافیکشونه.نمیدونم برای جدیدم همینطوره یا نه.تو اینترنت هیچی از قیمت پیدا نمیکنی الکی نگرد.برو مرکز مخابراتی که قراره بهت adsl بده درسته کارمندای مخابرات هیچی نمیدونن .ولی قیمتا رو دارن . در ضمن میتونن بهت بگن نا محدودو اون مرکز ارائه میده یا نه
سلام
دوستان بابلی مخابرات هنوز سرویس های قدیم 256 8 گیگ رو می فروشه یا همه تغییر کرده به 2 گیگ؟! من 1 ماه پیش سرویس و تمدید کردم امروز اعمال شده ولی با همون ترافیک دو گیگ در حالی که من پول 256 8 گیگ داده بودم!
ممنون که جواب دادینچند تا سوال دیگه اگه بخوام 128 بگیرم چی چقدر هزینه اش میشه در مورد این موضوع که یکی از دوستان هم شهریم (شاهی) که گفته بود که 6 ماهه و 1 ساله میدن الانم همین طوره؟!!
ممنون به وسوالم جواب دادین یه سوال دیگه من بچه قائم شهر هستم یکی از دوستان که همشهریمه تو این تایپیک گفته بود که قائم شهر سرویس 6 ماهه و 1 ساله میده میخواستم بپرسم الانم همین طوره؟ و اینکه برای 128 هم 6ماهه و 1 ساله داره یا ماهانه هم میدن تشکر
ممنون به وسوالم جواب دادین یه سوال دیگه من بچه قائم شهر هستم یکی از دوستان که همشهریمه تو این تایپیک گفته بود که قائم شهر سرویس 6 ماهه و 1 ساله میده میخواستم بپرسم الانم همین طوره؟ و اینکه برای 128 هم 6ماهه و 1 ساله داره یا ماهانه هم میدن تشکر
تا جایی که من می دونم و احتمالا دوستان می دونن( چون کارمند مخابرات نیستیم که ریز جزئیات و بدونیم) مخابرات 2 تعرفه داره. محدود و نا محدود.
نا محدود حجم ترافیک زیاد داره( 512 ترافیک 16 گیگ داره) و شر(shear) نیست. که این نکته خیلی مهمه. اگه شر باشه سرعت شما حتما میاد پایین چون با 10 نفر شر میکنن.
تفاوت پول محدود با نا محدود زیاد نیست ولی نا محدود سرعتش خیلی بالاست.
البته این اطلاعات واسه 2 ماه پیش بود که من می خواستم بیام مخابرات و جمع کرده بودم.
واسه اینکه خیالتون راحت بشه یه سر برید تا مخابرات و اطلاعات به روز دریافت کنین
با این اوصاف اگه نامحدود که طرح قدیمه رو بگیرم بهتره چون سرعت بالاتری داره از دوستان اگه کسی هست که طرح جدید رو گرفته بگه که سرعتش چه طوره مثل طرح قدیم هست؟فردا اگه شد میرم یه سر به مخابرات میزنم راستی من تو روستامون یه مخابرات داریم چند وقت پیش از کنارش رد شدم جلوی در مخابرات تبلیغ adsl یه شرکت دیگه زده بود فکر کنم شاتل بود دقیق نمیدونم.به نظر شما مخابرات مرکزی برم یا مخابرات روستامون هم میشه آخه خیلی بی در و پیکره و یه کار ساده که وصل کردن تلفنه رو طول میدن؟دوستان قائم شهری اگه هستن نظر بدن.
دوست عزيز اونجا اصن اي دي اس ال نميدن بايد بري مخابرات مركزي حالا هر جا هست چون منم مركز مخابرات دمه خونمون رفتم گفت بايد بري شهر مركز مخابرات اصلي ما نميديم. شما بايد بري همون مركز مخابرات اصلي. من كه رفتم بگيرم دوتا تعرفه جديد و قديم گذشتن جلوم كه ديدم قديميه به صرفه تره تا جديدشون. من خودم قديميرو ترجيح دادم. چون بيشتر مي ارزه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)