تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 1421 اولاول ... 18681081141151161171181191201211221281682186181118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

دوستان میشه یکی به سوالای من جواب بده خیلی مهمه لطف کنید به هر دو سالام جواب بدین ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

آقایون اگه می خواین بیاین مخابرات باید بگین کدوم سرویس و میخواین(نامحدود) 512 که من دارم 16 گیگ ترافیک داره و شر نیست و سرعت شبانش هم مثله روزانشه.
    من هم 2 ماه پییش شک داشتم بیام مخابرات. گفتم شبی 1 گیگ دانلود دارم بسه(موج گویا با 3 گیگ ترافیک و 200 ماکس سرعت)
    ولی دیدم سرعتش کم شد و بهشون گفتم سرعت اومد رو 100 . اونا هم گفتن خوبه که. 512 داری , سرعتت باید 64 باشه.
    من هم گفتم گور باباتون.
    اومدم مخابرات و خیلی خوشحال هستم از تصمیمم.
    آقا شما سرعتتو کردن 64 .منو چی میگی که شاتل چون دانلود شبانم مثلا 500 مگ بود برد تو بلک لیست سرعتمو کرد 10.اونم سرویس 1024. من 5 - 4 روز مخابرات گرفتم ولی سرعتی که شبا میبینم اگه شاتل داشتم تو خوابم نمیدیدم. یک مشکل دیشب داشتم که اونم تقصیر خودم بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان میشه یکی به سوالای من جواب بده خیلی مهمه لطف کنید به هر دو سالام جواب بدین ممنون میشم
    دوست عزیز مخابرات تا اونجایی که من میدونم 2 تا تعرفه داره تعرفه قدیم یا نا محدود که 512 16 گیگ ترافیک داره ماهی 16 تومن. یکی تعرفه جدید که همه سرویسا 2 گیگ ترافیک دارن .فکر کنم 512 ماهی 13 تومن میشه. تا اونجایی که میدونم شبانه برای هر 2 تا تعرفه رایگانه.سرعت همه سرویسای تعرفه قدیم(نا محدود) رو 4 مگ بسته شده .تفاوت فقط برای حجم ترافیکشونه.نمیدونم برای جدیدم همینطوره یا نه.تو اینترنت هیچی از قیمت پیدا نمیکنی الکی نگرد.برو مرکز مخابراتی که قراره بهت adsl بده درسته کارمندای مخابرات هیچی نمیدونن .ولی قیمتا رو دارن . در ضمن میتونن بهت بگن نا محدودو اون مرکز ارائه میده یا نه

4. این کاربر از nima85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان بابلی مخابرات هنوز سرویس های قدیم 256 8 گیگ رو می فروشه یا همه تغییر کرده به 2 گیگ؟! من 1 ماه پیش سرویس و تمدید کردم امروز اعمال شده ولی با همون ترافیک دو گیگ در حالی که من پول 256 8 گیگ داده بودم!

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

دوست عزیز مخابرات تا اونجایی که من میدونم 2 تا تعرفه داره تعرفه قدیم یا نا محدود که 512 16 گیگ ترافیک داره ماهی 16 تومن. یکی تعرفه جدید که همه سرویسا 2 گیگ ترافیک دارن .فکر کنم 512 ماهی 13 تومن میشه. تا اونجایی که میدونم شبانه برای هر 2 تا تعرفه رایگانه.سرعت همه سرویسای تعرفه قدیم(نا محدود) رو 4 مگ بسته شده .تفاوت فقط برای حجم ترافیکشونه.نمیدونم برای جدیدم همینطوره یا نه.تو اینترنت هیچی از قیمت پیدا نمیکنی الکی نگرد.برو مرکز مخابراتی که قراره بهت adsl بده درسته کارمندای مخابرات هیچی نمیدونن .ولی قیمتا رو دارن . در ضمن میتونن بهت بگن نا محدودو اون مرکز ارائه میده یا نه
    ممنون که جواب دادینچند تا سوال دیگه اگه بخوام 128 بگیرم چی چقدر هزینه اش میشه در مورد این موضوع که یکی از دوستان هم شهریم (شاهی) که گفته بود که 6 ماهه و 1 ساله میدن الانم همین طوره؟!!

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

ممنون به وسوالم جواب دادین یه سوال دیگه من بچه قائم شهر هستم یکی از دوستان که همشهریمه تو این تایپیک گفته بود که قائم شهر سرویس 6 ماهه و 1 ساله میده میخواستم بپرسم الانم همین طوره؟ و اینکه برای 128 هم 6ماهه و 1 ساله داره یا ماهانه هم میدن تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

ممنون به وسوالم جواب دادین یه سوال دیگه من بچه قائم شهر هستم یکی از دوستان که همشهریمه تو این تایپیک گفته بود که قائم شهر سرویس 6 ماهه و 1 ساله میده میخواستم بپرسم الانم همین طوره؟ و اینکه برای 128 هم 6ماهه و 1 ساله داره یا ماهانه هم میدن تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseynn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    motelghoo

پيش فرض

تا جایی که من می دونم و احتمالا دوستان می دونن( چون کارمند مخابرات نیستیم که ریز جزئیات و بدونیم) مخابرات 2 تعرفه داره. محدود و نا محدود.
    نا محدود حجم ترافیک زیاد داره( 512 ترافیک 16 گیگ داره) و شر(shear) نیست. که این نکته خیلی مهمه. اگه شر باشه سرعت شما حتما میاد پایین چون با 10 نفر شر میکنن.
    تفاوت پول محدود با نا محدود زیاد نیست ولی نا محدود سرعتش خیلی بالاست.
    البته این اطلاعات واسه 2 ماه پیش بود که من می خواستم بیام مخابرات و جمع کرده بودم.
    واسه اینکه خیالتون راحت بشه یه سر برید تا مخابرات و اطلاعات به روز دریافت کنین

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

با این اوصاف اگه نامحدود که طرح قدیمه رو بگیرم بهتره چون سرعت بالاتری داره از دوستان اگه کسی هست که طرح جدید رو گرفته بگه که سرعتش چه طوره مثل طرح قدیم هست؟فردا اگه شد میرم یه سر به مخابرات میزنم راستی من تو روستامون یه مخابرات داریم چند وقت پیش از کنارش رد شدم جلوی در مخابرات تبلیغ adsl یه شرکت دیگه زده بود فکر کنم شاتل بود دقیق نمیدونم.به نظر شما مخابرات مرکزی برم یا مخابرات روستامون هم میشه آخه خیلی بی در و پیکره و یه کار ساده که وصل کردن تلفنه رو طول میدن؟دوستان قائم شهری اگه هستن نظر بدن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

با این اوصاف اگه نامحدود که طرح قدیمه رو بگیرم بهتره چون سرعت بالاتری داره از دوستان اگه کسی هست که طرح جدید رو گرفته بگه که سرعتش چه طوره مثل طرح قدیم هست؟فردا اگه شد میرم یه سر به مخابرات میزنم راستی من تو روستامون یه مخابرات داریم چند وقت پیش از کنارش رد شدم جلوی در مخابرات تبلیغ adsl یه شرکت دیگه زده بود فکر کنم شاتل بود دقیق نمیدونم.به نظر شما مخابرات مرکزی برم یا مخابرات روستامون هم میشه آخه خیلی بی در و پیکره و یه کار ساده که وصل کردن تلفنه رو طول میدن؟دوستان قائم شهری اگه هستن نظر بدن.
    دوست عزيز اونجا اصن اي دي اس ال نميدن بايد بري مخابرات مركزي حالا هر جا هست چون منم مركز مخابرات دمه خونمون رفتم گفت بايد بري شهر مركز مخابرات اصلي ما نميديم. شما بايد بري همون مركز مخابرات اصلي. من كه رفتم بگيرم دوتا تعرفه جديد و قديم گذشتن جلوم كه ديدم قديميه به صرفه تره تا جديدشون. من خودم قديميرو ترجيح دادم. چون بيشتر مي ارزه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •