مرسی عزیز . چطوری کلید رو بهش بدم ؟ میشه توضیخ بدین .
مخلصیم .
مرسی عزیز . چطوری کلید رو بهش بدم ؟ میشه توضیخ بدین .
مخلصیم .
کسپر رو باز کنید پایین برنامه سمت راست یه گزینه هست فکر کنم اسمش insert license باشه رو اون کلیک کن بعد یه پنجره باز میشه توی اون پنجره گزینه active application رو بزن (اینترنتت باید قطع باشه) بعد کسپر میخواد به سرور وصل بشه ولی چون نت قطعه میره مرحله بعد که browse میده که شما باید اونجا آدرس کلید رو بهش بدین و ok بزنین.تمومه اگه کلیدتون سالم باشه که اکتیو میشه ولی اگه نباشه که پیام خطا میده و شما باید با یه کلید دیگه تموم اینکارها رو یه بار دیگه امتحان کنید.
سلام عزیزان
یکی از دوستای منم همین مشکل رو با kis 2013 داره.ویندوزش هم سون هست (بدون سرویس پک 1).نسخه فاینال کسپر هم هست = 13.0.1.4190
من دوتا مشکل پیدا کردم با kis2013
1-اول اینکه توی یاهو مسنجر پورتهای وبکم و ویس بسته شده و باید کاسپر رو ببندم کامل تا بتونم تماس صوتی یا ویدیویی داشته باشم.....چطور میتونم تنطیمات رو جوری بزارم هروقت خواستم پورتها باز باشه و هروقت خواستم بسته باشه و لازم نباشه کامل برنامه رو ببندم؟
2-دوم اینکه وقتی من برنامه کاسپر رو میبندم یه برنامه دیگه از کاسپر باز هست هنوز که سرویس برنامه هست و وقتی برنامه کاسپر باز هست مشکلی نداره ولی وقتی برنامه رو میندم اون سرویس بشدت سیستم رو درگیر میکنه تا حدی که سیستم داغ میکنه و صدای فن درمیاد......مشکل از چیه و چرا این اتفاق میفته؟؟؟؟ویندوز من ویندوز8 هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اینکه کسپر بالا نمیاد میتونه دلایل مختلفی داشته باشه تداخل با برنامه های دیگه یا الودگی و یا هر چیز دیگه ای ...
با این برنامه کسپر رو حذف و سیستم رو ریستارت کنید
از این لینک اخرین نسخه کسپر رو دریافت کنید
اگه برنامه امنیتی دیگه ای دارید از رو سیستم پاک وریستارت کنید
ممکنه برنامه ای با کسپر تداخل داشته باشه
استارت اپ از برنامه های اضافی خالی کنید اگه برنامه دانلود منیجر orbit دارید از رو سیستم حذفش کنید
این مراحل انجام بدید ببینید مشکل برطرف میشه
اگه برطرف نشد احتمال الودگی وجود داره
معمولا تو سایت کسپر اینجور موارد رو ارجاع میدن به بخش ساپورت وگزارش گیری از سیستم
در ضمن مشخصات سخت افزاری سیستم شما چیه؟
Last edited by kases; 11-11-2012 at 17:55.
سلام
1. این یه باگ بود در حال حاظر به نظر میاد برطرف شده از اخرین نسخه یاهو مسنجر و اخرین نسخه کسپر استفاده کنید
اخرین نسخه کسپر با hotfix b
2. اون که سرویسهای کسپر هست مشکلی نداره
اخرین نسخه رو دریافت ,اپدیت و سیستم رو حتما فول اسکن کنید
1-هم کاسپر و هم مسنجر اخرین نسخه هست ولی بازم این مشکل بسته بودن ویدیوچت و ویس وجود داره.
راه حلی یعنی برای برطرف کردن این باگ نیست؟
2-وقتی برنامه کاسپر درحال اجرا هست مشکلی وجود نداره ولی وقتی برنامه کاسپر رو ببندم اون سرویس شروع به درگیر کردن cpu میکنه و بشدت سیستم رو درگیر میکنه.
یه مشکل دیگه هم وجود داره نه سرویس و نه برنامه کاسپر رو نمیشه از حالت استارت اپ خارج کرد و با رستارت ویندوز بالا نیان.
1. به این مسیر برید
setting>application control>application
در لیست برنامه ها بر روی یاهو مسنجر دابل کلیک کنید طبق تصویردر سربرگExclusions تیک گزینه ها رو بزارید و یاهو مسنجر رو یه بار از کنار ساعت exit کنید و دوباره اجراش کنید.2 . منظورتون از بستن کسپر چیه ؟ یعنی وقتی از کنارساعت برنامه رو exit میکنید این مشکل بوجود میاد؟
محتوای مخفی: yahoo massenger
به نظر من کسپرو از رو سیستم Uninstall کنید و سیستم ریستارت و دوباره نصب کنید
در مسیر
Settings > Scan> General Settings
تیک قسمتهای
idle scan و Perform regular rootkit scan رو بردارید
3.setting باز کنید درقسمت General Settings تیک گزینه Launch Kaspersky Internet Security at computer startup رو بردارید با برداشتن این تیک کسپر همراه استارت اپ بالا نمیاد.
Last edited by kases; 11-11-2012 at 20:41.
سلام دوستان
من چند وقته که سیستم رو روشن میکنم وقتی کسپر بالا میاد این عکس هم باهاش بالا میاد.اصلا باهاش حال نمیکنم.نمیشه هم غیرفعالش کرد.چیکارش کنم؟
![]()
دوستان این پروسه که مال ویندوز هم هست (Svchost.exe) خیلی از حجم ترافیکم مصرف میکنه واسه همین گشتم تو فایروال کسپر پیداش کردم زدم بلوکش کردم حالا به نت وصل میشه ولی هیج صفحه ایی رو بالا نمیاره.به نظرتون مال همینه؟ من مجبور شدم دوباره فعالش کنم.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)