یع بامعرفتی پیدا شند یه هدفون به ما معرفی کنه
یه هدفون قیمت میان 30-35 تومن بلندی صداش 110 دسیبل به بالا باشه
یع بامعرفتی پیدا شند یه هدفون به ما معرفی کنه
یه هدفون قیمت میان 30-35 تومن بلندی صداش 110 دسیبل به بالا باشه
ایرفونم حرفه ای نیست TDK TH-EB800 By Dr.Dre
اگه لطف کنی توی قیمت های مختلف معرفی کنی خیلی ممنون میشم. فعلا زیر 100 دارم، ولی احتمالا بتونم بیشترش کنم
توضیحات: راستش خیلی از دوستان هستند که فقط صدای بلند و یا بیس زیاد میخوان ولی من کیفیت عالی میخوام. البته اینم بگم که معنی کیفیت واقعی رو میدونم چیه
دیگه شما خودت استادی، یه چیزی میخوام که همه ی فرکانس ها رو درست و حساس پشتیبانی کنه
خیلی ممنون
---------------------------------------------------
از مدلهای akg .audio technica و sennheiser هدفونی رو سراغ دارین که ریموت دار باشه (کنترل صدا وآهنگ برای آیپاد) و قیمت زیر 100 داشته باشه ؟
خودم اینو پیدا کردم تو پایتخت قیمتش 85 بود :
Audio-Technica ATH-CK400i
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوره ؟
قبلا حدود ١٣٠ بود
متاسفانه اعداد و ارقام اعلام شده براي هدفون دليل بر كيفيت يا بلندي صداي هدفون نخواهد بود هر چند بي تاثير هم نخواهد بود.با توجه به بودجه مورد نظر creative ep 660 پيشنهاد ميشه
با اين سورس و هدفو نها هيچ تاثير مثبتي نخواهيد داشت.ترجيحا هزينه مورد نظر رو براي تهيه هدفون مناسب صرف كنين بهتره .در ضمن امپ هاي خوب از 400 دلار شروع ميشه.زير اين قيمت بنظر من و با توجه به تجربه اي كه دارم فقط با افزايش بلندي صدا مواجه خواهيد شد نه حجم و تفكيك و موارد ديگه.
بله ck400 هدفون خوب و خوش صدايست و با توجه به قيمتش فكر نكنم بهتر از اين مدل با اين وضعيت بازار بتونين تهيه كنين.
سلام
هدفون تا 500 دلار چی بگیریم خوبه؟ beats detox خوبه بگیرم یا studio؟ بیشترم psytrance گوش می دم
می خوام بعضی موقع ها هم با گوشیم ازش استفاده کنم گوشی sony xperia s هستش
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام خسته نباشین
یه مورد jvc گیرم اومده دست دوم در حد نو 100 تومن . نویز کنسلینگ هم داره
اسم دقیق : JVC HANCX78
لطفا اگه میارزه بگین بخرمش
حیلی ممنون
بله هدفون خوبی هست .البته فکر نکنم قضیه نویز کنسلینگش بدردتون بخوره ولی در کل هدفون مناسبی هست البته پلیری هم که همراهش هست خوبه اگه خواستین باهم تهیه کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)