تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 421 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

پاک شود ........
    Last edited by A.N.A.P; 18-03-2014 at 19:20.

2. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان.یکم با زندگی این روزای(حدودا 1 ماه) من آشنا بشین :
    الان ساعت 3:15 صبح هست و من بالشتم زیر چونمه و توی تختم دارم با گوشی تایپ میکنم.
    صبح اگه دانشگاه داشته باشم که به بدبختی بیدار میشم.(ترم3 مهندسی کامپیوتر)
    مواقعی که خونه هستم و بیدارم 99% پشت سیستم هستم و مشغول برنامه نویسی (وب) هستم.
    همین برنامه نویسی باعث شده که حال روز من اینجوری بشه.
    برنامه نویسی رو مجبورم انجام بدم چون دوست دارم یه پروژه که خودم به ذهنم رسیده رو تموم کنم( پروژه من newsum.ir - 4 روزه که در دسترس هست).
    این پروژه حدود6 ماه پیش به ذهنم خطور کرد و من تو این 6 ماه چند بار دلسرد شدم و دوباره ادامش دادم.الان حدود 1 ماه میشه که از خواب و زندگیم دارم میزنم بخاطر همین سایتم.قید هر چی که فکرشو بکنین زدم حتی وقت جواب دادن به sms هام رو هم ندارم.حتی امروز که عید بود ، تا ظهر جایی نرفتم.وقتی یاد قبلا خودم میوفتم میگم چقدر فعال و با حوصله بودم.الان سایت های دیگه رو که سر میزنم اطمینان دارم که این سایت 1 نفری ساخته نشده ، حتما گروهی ساختن ولی من دست تنها و بازم دلسرد میشم.به سرم میزنه که این حرفه رو بذارم کنار ولی من که این همه وقت گذاشتم واسه یاد گرفتنش .حالا سرتون رو درد نیارم.
    خداییش خسته شدم و زود تر میخوام تمومش کنم. البته این نکته رو بگم که اگه تو یه شرکتی کار کنم نهایت روزی 6 ساعت کار میکنم. ولی چون دانشجو هستم نمیتونم هر روز برم سر کار و مجبورم تو خونه خودم به این بدبختی کار کنم.
    ببخشید اگه بحثم یکم تخصصیه.
    یک کلام ، بعد از این پروژم ، ارزش ادامه دادن این شغل با این شرایط زندگی رو داره یا نه؟
    خیلی ممنون.
    چه ربطی به اداب معاشرت داشت؟
    ولی صمیمانه میگم نه
    چون اولا برنامه نویسی توی ایران بنا به دلایلی اصلا خوب نیست
    دوما کاری که به خاطرش از زندگی شخصی ات بزنی دیگه فایده نداره.آدمو فرسوده میکنه

4. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

جواب میبینمت و فعلا ..... موقع خداحافظی چیه ؟

شاد باشید

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام...
    سلام دوستان.یکم با زندگی این روزای(حدودا 1 ماه) من آشنا بشین :
    الان ساعت 3:15 صبح هست و من بالشتم زیر چونمه و توی تختم دارم با گوشی تایپ میکنم.
    صبح اگه دانشگاه داشته باشم که به بدبختی بیدار میشم.(ترم3 مهندسی کامپیوتر)
    مواقعی که خونه هستم و بیدارم 99% پشت سیستم هستم و مشغول برنامه نویسی (وب) هستم.
    همین برنامه نویسی باعث شده که حال روز من اینجوری بشه.
    برنامه نویسی رو مجبورم انجام بدم چون دوست دارم یه پروژه که خودم به ذهنم رسیده رو تموم کنم( پروژه من newsum.ir - 4 روزه که در دسترس هست).
    این پروژه حدود6 ماه پیش به ذهنم خطور کرد و من تو این 6 ماه چند بار دلسرد شدم و دوباره ادامش دادم.الان حدود 1 ماه میشه که از خواب و زندگیم دارم میزنم بخاطر همین سایتم.قید هر چی که فکرشو بکنین زدم حتی وقت جواب دادن به sms هام رو هم ندارم.حتی امروز که عید بود ، تا ظهر جایی نرفتم.وقتی یاد قبلا خودم میوفتم میگم چقدر فعال و با حوصله بودم.الان سایت های دیگه رو که سر میزنم اطمینان دارم که این سایت 1 نفری ساخته نشده ، حتما گروهی ساختن ولی من دست تنها و بازم دلسرد میشم.به سرم میزنه که این حرفه رو بذارم کنار ولی من که این همه وقت گذاشتم واسه یاد گرفتنش .حالا سرتون رو درد نیارم.
    خداییش خسته شدم و زود تر میخوام تمومش کنم. البته این نکته رو بگم که اگه تو یه شرکتی کار کنم نهایت روزی 6 ساعت کار میکنم. ولی چون دانشجو هستم نمیتونم هر روز برم سر کار و مجبورم تو خونه خودم به این بدبختی کار کنم.
    ببخشید اگه بحثم یکم تخصصیه.
    یک کلام ، بعد از این پروژم ، ارزش ادامه دادن این شغل با این شرایط زندگی رو داره یا نه؟
    خیلی ممنون.
    این وضعیت که بقول دوستمون کاملا "فرسوده کننده" هست مطمئنا.

اما بنظر من نباید این وضعیتِ فعلیتون رو به شرایط کار مرتبط کنید. این "پروژه ی شخصی" شما بوده که حالا بهر دلیلی اینقدر خودتون رو براش تحت فشار گذوشتید.
    این سختی هایی هست که ابتدای هر کاری باید تحملش کرد.

فکر میکنم بعد از پایانِ دانشگاه، شرایط کار رو بتونید راحت تر کنترل کنید. اینکه بصورت "آزاد کار" مشغول باشید که خب فشار بیشتری به آدم وارد میکنه. یا اینکه توی یه شرکتی اشتخدام بشید که از نظرِ شرایط زمانِ کار و آسودگی خاطر، وضع بهتری داره.

بیخیال شدنِ این کار و یه "شروع از صفرِ مجدد" هم بنظرم کاملا اشتباه هست. بنظر من چاره کنترل کردنِ شرایط هست، نه بیخیال شدنش. (اگر به این کار علاقه ندارید و نمیدونم از سر اجبار و اشتباه و... مشغولش شدید که یه بحثِ کاملا مجزاس. هر چند فکر نمیکنم اینطور باشه)

موفق باشید .

7. 2 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

جواب میبینمت و فعلا ..... موقع خداحافظی چیه ؟

شاد باشید
    قربونت، خداحافظ
    ایشالله، خداحافظ
    در حین گفتن این دوجمله یک سری هم تکون بدید بهمراهی یک لبخند

9. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان فرض کنید که یک دوستی دارید و در مورد یک قضیه ای ازش سوال میپرسید و اون هم به شیوه بسیار تابلویی شما رو میپیچونه تا جواب نده! مثلا وقتی میپرسی ازش :خب ماجرا چی بود؟میگه خب بگذریم دیگه چه خبر؟!
    بعد با همچین ادمی چطور باید رفتار کرد ؟ منظورم اینه چطور میشه خیلی خوب به روش اورد که بهمون برخورده
    یا خودمون رو به بیخیالی بزنیم و از اون به بعد هیچی دیگه ازش نپرسیم؟(اخه اینطوری بعد سوبرداشت میشه که اصلا برامون اهمیت نداره مسائلش و مهم نیست و هیچی ازش نمیپرسیم)
    خلاصه شرایط سختهنظرتون؟

11. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان فرض کنید که یک دوستی دارید و در مورد یک قضیه ای ازش سوال میپرسید و اون هم به شیوه بسیار تابلویی شما رو میپیچونه تا جواب نده! مثلا وقتی میپرسی ازش :خب ماجرا چی بود؟میگه خب بگذریم دیگه چه خبر؟!
    بعد با همچین ادمی چطور باید رفتار کرد ؟ منظورم اینه چطور میشه خیلی خوب به روش اورد که بهمون برخورده
    یا خودمون رو به بیخیالی بزنیم و از اون به بعد هیچی دیگه ازش نپرسیم؟(اخه اینطوری بعد سوبرداشت میشه که اصلا برامون اهمیت نداره مسائلش و مهم نیست و هیچی ازش نمیپرسیم)
    خلاصه شرایط سختهنظرتون؟
    گاهی با طنز: خوب پیچوندی دیگه...آره بگذریم....
    گاهی با جدیت: در سوالی مشابه از طرف ایشون جوابی بهش ندهید...
    بستگی به طرف مقابل و صمیمیت داره...
    خوب اینهم راهیه ولی خودش این مسیر رو بوجود آورده...دیگه سوبرداشت نیست، برداشتی بوده که دنبالش بود و نتیجه دلخواهش شاید همین بوده.
    +روابط انسانی ظرایفی داره که باید در شرایط واقعی در نظر گرفت، شاید همه اینکارها در شرایط درست و یا غلط باشه، شاید برای یک مساله حاد باید سماجت کرد، شاید برای مساله ای از همون اول نباید پرسید و...

13. 6 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام
    گاهی اوقات بعضی از خانوم های فامیل موقع سلام و احوال پرسی دست هم میدن که بعضیا انگار خوششون نمیاد!
    مثلا دختر خاله یا دختر دایی که تازه ازدواج کرده دستشون رو دراز میکنن اگه دست ندیم که واقعا بی ادبیِ اگه هم دست بدیم شوهرش یه جوری میشه یا برادرش حالتش عوض میشه!
    حالا تو اینجور مواقع ما باید چی کار کنیم؟ ما چه گناهی کردیم اونا دستشون رو دراز میکنن!
    خیلی واسم پیش میاد
    هر کار کنیم بلاخره نزدیک شون میشیم دیگه اگه دستشونو اوردن جلو چیکار کنیم؟ دست بدیم یا نه؟
    اگه دست بدیم اون شوهره رو چیکار کنیم؟ اگه ندیم چجوری؟!!؟

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

سلام
    گاهی اوقات بعضی از خانوم های فامیل موقع سلام و احوال پرسی دست هم میدن که بعضیا انگار خوششون نمیاد!
    مثلا دختر خاله یا دختر دایی که تازه ازدواج کرده دستشون رو دراز میکنن اگه دست ندیم که واقعا بی ادبیِ اگه هم دست بدیم شوهرش یه جوری میشه یا برادرش حالتش عوض میشه!
    حالا تو اینجور مواقع ما باید چی کار کنیم؟ ما چه گناهی کردیم اونا دستشون رو دراز میکنن!
    خیلی واسم پیش میاد
    هر کار کنیم بلاخره نزدیک شون میشیم دیگه اگه دستشونو اوردن جلو چیکار کنیم؟ دست بدیم یا نه؟
    سلام! من در اکثر مواقعی که برام موقعیت فعلی شما پیش اومده،تعظیم(نه خیلی کامل و فقط یکم خم شده باشم) میکنم و مثلا میگم خوش اومدین و یا سلام!

16. این کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    خیلی واسم پیش میاد
    سلام،
    خانمی دستش رو دراز میکنه ، خیلی بعیده برای مرد همراهش مشکلی باشه و دیگه تقصیر شما نیست! باید اختلافات فرهنگی رو با هم حل کنند..: )
    یک لحظه مقایسه کنید کسی دستش جلوی شما دراز باشه و دست ندهید بدتره یا اینکه دست بدهید و کسی از دست دادن شما ناراحت بشه...

کلن برای خانمها دست رو سبک بدید، از انگشتان بگیرید و تکان دهید. همچین مردونه دست رو فشار ندهید! به حل اون ناراحتی همراهشون هم کمک میکنه...

-مهم: کار به بُعد مذهبیش ندارم اصلن! مسلمه هر کسی که اعتقادات محرم/نامحرم یا غیرت/تعصب و... داره دست دراز نمیکنه و یا اونی که این اعتقاد رو داره در پاسخ دست نمیده...

18. 15 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •