مترو هم بازیه خوبیه یکی دو هفته پیش بازی کردم
عجیبه شاید تو نصبش مشکلی داشته
منم همون ورژن رو داشتم همه چی خوب کار میکرد
مترو هم بازیه خوبیه یکی دو هفته پیش بازی کردم
عجیبه شاید تو نصبش مشکلی داشته
منم همون ورژن رو داشتم همه چی خوب کار میکرد
دوستان من تو یه جایی از ایدا گیر کردم
یه جایی هست که 3 تا زامبی هست .اونطرف صندوق کلید هست وقتی میپرم پیش اونا زمین باز میشه . میخوره زمین
میشه کمکم کنید بگین باید چیکار باید بکنم ؟
وقتی شری رو فرستادی بالا . باید بری به اطراف بمب بزاری . بمب رو بترکونی غول حواسش پرت بشه شری بیاد کلید رو برداره . بعد جای دیگه بمب بزاری بترکونی شری برگرده . برین درو باز کنین و فرار کنین![]()
با تیرکمون طوری بزنشون که بچسبن به دیوار بعد برو ...![]()
سلام
دوستان من چند مرحله از بازی رفته بودم و خارج شده بودم از بازی. وقتی خواستم دوباره بازی کنم ، هیچ گزینه ادامه ای پیدا نکردم و باز همون new game بود !! چجوریاست این ؟!
چند تا مرحله رفتی یا چک پوینت ؟
با چک پوینت فک کنم 3 4 تا بود ! نمیدونم چه مرگشه !چند تا مرحله رفتی یا چک پوینت ؟
روی چک پوینت بازی رو سیو نمیکنه ! وقتی که بازی رو سیو میکنه عکس یک ماشین تایپ میاد مینویسه Saving .
اگر از روی چک پوینت بازی رو ببندید بعدش باید از آخرین جایی که سیو شده برید .
کاشکی توی تیم سازنده بازی یکی دو نفر بودن که درس زیست شناسی خونده بودن.
اخه یعنی چه کله ی یه javo بترکونی بعد با اون سرعت جاش یه حشره در بیاد.
یا Rasklapanje ها که حتی یه منطق کودکانه هم نمیشه برای عملکرد و تولید مثلشون پیدا کرد.
یا مضحک تر از همه تبدیل سیمونز به دایناسور و سوسک و ... .
دیگه تقسیم سلولی هم حدی داره...
با هرچی این بازی میشه کنار اومد مثل اکشن شدن و ترس نداشتن و ... اما با داستان مضحک و هیولاهاش نه.
Last edited by Dark Soul; 04-07-2013 at 12:11.
این سنتی که همین طوری الکی همه گنده میشند از شماره 2 شروع شد !
توی شماره 1 همچین چیزی نداشتیم، توی 2 اولین بار برکینز این طوری شد و هی جلوی چشم ما گنده تر میشد - توی شماره 3 با اینکه دوزش کم شده بود ولی باز هم بود و نمسسی یک وقتهایی این طوری میشد . توی کد ورونیکا همچین چیزی نداشتیم تا رسید به شماره 4 که برای اولین بار دشمنان دو مرحله ای شدند و این داستان به اوج خودش رسید !!! یعنی وقتی میزدیشون از توشون یه چیز دیگه میزد بیرون . توی شماره های فرعی مثل 0 و دد ایم و آوت بریک هم من یادم نمیاد همچین مسخره بازی البته توی Revelations بود .
البته هر چی باشه باید در نظر گرفت که این یک بازیه و دلیلی نداره از واقعیت پیروی کنه کما اینکه در واقعیت اصلا ما زامبی و پلاگا و ماجینی و دژاوو و ... نداریم .
ولی به قول شما خیلی زیبا تر میشد اگر ریلیستیک تر میبود تقسیم سلولی در اون حد اگر به فرض هم سرعتش رو بگیم حالا اوکی ! تا اون اندازه های عجیب و غریب کلی مواد معدنی و آلی و ... میخواد این همه ماده یه دفعه از کجا میاد خدا میدونهرسمن زده قانون بقای ماده و انرژی رو ترکونده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)