تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 405 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

داره خودمونی میشه umsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یه سوال دیگه: برای خونه ما که 85 متر هست، طبقه اول و زیرش پارکینگه، کدوم مدل فرولی رو پیشنهاد میدید؟ با آب قم(البته امسال مثلا شیرین شده و املاح اون خیلی کمتر شده) باید دو مبدله هم باشه؟
    .
    .

اینم یک عکس هدیه به آقای palmo جهت آواتارشون!
    Last edited by umsa; 18-08-2013 at 15:08.

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

در تابستان و زمستان فرقی نمیکنه و همیشه باید شیرهای رفت و برگشت رادیاتور باز باشه. و برای گرم شدن رادیاتورها و یا سرد شدنشون کافی از دکمه تابستانه و زمستانه استفاده کنید.
    ایا این مشکل توی تابستان بوجود آمده ؟ فشار آبگرم چطوره ، نسبت به قبل کم نشده؟
    با سلام و تشکر
    پکیج ایساتیس تک مبدله دارم .
    آیا در تابستان شیرهای رفت و برگشت رادیاتور باید باز باشن یا بسته باشه بهتره ؟
    در ضمن مدتیه که وقتی شیر دوش حمام رو باز میکنم درجه حرارت آب رو که مثلا رو 38 تنظیم کردم و روزهای اول نهایتا با 2 اختلاف رو 40 می ایستاد الان رو هر درجه ای میذارم رو 50 یا 51 وای میسته و اگه شیر ور به سمت آب سرد ببرم تا مثلا ولرم شه شعله خاموش میشه و آب سرد میشه .
    به نظرتون مشکل از کجاست ؟
    یه مشکله دیگه ایم که دارم وقتی آب سردو با فشار بالا باز میکنمو می بندم فن دستگاه روشن میشه و چند دقیقه کار میکنه و تو این جند دقیقه انگار دستگاه خواب باشه و کار دیگه ای نمی کنه مخصوصا تو زمستونا که باید رو رادیاتورا سوئیچ کنه .
    لطفا راهنمایی کنید با تشکر .

3. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در تابستان و زمستان فرقی نمیکنه و همیشه باید شیرهای رفت و برگشت رادیاتور باز باشه. و برای گرم شدن رادیاتورها و یا سرد شدنشون کافی از دکمه تابستانه و زمستانه استفاده کنید.
    ایا این مشکل توی تابستان بوجود آمده ؟ فشار آبگرم چطوره ، نسبت به قبل کم نشده؟
    با تشکر فشار آب خوبه حتی شیرهای روشوییم که باز میکنم درجه آب تنظیم میشه ولی نمی دونم چرا آب گرم دوش این مشکلو داره ؟

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

احتمال خیلی زیاد سر دوش حمام رسوب گرفته. و باید رسوباشو پاک کنی یا اینکه کلاً عوضش کنی.
    با تشکر فشار آب خوبه حتی شیرهای روشوییم که باز میکنم درجه آب تنظیم میشه ولی نمی دونم چرا آب گرم دوش این مشکلو داره ؟

6. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه umsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    من از شرکت فرولی در مورد نمایندگی های قم سوال کردم و دو تا شماره از دو نمایندگی اونا توی قم گرفتم. امروز یا فردا میخوام یه سر به نمایندگی هاشون بزنم و از خدمات پس از فروشش یک پرس و جو کنم. میخوام تصمیمم رو در مورد خرید پکیج فرولی قطعی کنم.
    شما نظرتون چیه؟
    چطور میشه از خدمات پس از فروشش اطمینان حاصل کرد؟
    ممنون و متشکر از پاسخ هایی که میدید...
    کسی جواب نداد آخرش رفتم یک پکیج فرولی خریدم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    میدونید چه پکیج هایی برچسب انرژی دارند ؟ و در چه رده ای هستند ؟

من خودم میدونم شاپه برچسب انرژی A و
    والترو برچسب انرژی B داره
    از دوستان اگر مارک دیگه ای رو میدونند چه رده انرژی داره بنویسه که با توجه به رده انرژی هم پکیج ها سنجیده شوند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    میدونید چه پکیج هایی برچسب انرژی دارند ؟ و در چه رده ای هستند ؟

من خودم میدونم شاپه برچسب انرژی A و
    والترو برچسب انرژی B داره
    از دوستان اگر مارک دیگه ای رو میدونند چه رده انرژی داره بنویسه که با توجه به رده انرژی هم پکیج ها سنجیده شوند
    سلام
    قبلا بررسی کردم اصلا رده A توی پکیج ها وجود نداره، توی پکیج هایی هم که من بررسی کردم کم مصرف ترینشون پکیج ایساتیس هستش که گرید B داره

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    قبلا بررسی کردم اصلا رده A توی پکیج ها وجود نداره، توی پکیج هایی هم که من بررسی کردم کم مصرف ترینشون پکیج ایساتیس هستش که گرید B داره
    سلام دوست عزیز
    من خودم دیدم که شاپه برچسب A داره و والترو B روی هر دو برچسبش چسبیده بود
    مارکای دیگه چی مثلا ایساتیس که میگی روش برچسب چسبیده ؟
    دوستان پکیجای دیگه چی مثل فرولی آریستون بوتان ایران رادیاتور لورچ و .....
    هر کسی دیده بگه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من خودم دیدم که شاپه برچسب A داره و والترو B روی هر دو برچسبش چسبیده بود
    مارکای دیگه چی مثلا ایساتیس که میگی روش برچسب چسبیده ؟
    دوستان پکیجای دیگه چی مثل فرولی آریستون بوتان ایران رادیاتور لورچ و .....
    هر کسی دیده بگه
    دوست عزیز من که گفتم بررسی کردم به این دلیل که یکی از دوستام توی اداره استاندارده و ایشون لیست پکیج های دارای استاندارد رو به من دادند که بهتر بتونم تصمیم بگیرم . من روی دستگاه والترو و یا شاپه ندیدم اما مطمئنم اگر هم شما دیدید اشتباه شده چون توی لیست استاندارد نبود و فقط چند تا برند های معروف مثل بوتان و ایران رادیاتور و ایساتیس بود .

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوست عزیز من که گفتم بررسی کردم به این دلیل که یکی از دوستام توی اداره استاندارده و ایشون لیست پکیج های دارای استاندارد رو به من دادند که بهتر بتونم تصمیم بگیرم . من روی دستگاه والترو و یا شاپه ندیدم اما مطمئنم اگر هم شما دیدید اشتباه شده چون توی لیست استاندارد نبود و فقط چند تا برند های معروف مثل بوتان و ایران رادیاتور و ایساتیس بود .
    این برچسب والترو و یا شاپه برچسب ایرانی نیست از کشور سازنده زده میشه و وارد ایران میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •