یه سوال دیگه: برای خونه ما که 85 متر هست، طبقه اول و زیرش پارکینگه، کدوم مدل فرولی رو پیشنهاد میدید؟ با آب قم(البته امسال مثلا شیرین شده و املاح اون خیلی کمتر شده) باید دو مبدله هم باشه؟
.
.
اینم یک عکس هدیه به آقای palmo جهت آواتارشون!
![]()
یه سوال دیگه: برای خونه ما که 85 متر هست، طبقه اول و زیرش پارکینگه، کدوم مدل فرولی رو پیشنهاد میدید؟ با آب قم(البته امسال مثلا شیرین شده و املاح اون خیلی کمتر شده) باید دو مبدله هم باشه؟
.
.
اینم یک عکس هدیه به آقای palmo جهت آواتارشون!
![]()
Last edited by umsa; 18-08-2013 at 15:08.
در تابستان و زمستان فرقی نمیکنه و همیشه باید شیرهای رفت و برگشت رادیاتور باز باشه. و برای گرم شدن رادیاتورها و یا سرد شدنشون کافی از دکمه تابستانه و زمستانه استفاده کنید.
ایا این مشکل توی تابستان بوجود آمده ؟ فشار آبگرم چطوره ، نسبت به قبل کم نشده؟
با تشکر فشار آب خوبه حتی شیرهای روشوییم که باز میکنم درجه آب تنظیم میشه ولی نمی دونم چرا آب گرم دوش این مشکلو داره ؟
احتمال خیلی زیاد سر دوش حمام رسوب گرفته. و باید رسوباشو پاک کنی یا اینکه کلاً عوضش کنی.
کسی جواب نداد آخرش رفتم یک پکیج فرولی خریدم!![]()
سلام دوستان
میدونید چه پکیج هایی برچسب انرژی دارند ؟ و در چه رده ای هستند ؟
من خودم میدونم شاپه برچسب انرژی A و
والترو برچسب انرژی B داره
از دوستان اگر مارک دیگه ای رو میدونند چه رده انرژی داره بنویسه که با توجه به رده انرژی هم پکیج ها سنجیده شوند
سلام
قبلا بررسی کردم اصلا رده A توی پکیج ها وجود نداره، توی پکیج هایی هم که من بررسی کردم کم مصرف ترینشون پکیج ایساتیس هستش که گرید B داره
سلام دوست عزیز
من خودم دیدم که شاپه برچسب A داره و والترو B روی هر دو برچسبش چسبیده بود
مارکای دیگه چی مثلا ایساتیس که میگی روش برچسب چسبیده ؟
دوستان پکیجای دیگه چی مثل فرولی آریستون بوتان ایران رادیاتور لورچ و .....
هر کسی دیده بگه
دوست عزیز من که گفتم بررسی کردم به این دلیل که یکی از دوستام توی اداره استاندارده و ایشون لیست پکیج های دارای استاندارد رو به من دادند که بهتر بتونم تصمیم بگیرم . من روی دستگاه والترو و یا شاپه ندیدم اما مطمئنم اگر هم شما دیدید اشتباه شده چون توی لیست استاندارد نبود و فقط چند تا برند های معروف مثل بوتان و ایران رادیاتور و ایساتیس بود .
این برچسب والترو و یا شاپه برچسب ایرانی نیست از کشور سازنده زده میشه و وارد ایران میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)