انتخاب زیاد خوبی نیست. دیگه قدیمی شده و P/P مناسبی نداره. LG Prada 3.0 و Xperia P گزینه های مناسبین.
انتخاب زیاد خوبی نیست. دیگه قدیمی شده و P/P مناسبی نداره. LG Prada 3.0 و Xperia P گزینه های مناسبین.
با P/P موافقم ولی با قدیمی اصلا
گوشی که هنوز اولین آپدیت براش میاد ، ظاهر شیکی هم داره ، و سخت افزارش هم هنوز بازی های سنگین رو خوب اجرا میکنه نمیشه گفت قدیمی !
سلام..
منم موافقم..
قدیمی؟؟؟؟
این گوشی اندروید 4.1.2 رو دارهاز سخت افزار خیلی خوبی هم برخوردار هست. فراموش نکنید چیپست این گوشی جز قویترین تک هسته ای های موجوده...
ظاهرشم شیکه..
ولی با 800 تومن prada 3.0 یا P رو انتخاب کنید بهتره...
درسته از نظر پشتیبانی مشکلی نداره. ولی قیمت گوشی ها تا یه حدی پایین میاد و دیگه پایین تر از اون نمیاد و باعث میشه نسبت قیمت به امکاناتش پایین بیاد. پارسال همین موقع هم X10 از Neo V گرون تر بود ولی ارزش خرید نداشت. نکسس اس هم به همین صورته. وقتی آپشن هایی مثل پرادا ۳.۰ یا اکسپریا پی هست ارزش خرید نداره.
دوستان کسی بازی Wild Blood رو تست کرده؟! اگه آره با کدوم رام؟
سلام..
دوست عزیز من کاستوم رامهای زیادی رو تست کردم.
اکثر رامها با بعضی از بازی ها مثل Rayman یا بعضی ها دیگه با نرم افزار هایی مثل viber مشکل دارند
اگه اهل بازی هستید من رام استوک رو پیشنهاد میکنم.
کاری ندارم بنچمارکش کمه یا.. روی رام استوک هر بازی نصب کردم بسیار روان اجرا کرده..
fifa12 رو روی سنسیشن دوستم نصب کردم افت فرم داشت و لگ میزد. ولی روی نکسوس رام رسمی بسیار روان اجرا میشد..
من امروز نکسوس اس رو قیمت کردم 600 تا 610 تومن.
البته با نمایشگر SUPER AMOLED گیر نمیاد..
الان گالکسی S قیمت 700 هست. ارک قیمت 750 800 حتی تا 900 هم میرسه..
ولی این با سخت افزار گالکسی اس و اندروید 4.1.2 قیمتش 610 هست!!!
فکر میکنم گزینه بسیار خوبیه!
دوستانی که این گوشی را به رنگ سفید دارند ، آیا درب پشتی چون مشبک هست به مرور زمان کثیف نمیشه ؟
یه سوال دیگه : تو بخش فرمت های مختلف ویدئو این گوشی مشکلی نداره ؟ ( با کیفیت 720 )
من الان 5 ماهه دارم - نه اصلا کثیف نشدهدوستانی که این گوشی را به رنگ سفید دارند ، آیا درب پشتی چون مشبک هست به مرور زمان کثیف نمیشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)