من اون مرجله ایی رو میگم که نوشته piece of nostalgia...
من اون مرجله ایی رو میگم که نوشته piece of nostalgia...
شما عکس بزاری از طاراف شاید دوستان تونستند کمکتون کنند
چند دقیقه پیش تموم کردم بازی رو
محتوای مخفی: پایان داستان
فک می کردم گرافیک و نور پردازیش خیلی بهتر باشه ...
دوستان شروع بازی سه نوع است Warrior , Advanturer و یکی دیگه که نمیدونم این سه تا فرقش چیه؟ مفصل بگید
برای کسی که یکبار بازی رو تموم کرده و بخواد دوباره بازی کنه کدوم را باید بره؟
راستی پوست بزغاله کجا پیدا میشه چون بخوام خشاب اضافه حمل کنم نیاز به پوست بزغاله دارم
ممنون
رو نقشه عکسش هست.
کلا بزغاله زیاده.
اون جایی که یه ساختمونه که توش یه دکتر بود پایین اون تپه (همون جایی که جاده داره و دریا هم پیداست)بزغاله پیدا می شه.
فکر کنم این سه تا گزینه مربوط به سختی بازی هست ولی دقیق یادم نیست(از نوع اسمش هاش مشخصه مثل اینکه اولی یعنی شما گردش کنید و حالت دومی بیشتر درگیری داشته باشید.تو انتخاب هر گزینه توضیحاتی رو نوشته اگر دوست داشت بنویسید تا براتون ترجمه کنم.فکر نکنم این سه گزینه فرقی در داستان بازی انجام بده چون الان سرچ هم کنید چیزی خاصی در موردش نمیاد
اون سه تا سختی بازی رو تعیین میکنه که اولی از همه آسونتر هست البته فرق چندانی ندارن
سلام دوستان من تمومش کردم اما اون واس که اول بازی زندانیمون کرده بود دیگه باهاش روبه رو نشدم سه تا سوال برام پیش اومده:
اون زنه که بهش جام آب میداد و میرفتیم توی تخیلات کی بود و هدفش چی بود؟
2-واس که اول بازی زندانیمون کرده بود چرا مرحله آخر بازی کشته نشد و دیگه باهاش روبه رو نشدیم؟(یه جورایی بی سروته شد خیلی دوست داشتم بکشمش)
3-باید چیکار میکردیم بیشتر از 1000 دلار پول بشه برداشت؟(کلی اسلحه باز کردم اما پولم بیشتر از 1000 دلار نمی شد برای اینکه تا 1000 دلار میشد پول جمع کرد.)
Last edited by ahmad rezaa; 31-03-2013 at 17:50.
محتوای مخفی: جواب سوال 1 و2
برای هر چیزی یک سری ایتم ها جمع باید بکنید که اون ارتقا بدید.روش که بگیرید نشون میده که چی میخواهد و ,وقتی اونها رو جمع کردید میرید تو Crafting ,اون رو ارتقا میدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)