تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 173 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 1727

نام تاپيک: (●̮̮•) ســـوم دبیرســـتان [ 92-91]

اگه نباشه جاش خالی می مونه maziyarkhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دینی سه درس فقط

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

رئیس سازمان سنجش اموزش کشور گفته حداکثر4 نمره سوال مفهومی میاد به نطر شما این سوال ها که میگن مفهومی طرح شده برای همه ی درساست یعنی مثلا دینی سوال مفهومی میخواد بیاد........اگه اینجوری باشه که واویلاست

3. این کاربر از reza.fr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

رئیس سازمان سنجش اموزش کشور گفته حداکثر4 نمره سوال مفهومی میاد به نطر شما این سوال ها که میگن مفهومی طرح شده برای همه ی درساست یعنی مثلا دینی سوال مفهومی میخواد بیاد........اگه اینجوری باشه که واویلاست
    دوست عزیز کی همچین حرفی گفته ؟ ایشون گفتن همه سوالات از خود کتاب میان و تمام! ل هیچ جا نگفته که سوال مفهومی و کهکشانی و ... میاد!!! فقط از خود کتاب!!! منبعش هم اخبار شبانگاهی شبکه 3.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله فک کنم این خبر صحت داره (امروز منتشر شده) از اینا بعید نیست با زیر میزی هاشون...
    Last edited by Mehran-King; 13-05-2013 at 09:35.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز کی همچین حرفی گفته ؟ ایشون گفتن همه سوالات از خود کتاب میان و تمام! لطفا از خودتون حرف نسازین! هیچ جا نگفته که سوال مفهومی و کهکشانی و ... میاد!!! فقط از خود کتاب!!! منبعش هم اخبار شبانگاهی شبکه 3.
    زیاد حساس نشید وزیره دیگه یه چیزی گفتهایشالا راحت میاد

6. این کاربر از mehrdad123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوست عزیز من از خودم حرف نساختم رئیس مرکز سنجش اموزش و پرورش این حرفو زده(اقای عبدالامیر عرفی) بعد هم من گفتم حداکثر 4 میاد یعنی تو درس دین وزندگی شاید هیچی سوال مفهومی ندن......................به هر حال منبع من سایت گزینه دو هستش در صفحه اصلی در بخش آخرین مطالب در پاییین صفه شما میتونید قسمت توصیه ی امتحانی برای دانش اموزان رو مطالعه بفرمایید تا منظور من رو متوجه بشید................با تشکر دوست عزیز

8. این کاربر از reza.fr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوست عزیز من از خودم حرف نساختم رئیس مرکز سنجش اموزش و پرورش این حرفو زده(اقای عبدالامیر عرفی) بعد هم من گفتم حداکثر 4 میاد یعنی تو درس دین وزندگی شاید هیچی سوال مفهومی ندن......................به هر حال منبع من سایت گزینه دو هستش در صفحه اصلی در بخش آخرین مطالب در پاییین صفه شما میتونید قسمت توصیه ی امتحانی برای دانش اموزان رو مطالعه بفرمایید تا منظور من رو متوجه بشید................با تشکر دوست عزیز

سوالات امتحان نهایی دانش‌آموزان صرفا از کتب درسی طراحی می‌شود
    رییس مرکز سنجش آموزش و پرورش با بیان اینکه سوالات امتحانی خرداد ماه 92 صرفا از کتب درسی طراحی شده است، گفت: دانش‌آموزانی در این امتحانات موفق‌تر خواهند بود که کتب درسی را منبع اصلی یادگیری خود قرار داده‌اند، نه کتاب‌های درسی و کمک آموزشی را.

عبدالامیر عرفی در گفت‌وگو با خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: سوالات امتحانات نهایی در حد توان متوسطه دانش‌آموزان کشور است و همه سوالات این امتحانات از متن کتب درسی طراحی شده است و دانش‌آموزانی موفق‌تر خواهند بود که به جای بهره‌گیری از کتاب‌های کمک درسی، کتاب‌های اصلی را مورد توجه قرار دهند.
    وی افزود: مرکز سنجش‌ آموزش و پرورش در حال آماده‌سازی آخرین سوالات امتحانات نهایی است و سه روز قبل از برگزاری امتحان هر درس، سوالات با تشریفات امنیتی در اختیار مناطق و شب امتحان نیز در قرنطینه حوزه‌های امتحانی قرار خواهد گرفت.
    به گفته رییس مرکز سنجش آموزش و پرورش، امتحانات خرداد ماه از 25 اردیبهشت ماه جاری در سراسر کشور آغاز و 20 خرداد ماه نیز به اتمام می‌رسد.

عرفی تصریح کرد: سوالات امتحانات نهایی امسال در حد توان متوسط کشوری طراحی شده و حساسیت‌های لازم را در سوالات در نظر گرفته‌ایم و علاوه بر میانگین حد آموزشی، توان علمی کشور را نیز در نظر گرفته‌ایم تا مناطق برخوردار و غیربرخوردار به طور مساوی از سطح دشواری و آسانی سوالات برخوردار باشند تا مشکلی برای دانش‌آموزان ایجاد نشود.

وی با تاکید بر اینکه تمام سوالات امتحانات نهایی صرفا از متن کتب درسی است، گفت: خرداد ماه امسال مبنای طراحی سوالات را محتوای کتب درسی قرار داده‌ایم و دانش‌آموزانی موفق‌تر خواهند بود که به جای کتاب‌های کمک درسی به کتاب‌های تحصیلی خود توجه کافی داشتند.

به گفته رییس مرکز سنجش آموزش و پرورش، علاوه بر سوالات تشریحی، سوالات چند گزینه‌ای، جواب کوتاه و صحیح یا غلط نیز بخشی از سوالات امتحانات خرداد ماه را تشکیل می‌دهد و این امر به معنای سرعت بخشیدن به پاسخ دانش‌آموزان، اعتبار سوال و سرعت تصحیح آن است.
    عرفی درباره اینکه آیا آموزش و پرورش زمانی را برای آماده شدن دانش‌آموزان قبل از امتحانات نهایی در قالب تعطیلات در نظر گرفته یا نه؟ گفت: در رابطه با تعطیلی، هیچ برنامه‌ای نداریم و آماده‌سازی سالن‌های مدارس برای برگزاری امتحانات سراسری چند روز قبل از آغاز امتحانات انجام می‌شود، لذا هیچ‌گونه تعطیلی در نظر گرفته نشده است.

وی ادامه داد: در امتحانات امسال برای بخش عمده‌ای از سوالات، پاسخ‌نامه در نظر گرفته شده است و پس از جمع‌آوری پاسخنامه‌ها همان تشریفات امنیتی و قانونی توزیع سوالات امتحانات نهایی برای پاسخ‌نامه‌ها نیز اعمال می‌شود و پاسخنامه‌ها به همراه مسوول حراست در اختیار مصححین قرار می‌گیرد.

منبع : ایسنا
    ، آموزش و پرورش
    Last edited by Mehran-King; 13-05-2013 at 09:39.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ایشالا که چرت باشه ماکه خوشحالم میشیم اگه سوالا اسون باشه ولی اینم اون متن تو سایت گزینه دو هستش از همین اقای عرفی که جدیدا منتشر شده:

بدالامير عرفي در گفت‌وگو با تسنيم با اشاره به اينکه امتحانات پايان سال دانش‌آموزان از روز چهارشنبه 25 ارديبهشت برگزار شده و تا 20 خرداد ادامه دارد، اظهار داشت: منبع طراحي سوالات امتحانات نهايي دانش‌آموزان صرفا کتاب‌هاي درسي است.
    وي افزود: نخستين امتحان نهايي دانش‌آموزان رشته‌هاي نظري در روز چهارشنبه 25 ارديبهشت درس قرآن و تعليمات ديني (3) است که راس ساعت 8 صبح برگزار مي‌شود.
    رئيس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش دررابطه با نوع سوالات امتحانات نهايي عنوان کرد: بخشي از سوالات امتحان نهايي دانش‌آموزان به صورت مفهومي طراحي شده است يعني عينا متن کتاب به صورت سوال نخواهد بود بلکه با طراحي تعدادي از سوالات مفهومي درک و تسلط دانش آموز به مبحث درسي را ارزشيابي خواهيم کرد.
    عرفي ادامه داد: طراحي سوالات مفهومي براي شناسايي دانش‌آموز ممتاز با ساير دانش آموزان است البته ساير سوالات طراحي شده در امتحان نهايي به صورت غيرمفهومي و به گونه‌اي طراحي شده که هم سوال و هم جواب در کتاب درسي باشد؛‌در امتحان نهايي علاوه بر سوالات تشريحي، سوالات چند گزينه‌اي وصحيح يا غلط نيز بخش ديگري از سوالات است.
    وي تصريح کرد: حداکثر چهار نمره از سوالات امتحانات نهايي به صورت مفهومي و استنباطي است و دانش آموزان بايد با توجه به مباحث ارائه شده توسط معلم در طول سال به اين سوالات پاسخ دهد.
    رئيس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش در‌خصوص اعلام نتايج امتحانات نهايي گفت: يک هفته بعد از اتمام امتحانات نهايي اعلام مي‌شود.

موفق باشید(به امید امتحانات اسون)
    Last edited by reza.fr; 13-05-2013 at 08:53.

11. این کاربر از reza.fr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ببخشید اقا امهران اگر میشه بهم یاد بده چطوری میشه نقل قول کرد

13. این کاربر از reza.fr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ببخشید اقا امهران اگر میشه بهم یاد بده چطوری میشه نقل قول کرد
    پایین سمت چپ پستی که دادی نوشته جواب صورت نقل قول اونو میزنی خودش نقل میگیره البته راه های دیگه هم هست...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

پایین سمت چپ پستی که دادی نوشته جواب صورت نقل قول اونو میزنی خودش نقل میگیره البته راه های دیگه هم هست...

ممنون از شما

16. این کاربر از reza.fr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •