سلام
برای ادبیات و زبان فارسی چی بخونم که امتحانشو پس داده باشه؟؟؟
برای عربی چی کار کنم؟ هیچی ازش بلد نیستم. یه کتاب میخوام که کامل از صفر شروع کرده باشه تا 100%
برای زبان چی؟ کلا زبانم خیلی خوبه. میخوام درصد خیلی بالا بگیرم ازش
مرسی
سلام
برای عربی چی کار کنم؟ هیچی ازش بلد نیستم. یه کتاب میخوام که کامل از صفر شروع کرده باشه تا 100%
مرسی
اولا كه هر تاپيكي محل بحثه!
دوما اصل اين تاپيك مشاوره ي تخصصي كتاب كه نيست!
مشاوره ، برنامه ريزي و شيوه هاي برتر براي درس خوندنه!
بازم اگه ميگشتي جوابتو ميتونستي بگيري...
پست بالا راجع به كتاباي رياضيات چاپ قديمه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه چاپ جديدم :
خوشخوان ، ميكرو بانك گاج ، انديشه فائق همه ي اين كتاب ها چاپ قديمشون تو بازار هست!
تنها انتشاراتي كه دس به كار شده و كتابش رو ويرايش كرده رمزينه س!
جلد 1 كتاب كلاس رمزينه (ديفرانسيل 1) الان تو بازاره!
ولي جلد 2ش هنوز چاپ نشده!
از 3تا كتاب تستشم فقط كتاب تست رياضيات پايه چاپ شده و اون دوتا هنوز تو نوبت چاپن!
به هر حال اگه كسي بيخياله و ميخواد همون چاپ قديم رو بخونه كتاب زياده!
وگرنه تنها كتاب هاي موجود تو بازار كتاباي خيلي سبزن كه چاپ جديد كتاباي رياضياتو پوشش ميدن!ادبيات مبحثي يا درس به درس؟؟
عربي : فوت و فن + بانك تست خيلي سبززبان فارسي : نشر دريافت (2 جلدي)
بر خلاف تصوري كه داشتم جلداي اين كتاب همچين كلفتم نيستن!
جلد 1 ، 170 و جلد 2 ، 200 صفحه
ولي همونطور كه از قبلم ميدونستم مناسب ترين و مفهومي ترين كتاب براي كنكور به حساب مياد!
من كتاب كلاس رمزينه هم گرفتم ، البته براي خواهرم!
اين كتاب بيشتر مناسبه بچه هاي سال سومه و هدف كنكوري نداره! ولي براي كسي كه ميخواد واسه زبان فارسي وقت كمي بذاره و يه چيزي جمع و جور و واقعا به زبون ساده بخونه اين كتاب عاليه! 170 صفحه هم حجم اين كتابه
پس اگه خواستين يه چيز درس حسابي بخونين به جاي اينكه برين سراغ خيلي سبز ، دريافت رو بگيرين!!!
اگه هم ميخواين سبك بخونين به جاي اين كه برين سراغ الگو ، رمزينه رو بخونين!!!
البته من احتمال ميدم كتاب انتشارات همگامان هم كتاب خوبي باشه با اين كه نديدمش! حتما به اين كتابم يه نگاهي بندازين
عربي : بانك تست خيلي سبز
اگه كسي عربيش تو مدرسه تا يه سطح قابل قبولي بوده اگه بره سراغ اين كتاب ، تستاشو كامل بررسي كنه بهش قول ميدم عربي رو كمتر از 100 نميزنه!!!
اين كتاب تمامي مدل هاي سوالاتي كه در كنكورهاي آينده مطرح ميشه رو پوشش داده!
با زدن اين كتاب به آسوني هر درصدي كه دلتون بخوادو ميتونين از خودتون انتظار داشته باشين
هرچقد اين كتابو خوب بخونين همونقدم درصدتون ميره بالا!
و البته بگم تستاش تو 3 سطح متوسط ، دشوار و بسيار دشواره ،پس مناسب واسه هر داوطلبي نيست!
اگه كسي عربيش واقعا ضعيفه بهتره اول از كتابي مثل فوت و فن استفاده كنه
اين كتابم فوق العاده پرحجمه!! نزديكاي 530 صفحه
ولي درسنامه هاش نسبت به فوت و فن روون ترهچون زبانت خوبه جامع خيلي سبز ! + اند ريدينگ!بانك تست خيلي سبز دقيقا مبحثاي تستيش مطابق با فوت و فنه! يعني شما وقتي يه درسي از فوت و فن ميخونين ميتونين خيلي راحت برين از بانك تست تستاشو بزنين! يه جورايي اين دو تا كتاب جفته همن!
تو مقدمه كتاب نوشته شده كه مطالعه ي دقيق كتاب حدود 100 ساعت از وقت داوطلب رو ميگيره!
يعني با روزي 30 دقيقه (هفته اي 3 ساعت و نيم!) تو 200 روز امكان پذيره!
حني آخر كتاب واسه يه قسمتايي كه تو فوت و فن به صورت جدا بهش پرداخته نشده تستاي ويژه داره!
مثل نگارش جملات ، درك مطلب ، مفهوم...
اعتقاد دارم كسي كه يه ذره عربي حاليش باشه با وقت گذاشتن رو اين كتاب همه ي نيازاشو در حد 110% زدن تو كنكور رفع ميكنه!
Last edited by eminem never dies; 29-09-2011 at 04:37.
سلام
مرسی
سلام
من کتاب های جدید دیفرانسیل و ریاضیات پایه رمزینه رو دیدم کوچکترین فرقی نسبت به چاپ پارسال نکردم اگه کسی تغییراتی دیده با جزییات لطفا بگه
دوستان برای شیمی من یه کتاب کانون دارم
شیمی پایه
آیا نیاز هست کتابی دیگه بگیرم یا همینم خوبه ؟
شیمی 3م خوبه فقط تو 2میلنگم
برای سوال پرسیدن درباره کتاب های کمک آموزشی باید برید تو تاپیک بغلی اینجا برای مشاوره و برنامه ریزیه
◄◄ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی ►►
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم فک میکنم باید یهد کتاب مبتکران شمی پایه بگیری
یه کتاب واسه عربی میخوام... ازش بدم میاد خیلی کلافه ام... میخوام از صفر شروع کرده باشه.
برای ادبیات، کتاب جامع مهروماه (پنج گنج) چطوره؟ برای 50 درصد جواب میده؟
کتاب های کانون مفت گرونه
برای شیمی فقط مبتکران
شک نکن
تست گاج سفید
آموزش فوت و فن عربی خیلی سبز یا ایاد فیلی
ميشه راجب برنامه راهبردي قلم چي بگيد كه تازه عوض شده !؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)