اقا يه جوونمرد پيدا ميشه بگه براي رفع تاري تصوير بايد چيكار كنم؟ ممنون
اقا يه جوونمرد پيدا ميشه بگه براي رفع تاري تصوير بايد چيكار كنم؟ ممنون
سلام
برای رفع تاری تصویر اینو دانلود کنید بریزید تو پوشه img
http://www.mediafire.com/?kaw6aegww8oro7r
دوست عزیز لطفا برو تاپیک مشکلات نصب و اجراولی علی الحساب اینبار جوابتو میدم....واسه اینکه با بازیکنای اصلی بری باید بری از extra content بخری ولی اینو دانلود کن بریز تو مسیری که داده خودش همه چیز رو آزاد میکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
اینم برنامه رفع تاریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونیکی رو نمیدونم....
بچه ها بازی خودش سریعه یا ماله من اینجوریه؟؟؟؟
راستی این اسکوربوردهایی که تو سایت pesbaz هستو چجوری وارد بازی کنم؟؟؟؟..... از خوده سایت که چیزی نفهمیدم یکی عامیانه بگه..... فقط یه اسکوربورد میتونیم وارد بازی کنیم.؟؟؟
نمیشه چنتاشو با هم داشته باشیم به دلخواه هر بازی یکیشو بزاره؟؟؟؟؟
چمنو چجوری باید بزارم؟؟؟؟؟ مرسی گلان.....
اقا اينو كه اكسرت ميكنم يه ايكون بازي مياد با ايكون ستينگ بازي
دوستان اینی که ما خریردیم الان نسخه ی اصلی ـه ؟ بعد این هم میخواد بیاد نسخه ی دیگه ای ؟
Last edited by Alireza-Khan; 03-10-2011 at 15:50.
وقتی ویروس کش فعال کردی باز این فایل رو حذف میکنه.
اگه nod32 داری برو به setup بعد advance settings بعد exdusions و add رو بزن آدرس پوشه بازی رو اضافه کن.ویروس کش دیگه باش کاری نداره.
البته یادت نره باز فایل rld رو تو محل نصب کپی کنی
شرمنده ! پست رو ویرایش کردم ! چون تو تاپیک دیگه مطرح کردم مشکلو ! ولی دادا من آنتی ویروس رو هنوز فعال نکرده بودم که این ارور رو داد !![]()
بله قبلا گفته شده این نسخه و نسخه کنسولی همگی نسخه های غیر انگلیسی هست که با دستکاری اینا تبدیل به نسخه انگلیسی شده ریلیز دیت بازی 14 اکتبر هست یعنی 11 روز دیگه ولی مسلما کمتر از 11 روز دیگه میاد... هیچ نسخه ایکس باکسی وجود نداره که انگلیسی اصل باشه همگی ایمپورت شده هست
شما ها چرا اینقدر مشکل دارین مگه کدوم نسخه رو خریدین من بازی رو راحت اجرا میکنم بدون هیچ مشکل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)