تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 154 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

زلاتان: ميلان شايسته برد مقابل يووه بود

زلاتان ايبراهيموويچ، ستاره باشگاه ميلان در پايان ديدار شنبه شب تيمش مقابل پالرمو غرق در شادي بود چرا که هت تريک او سبب شد تا تيمش با تيجه 0-4 از سد حريف عبور کند.

این مهاجم سوئدی معتقد است که میلان می بایست در دیدار هفته گذشته اش مقابل یووه، بینکونری را شکست می داد

این درحالی است که ایبرا در دیدار هفته گذشته غایب بود و سه جلسه محرومیت بعد از سیلی زدن به سالواتوره آرونیکا، بازیکن ناپولی را پشت سرمی گذاشت. او در دیدار روز شنبه به ترکیب تیمش بازگشت.

درپایان دیدار تماشایی سیسیلی زلاتان به خبرگاران گفت:« ما شایستگی این را داشتیم که در دیدار با یووه به پیروزی برسیم ولی من حس خوبی دارم و تیمم هم عملکرد خوبی دارد.»

این مهاجم 30 ساله درادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که این هت تریک، اولین هت تریکش در هفت سال اخیر بوده و به تمجید از هم تیمی هایش به خاطر این برد پرداخته:« ما در این بازی مهم خوب بودیم و باید به همین روند خوب ادامه دهیم. الان امیدواریم تا در بازی روز سه شنبه مقابل آرسنال هم خوش بدرخشیم.»

با این برد میلان با 3 امتیاز برتری و یک بازی بیشتر نسبت به یووه در صدر جدول رقابتهای سری آ قرار گرفت و باید خودش را برای دیدار در دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل آرسنال که روز سه شنبه برگزار خواهد شد آماده کند. بازی رفت این دوتیم با برد 0-4 روسونری به اتمام رسیده بود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

پس از هت تريک

زلاتان: همه بايد توپ را امضا کنند تا به خانه ببرم

زلاتان ابراهيموويچ پس از پيروزي 4 بر صفر روسونري ها مقابل پالرمو، با اشاره به ديدار هفته گذشته ميلان و يونتوس گفت: تيم من در آن ديدار مستحق پيروزي بود.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، زلاتان ابراهیموویچ در حالیکه دومین هت تریک خود را در سری آ جشن گرفت هنوز نتوانسته است بازی میلان و یوونتوس را فراموش کند.

مهاجم سوئدی روسنری ها موفق شد در بازی مقابل پالرمو، 3 گل از 4 گل این تیم را به ثمر برساند. زلاتان پس از این دیدار اظهار داشت: باید از کل تیم بخواهم که روی توپ را امضا کنند و آن را با خودم به خانه ببرم. ما موفق به پیروزی در یک بازی مهم شدیم و باید در ادامه فصل به همین روند ادامه دهیم.
    زلاتان که هنوز به بازی مقابل یوونتوس فکر می کند، گفت: ما در آن دیدار شایسته پیروزی بودیم. در حال حاضر هم من و هم تیم در شرایط خوبی به سر می بریم. باید خود را بای بازی روز سه شنبه با آرسنال آماده کنیم.

زلاتان به دلیل محرومیت موفق نشد میلان را در بازی مقابل یوونتوس همراهی کند.

4. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گالیانی: اگر زلاتان حضور داشت، با یوونتوس مساوی نمی کردیم

ستاره سوئدی به دلیل محرومیت سه جلسه ای اش به خاطر ضربه ای که در دیدار مقابل ناپولی به سالواتوره آرونیکا زد، در دیدار هفته گذشته مقابل بیانکونری غایب بود

سایت گل- آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان، اگر زلاتان ابراهیموویچ در دیدار هفته گذشته مقابل یوونتوس حضور داشت، نتیجه دیگری در پایان بازی رفم می خورد.

ستاره سوئدی به دلیل محرومیت سه جلسه ای اش به خاطر ضربه ای که در دیدار مقابل ناپولی به سالواتوره آرونیکا زد، در دیدار هفته گذشته مقابل بیانکونری غایب بود اما این هفته برابر پالرمو به میدان رفت و با به ثمر رساندن سه گل، نقش مهمی در پیروزی 4-0 تیمش داشت.

گالیانی در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" واقعا تاسف خوردم از اینکه زلاتان در دقایق پایانی دیدار مقابل ناپولی و همچنین دیدار مقابل یوونتوس حضور نداشت. فکر می کنم اگر او در زمین بود، نتیجه دیگری در این دیدار رقم می خورد."

میلان اکنون با سه امتیاز برتری نسبت به یوونتوس در صدر جدول سری آ قرار دارد و گالیانی پیروزی مقابل اودینزه را نقطه عطف این فصل تیمش می داند.

" نقطه عطف این فصل؟ پیروزی مقابل اودینزه لحظه مهمی بود. تاکنون ندیده بودم بازیکنان به این اندازه پرتلاش ظاهر شوند."

زلاتان با سه گلی که در دیدار شب گذشته به ثمر رساند، تعداد گل هایش در رقابت های این فصل را به 18 رساند.

6. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

من بازی با پالرمو رو که ندیدم فقط گلهاش رو نگاه کردم. ولی چقدر زلاتان بات چشم باز ضربه میزنه. هر سه تا ضربه رو هم با بغل پا زد که دوتای اول با پای چپ بودن. گل سوم رو هم که قشنگ نگاه کرد و زد. و یه نکته که قبلاً من گفتم و بعدش هم الان یاد حرف آملیا افتادم. باز بعد از گل همه اومدن بغلش کردن و یه وجب از همه بلند تر بود واقعاً حرف آملیا درسته. اونقدر گندست که حریف ها ازش میترسن. من که بعضی موقع ها تصور میکنم جلوی من واسته اونطوری فیگور خشن بگیره فکر کنم من یه 2-3 متری میرم اونورتر وامیستم یه وقت بهم نخوره

8. 2 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازگشت آکویلانی , بازیکنان دعوت شده برای بازی مقابل آرسنال

دروازه بان : Abbiati, Amelia, Roma

مدافع : Abate, Antonini, Bonera, Mesbah, Mexes, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes

هافبک : Aquilani, Calvano (n.54), Emanuelson, Innocenti (n.35), Nocerino, Van Bommel

مهاجم : El Shaarawy, Ganz (n.56), Ibrahimovic, Robinho

10. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

آلگري در آستانه ديدار با آرسنال در ليگ قهرمانان

سرمربي ميلان در آستانه ديدار تيمش با آرسنال در ليگ قهرمانان اروپا گفت: آرسنال براي فتح جام‌هاي بزرگ بايد بازيکنان بزرگ بخرد.

به نقل از سان، آرسنال در دیدار برگشت مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه خانگی میزبان میلان خواهد بود. دیدار رفت این دو تیم در سن سیرو با نتیجه ۴ بر صفر به سود روسونری به پایان رسید.

ماسیمیلیانو آلگری در این خصوص گفت: برای من امکان ندارد که بدون بازیکنان بزرگ بتوانم در کالچو و یا در لیگ قهرمانان اروپا قهرمان شوم. در واقع هیچ تیمی نمی‌تواند این کار را انجام دهد. آرسنال نیز همین‌طور خواهد بود. شما برای قهرمانی‌های بزرگ، باید بازیکنان بزرگ بخرید.

آلگری از زمان حضور خود در میلان بازیکنانی مانند زلاتان ابراهیموویچ، کوین پرینس بواتنگ، آنتونیو کاسانو و روبینیو را به سن سیرو آورده است.

12. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آلگری: زلاتان به خوبی مسی و رونالدوست

سرمربی روسونری در آستانه دیدار برگشت تیمش مقابل آرسنال در مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ ، ستاره سوئدی تیمش را مورد ستایش قرار داد.

سایت گل- ماکسی آلگری، سرمربی میلان، معتقد است زلاتان ابراهیموویچ در اندازه های بازیکنانی مانند لیونل مسی و کریس رونالدو است.

سرمربی روسونری در آستانه دیدار برگشت تیمش مقابل آرسنال در مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ ، این ستاره سوئدی را مورد ستایش قرار داد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" دیدار فردا (مقابل آرسنال) آسان به نظر می رسد اما این تنها ظاهر قضیه است اما در واقع این طور نیست. ما باید کاملا تمرکز داشته باشیم و نباید بازی را ساده بگیریم.

ما فرصت فوق العاده ای برای رسیدن به مرحله یک چهارم نهایی داریم و هر کاری بتوانیم انجام می دهیم تا به این مرحله برسیم.

زلاتان؟ امیدوارم او برنده توپ طلا شود؛ البته این مسئله بستگی به این دیدار که امسال چه نتایجی کسب کنیم.

در حال حاضر زلاتان در کنار مسی و رونالدو بهترین بازیکنان دنیا هستند."

آلگری همچنین مدیران باشگاه را مورد ستایش قرار داد و اعلام کرد فعالیت آنها در بازار نقل و انتقالات، تاثیر زیادی در موفقیت های میلان داشت.

" در هر صورت، این میلان متعلق به آلگری یا زلاتان نیست. این میلان توسط باشگاهی ساخته شد که در یک سال و نیم اخیر زلاتان، روبینیو، بواتنگ و در مجموع 20 بازیکن را به خدمت گرفت.

و در این یک سال و نیم، به لطف این خریدها، ما اسکودتو را فتح کردیم، قهرمان سوپرکاپ ایتالیا شدیم و اکنون در سه جبهه مختلف می جنگیم."

14. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

آدم گل های زلاتان رو میبینه فکر میکنه گل زدن خیلی آسونه

گل سومش یه سوپر گل بود که البته انگار برای زلاتان به آسونی آب خوردن بود ....

16. 3 کاربر از feryshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آلگری گفته میخواد توی این بازی با سه مهاجم بازی کنه !
    یعنی کل داشته ی میلان در خط حمله برای بازی امشب همگی درون زمین قرار میگیرن
    این مصدومیت ها بدجوری تیم رو تحت فشار گذاشته.

فکر کنم ترکیب مورد نظر آلگری همچین چیزی بشه.

آبیاتی

آنتونینی - تیاگو سیلوا - مکسس - آباته

نوچرینو - فن بومل - امانوئلسون

الشاراوی - زلاتان - روبینیو

18. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

گالياني: آرسنال را دست‌کم نمي‌گيريم

نايب رئيس ميلان در آستانه ديدار با آرسنال مهاجم سوئدي تيمش را شايسته دريافت توپ طلا دانست.

به نقل از کوریره دلو اسپورت، آدریانو گالیانی معتقد است زلاتان ابراهیموویچ مهاجم کنونی میلان نیز فوق‌العاده بوده و حتی شایسته به‌دست آوردن توپ طلا نیز می‌باشد.

گالیانی در این مورد گفت: دوست دارم زلاتان این عنوان را به‌دست آورد. البته برای این‌که بازیکنی بتواند عنوان بهترین بازیکن را به‌دست آورد، تیم نیز باید نتیجه‌های خوبی بگیرد. تصور می‌کنم قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و جام جهانی کمک زیادی در به‌دست آوردن این عنوان خواهد کرد.

گالیانی در مورد دیدار با آرسنال نیز گفت: انگلیسی‌ها تیم خوبی دارند. البته همه به خاطر دارند که میلان در لیگ قهرمانان اروپا در سال 2004 دیدار رفت را ۴ بر یک از دپورتیوو لاکرونیا برد ولی در بازی برگشت ۴ بر صفر شکست خورد و حذف شد. هنوز هیچ چیز تمام نشده و ما نمی‌خواهیم نتیجه این دیدار را اکنون پیش‌بینی کرده و خودمان را در مرحله بعد ببینیم.

روبينيو: ما در سن سيرو کار را تمام کرديم

مهاجم برزيلي ميلان در آستانه ديدار تيمش با آرسنال، شانس تيم حريف براي حضور در مرحله بعد را صفر دانست.

به نقل از سان، میلان در دیدار رفت مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا در سن سیرو با نتیجه ۴ بر صفر توپچی‌های لندن را از پیش رو برداشت.

روبینیو در این مورد گفت: درست است که از بازی رفت تاکنون آرسنالی‌ها بازی‌های خود را برده و گل‌های زیادی نیز به ثمر رسانده‌اند ولی باید بگویم بازگشت آن‌ها در دیدار با تیم ما محال است. آن‌ها باید بروز هرگونه معجزه در دیدار برگشت را از ذهن خود دور کنند.

وی ادامه داد: ما در سن سیرو کار را تمام کردیم. زدن ۵ گل به ما در یک بازی کار آسانی نیست. رابین فن پرسی مهاجم خوبی است ولی او نمی‌تواند روی همه چیز تاثیر بگذارد. مطمئن هستم او در بازی با میلان نمی‌تواند به اندازه بازی‌های لیگ انگلیس خوب ظاهر شود.

برلوسکوني علاقه مند به جذب کريس رونالدو

سيلويو برلوسکوني، مالک باشگاه ميلان، اعلام کرد علاقه مند به جذب کريس رونالدو، ستاره پرتغالي رئال است، البته در صورتي که مبلغ مناسبي براي فروش او در نظر گرفته شود.

نخست وزیر سابق ایتالیا همواره یکی از ستایش کنندگان ستاره پرتغالی رئال بوده و این اولین بار نیست که از حضور رونالدو در سن سیرو استقبال می کند.

او در گفتگو با برنامه تلویزیونی ایل پروسسو دی بیسکاردی، همچنین احتمال انتقال رابین فن پرسی و کارلوس ته وز به میلان را رد کرد.

" کریس رونالدو؟ من نگفتم او را نمی خریم اما تنها با یک قیمت مناسب؛ آن هم به دلیل بحران اقتصادی که البته تنها مربوط به ایتالیا نیست.

فن پرسی و تبس؟ کی؟"

رئیس 75 ساله باشگاه میلان همچنین زلاتان ابراهیموویچ، ستاره کنونی تیمش را مورد ستایش قرار داد و معتقد است این ستاره سوئدی می تواند برنده توپ طلا شود.

" فکر می کنم برای بردن این جایزه، نمایش هایی که در دیدارهای بین المللی دارید، بسیار مهم است بنابراین بسیار امیدوارم که زلاتان در چمپیونزلیگ خیلی خوب کار کند. او شایسته کسب توپ طلاست."
    برلوسکونی سپس در مورد پاتو صحبت کرد؛ این مهاجم برزیلی در ژانویه در آستانه پیوستن به پاری سن ژرمن قرار داشت.

" او یک قهرمان بزرگ است اما دچار مصدومیت های زیادی شده است. اکنون ما باید بدون عجله، اجازه دهیم تا او بهبود پیدا کند."
    میلان امشب در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ مقابل آرسنال قرار خواهد گرفت. آنها در دیدار رفت 4-0 به پیروزی رسیدند.

" ما باید برای پیروزی به میدان برویم. ما نمی توانیم در این دیدار یک نمایش دفاعی داشته باشیم؛ این در حالی است که همه فوتبال ایتالیا را با این ویژگی می شناسند.

ما تیمی داریم که می تواند بهترین باشد. ما می خواهیم در ایتالیا و اروپا به قهرمانی برسیم و خیلی جای تاسف است که مصدومان زیادی داریم."

برلوسکونی در نهایت در مورد گل سولی مونتاری در دیدار مقابل یوونتوس که جنجال های زیادی ایجاد کرد، گفت:" ما رابطه خوبی با یوونتوس داریم. اینکه گل مونتاری پذیرفته نشد، تقصیر آنها نیست."

20. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •