تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 314 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

2 کمک

دوست عزیز به جای تعلل و پست هایی که قطعا نتیجه بخش نبوده و نیست ببرید گارانتی ...
    یا واقعا راهی جز این نیست و یا این که شما نتونستین همه چیز به دقت بررسی و کنین تا مشکل رفع یشه....
    آپدیت بایوس برای هماهنگی و بهتر کارکردن قسمت های مختلف سیستم هست آخه چطور ممکن آسیب بزنه به دستگاه....

آقا یک هفته ای هست که لپتاپم بردم گارانتی.....گفته احتمال زیاد ماله آپدیت بایوس باشه....آخه همه چیزو بررسی کردن....گفت احتمال زیاد مربوط به بایوس باشه......شما جی فکر میکنید واقعا آپدیت بایوس میتونه صدمه زده باشه...... باید قطعه بایوس روی مین عوض بشه ؟؟؟؟؟؟؟ ......یه توضیحی بهم بدید ممنون میشم..

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

تو فکر E3 و اینا بودم سوتی دادم

الان درایو D فرمت کنم؟!

درسته که ورژن 10 acronis با سون مشکل داره؟!
    یکبار باهاش پارتیشنا را ریسایز کردم ویندوز پرید
    E3 که تموم شد رفت پی کارش خیلی عقبی
    نه مستقیما فرمت نکن برو تو recovery manager ا remove recovery drive بزن حذفش کن...
    ورژن 11 از وطن دانلود بگیر....
    اگه نمی تونی باهاش کار کنی از طریق منوی بوت ویندوز موقعی که داری ویندوز جدید نصب می کنی پارتیشن کن...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مرسی از همه دوستان که نظر دادید، (em0fab0y و gla021 )
    من به شخصه میخوام بدون تعصب روی برند خاصی تمام گزینه‌های ممکنو بررسی کنم. و همین بازخوردهاست که میتونه ما رو به نتیجه بهتر برسونه، اگه همه بیان از یه چیز تعریف کنند خوب عیب هاش پنهان میمونه، و برعکس !

بگذریم

حالا سوال ، این 6091nr و 6090 اینطور که دیدم یه فرقه دیگه دارن، توسایتش 6091 رمش 6 هست و 6090 8 !
    فقط یه نکته ای کیبوردی که حروف فارسی نداره باهاش پینگلیش ننوشتن خیلی هنر میخواد نه ؟؟

سوال بعدی ! دوباره دعوا نکنینا ! این lenovo y570 که به زودی میاد چی ؟ نظرتون درموردش چیه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

مرسی از همه دوستان که نظر دادید، (em0fab0y و gla021 )
    من به شخصه میخوام بدون تعصب روی برند خاصی تمام گزینه‌های ممکنو بررسی کنم. و همین بازخوردهاست که میتونه ما رو به نتیجه بهتر برسونه، اگه همه بیان از یه چیز تعریف کنند خوب عیب هاش پنهان میمونه، و برعکس !

بگذریم

حالا سوال ، این 6091nr و 6090 اینطور که دیدم یه فرقه دیگه دارن، توسایتش 6091 رمش 6 هست و 6090 8 !
    فقط یه نکته ای کیبوردی که حروف فارسی نداره باهاش پینگلیش ننوشتن خیلی هنر میخواد نه ؟؟

سوال بعدی ! دوباره دعوا نکنینا ! این lenovo y570 که به زودی میاد چی ؟ نظرتون درموردش چیه ؟
    بله رم 6091 6 هست و بدون بلو-ری...
    نه به نظر من که خیلی بهتر از عربی / فارسی هست...
    من موقع تایپ همش قاطی می کنم کلیدارو...
    کانفیگش خوبه اما مزیت خاصی نسیت به اچ پی نداره فقط بوت سریع در حدود 10 ثانیه که به خاطر تکنولوژی بایوس هارد ssd هست که به سفارش روش قرار می گیره که اصلا اهمیت نداره...
    بعد جالبه 3 ماه از معرفی این نوت بوک گذشته هنوز وارد نشده که صد در صد به خاطر مشکل تو فروشش هست منتظرن یه مقدارشو بفروشن بعد y570 وارد کنن...
    اما کافی برید بازار کامپیوتر تهران ببینین در روز چقدر اچ پی فروخته میشه اینو من عینا دارم میبینم...
    طوری که تو بازاررضا تقریبا تمام فروشنده ها بیشترین فروششون اچ پی هست...
    اینم بگم کار شما برای اینکه تمام برندها رو زیرورو کنید اشتباه هست به خاطر این که شما نیازتون رو تعریف نکردین و نمی دونین دنبال چی هستین فقط می خواین حجم زیادی اطلاعات از هر برند بگیرین که بدون شک بیشتر سردرگم میشین و در نهایت هم انتخاب خوبی نخواهین داشت....
    اچ پی خیلی بالاتر lenovo هست تو همه چی نمی دونم شما چه اصراری داری که دو برند غیربرابر باهم قیاس کنی ...

5. 2 کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه inen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران ، میدان ناکجا آباد

پيش فرض

اما کافی برید بازار کامپیوتر تهران ببینین در روز چقدر اچ پی فروخته میشه اینو من عینا دارم میبینم...
    طوری که تو بازاررضا تقریبا تمام فروشنده ها بیشترین فروششون اچ پی هست...
    اینم بگم کار شما برای اینکه تمام برندها رو زیرورو کنید اشتباه هست به خاطر این که شما نیازتون رو تعریف نکردین و نمی دونین دنبال چی هستین فقط می خواین حجم زیادی اطلاعات از هر برند بگیرین که بدون شک بیشتر سردرگم میشین و در نهایت هم انتخاب خوبی نخواهین داشت....
    اچ پی خیلی بالاتر lenovo هست تو همه چی نمی دونم شما چه اصراری داری که دو برند غیربرابر باهم قیاس کنی ...
    داداشی فروش زیاد نشد دلیل که !!! از تو بعیده
    من تو لپ تاپ 3 تا برند رو قبول دارم ، اچ پی ، اپل ، لنوو ... البته اچ پی رو بعد از اینکه این سری ازش رو دیدم ، وگرنه قبلا رو لنوو توجه داشتم ... دو برند نابربر رو قبول ندارم ... لنوو برند قابل احترامیه

و دوستانی که مشکل دارن ، مطمئن باشید با خرید سری 6000 اچ پی ضرر نخواهید کرد ... اچی پی در این سری و مخصوصا 6080 ( چون خودم دارمش ) ، هم نرم افزار های فوق العاده ، پشتیبانی عالی ، ظاهر و کیفیت ساخت عالی و ... رو به ارمغان آورده ... کانفیگش که در موردش زیاد صحبت شده ...

برای دماش ، من امروز یه کول پد 9000 تومانی خریدم ، دیروز که با speedtest دمارو گرفتم ، بعد از 4 ساعت بازی بین 55 تا 67 بود ، ولی امروز با کول پد بعد از 5 ساعت بازی دماها بین 46 تا 57 بود !!!! کف کردم ، به کوری کسی که خودش می دونه ...
    Last edited by inen; 11-07-2011 at 23:29.

7. 2 کاربر از inen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه concordx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

کسی اینجا HP Pavilion DV7-6099ee داره ؟
    میشه یکم درباره مشکلاتش بگه
    سلام من 6099 دارم .
    والا به مشکلی که برنخوردم هیچ.
    بلکه خیلی هم راضی هستم.
    حالا اگه سوال خاصی داشتید در خدمتم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مرسی دوستان،
    اگر بخوام واقع بین باشم، شاید نیاز واقعی الانم کمتر از توان همه این مدلا باشه، بیشتر برای مولتی‌مدیا، اینترنت، آفیس میخوام و توانایی کانوِرت بالا هم داشته باشه و از پس برنامه های 3D روز به خوبی بربیاد. و توانایی روزی 7-8 ساعت روشن بودن و داشته باشه. کلا یه لپ‌تاپ به روز که یه دانشجو نیاز داره، ولی خوب میخوام چیزی باشه که 2 سال آینده هم کیفیت قابل قبولی از لحاظ امکانات جانبی و کارایی و سازگاری داشته باشه ! در ضمن مانیتورشم کیفیت خوبی داشته باشه، موقع خوندن مطلب چشم رو اذیت نکته.
    Last edited by mapooli; 11-07-2011 at 23:43.

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان سلام.
    من بانام کاربری جدید وارد روم کامپیوتر شدم و اصلا اخلاق اینو ندارم که یه جنس رو خوب جلوه بدم و یه جنس رو بکوبونم اما اینو می خواستم بگم که عزیزان من با عوض و بدل کردن 5 لپ تاپ سونی و ایسوز و دل ... تو 6 یا 7 سالگذشته بسیار راه پر اشتباهی رو رفتم.
    جالب اینجاست که باز تو این روم کامپیوتر دنبال یه لپ تاپ سونی بهتر میگشتم که دیدم بحث خیلی بر سر HP 6090ee داغه و بعد از پرس و جوهای زیاد متوجه شدم یه جای کارش میلنگه که با آبدیپ حل شدنیه که یکی ازدوستان گفت 6099 بخر که دیکه این مشکل رو هم نداشته باشه.
    آقا ما هم دلو زدیم به دریا و یه 6099 خریدیم.
    حالا 25 روز از خریدش میگذره و فقط می خواستم یه چیزی رو بگم.
    کدوم لپ تاپ سونی به گرد پاش میرسه؟؟
    من واقعا برا خودم متاسفم که چقدر فریب شکل زیبا ولی بی ارزش سونی رو خوردم.
    این اچ پی واقعا محشره.
    طرح ساخت و کارکرد و ..... واقعا عالیه .
    اینو نوشتم که از همینجا تشکر کنم از همه عزیزانی که تو رومهای مختلف لپ تاپ با اطلاعاتشون کمک میکنن به مردم تا یه انتخاب صحیح تری داشته باشن.
    اگر یه لپ تاپ عالی خواستین HP 6099 ee بهترین گزینه هست.
    شک نکنید.
    با تشکر.

11. این کاربر از concordx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه inen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران ، میدان ناکجا آباد

پيش فرض

مرسی دوستان،
    اگر بخوام واقع بین باشم، شاید نیاز واقعی الانم کمتر از توان همه این مدلا باشه، بیشتر برای مولتی‌مدیا، اینترنت، آفیس میخوام و توانایی کانوِرت بالا هم داشته باشه و از پس برنامه های 3D روز به خوبی بربیاد. و توانایی روزی 7-8 ساعت روشن بودن و داشته باشه. کلا یه لپ‌تاپ به روز که یه دانشجو نیاز داره، ولی خوب میخوام چیزی باشه که 2 سال آینده هم کیفیت قابل قبولی از لحاظ امکانات جانبی و کارایی و سازگاری داشته باشه ! در ضمن مانیتورشم کیفیت خوبی داشته باشه، موقع خوندن مطلب چشم رو اذیت نکته.
    دوست من شک نکن اچ پی رو بگیر ... منم کاربردی تقریبا مث تورو دارم

13. 2 کاربر از inen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان سلام.
    من بانام کاربری جدید وارد روم کامپیوتر شدم و اصلا اخلاق اینو ندارم که یه جنس رو خوب جلوه بدم و یه جنس رو بکوبونم اما اینو می خواستم بگم که عزیزان من با عوض و بدل کردن 5 لپ تاپ سونی و ایسوز و دل ... تو 6 یا 7 سالگذشته بسیار راه پر اشتباهی رو رفتم.
    جالب اینجاست که باز تو این روم کامپیوتر دنبال یه لپ تاپ سونی بهتر میگشتم که دیدم بحث خیلی بر سر HP 6090ee داغه و بعد از پرس و جوهای زیاد متوجه شدم یه جای کارش میلنگه که با آبدیپ حل شدنیه که یکی ازدوستان گفت 6099 بخر که دیکه این مشکل رو هم نداشته باشه.
    آقا ما هم دلو زدیم به دریا و یه 6099 خریدیم.
    حالا 25 روز از خریدش میگذره و فقط می خواستم یه چیزی رو بگم.
    کدوم لپ تاپ سونی به گرد پاش میرسه؟؟
    من واقعا برا خودم متاسفم که اینقدر فریب شکل ظاهری سونی و بوق و کرنای ام اس ای رو خوردم با توجه به اینکه این دو مدل چیزی برا عرض اندام نداشتن.
    این اچ پی واقعا محشره.
    طرح ساخت و کارکرد و ..... واقعا عالیه .
    اینو نوشتم که از همینجا تشکر کنم از همه عزیزانی که تو رومهای مختلف لپ تاپ با اطلاعاتشون کمک میکنن به مردم.
    اگر یه لپ تاپ عالی خواستین HP 6099 ee بهترین گزینه هست.
    شک نکنید
    با تشکر.

15. 3 کاربر از concordx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •