با سلام
بنده به چند ماهی میشه که سیستمم مشکل خطای بلو اسکرین نمایش میده
1- ویندوزم عوض کردم ولی مشکل حل نشد
2-یه بار به دلایلی فونت زیاد نصب کردم و موقعی که برنامه فوتوشاپ رو باز می کردم و می خواستم یه تکستی رو عکس ها ایجاد کنم موقعی که روی گزینه ای که بصورت تی انگلیسی هست اتخاب می کردم که رو عکس ها بنویسم سریع سیستم هنگ وصفحه آبی میومد و این احتمالا به دلیل این بود که می خواست فونت ها رو بخونه و چون زیاد بود هنگ می کرد و یا موقعی که می خواستم حتی برم فونت ها ر و از کنترل پنل پاک کنم وارد فولدر فونت ها که میشدم باز هم همین اتفاق میوفتاد که مجبور به تعویض ویندوز شدم و مشکل حل شد
3- قبلا با برنامه فایرفوکس هیچ مشکلی نداشتم ولی چند وقتیه موقعی که چند تا تب تو برنامه باز می کنم برنامه بسته میشه و میگه باید ریسیت بشه اما بعضی مواقع با ریست برنامه هم حل نمیشه و باید سیستم ریسیت کنم تا دوباره بتونم ازش استفاده کنم گفتم شاید ربطی به این مشکل صفحه ابی داشته باشه مثلا مشکل رم یا هارد
4- همین الان یه فولدر موزیک به تعداد 160 عدد می خواستم از یه درایو منتقل کنم به یه درایو دیگه همین که چند درصدش رفت سیستم صفحه آبی بلو اسکرین اومد و منم مجبور به ریست سیستم شدم
5- بعضی مواقع بدون اینکه با سیستم کاری انجام بدم هم همین اتفاق افتاده
6- سیستم رو طوری تنظیم کردم که از ساعت 3شب تا 7 صبح که اینترنت رایگان هست به طور اتوماتیک روشن و از اینترنت دانلود کند اما دیشب از ساعت 3 تا 3:50 دقیقه دانلود کرده و بعد از اون صفحه بلو اسکرین نمایش داده که وقتی بیدار شدم 42 دقیقه همینجور رو صفحه آبی بود که اومدم سیستم ریسیتش کردم
مشخصات سیستم
ویندوز 7 - 32بیت
cpu: intel ci72600k - 3.40GH
ram: 4Gb
vga: Geforce GT 240 - 1Gb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]